mataur Objavljeno Maj 7, 2012 Opozori Objavljeno Maj 7, 2012 TDMjka ma zelo udoben zic za sopotnico, sam kot čitam, tko kot pri meni...moja se tudi noče vozit...drugače, pa tudi brez testne vožnje ne moreš zgrešit, če jo kupiš...vse kar je napisano drži in se čudovito pelje, še posebno delno enduro lega mi odgovarja...
t3hnik Objavljeno Maj 8, 2012 Opozori Objavljeno Maj 8, 2012 @motorad: če želiš greš lahko testno vožnjo z mojo TDM 900 L.2007 (model RN18) Motorad 1
bajsi Objavljeno Maj 8, 2012 Opozori Objavljeno Maj 8, 2012 T Je pa to totaln naked motor...oblika vara, ko pa se peljes po dezju, pa se tocno vidi, da ni dela telesa, kateri bi bil zasciten... To niso kritike, temvec dejstva in meni zato motor ni nic manj vsec, ali bi bil celo razocaran... Pa si ti že peljal kak naked nad 140? na TDM lahko kadiš med vožnjo tak malo vetra gre mimo povišane šipe.... (ne kadim, niti tega ne priporočam), če ti je TDM s povišano šipo naked, pol rabiš BMW LT ali pa Goldwinga LP Bajsi
Motorad Objavljeno Maj 9, 2012 Opozori Objavljeno Maj 9, 2012 @motorad: če želiš greš lahko testno vožnjo z mojo TDM 900 L.2007 (model RN18) Hja, hvala za ponudbo....Žal se zelo nerad vozim s tujimi motorji, saj nikoli ne veš.... če bom šel kaj proti Kopru, te pa rade volje prej pokličem in greva na kavo pa še glede motorja mi boš kaj več povedal... Sem pa že kar odločen, le finančno konstrukcijo moram izpeljati....
mataur Objavljeno Maj 9, 2012 Opozori Objavljeno Maj 9, 2012 Pa si ti že peljal kak naked nad 140? na TDM lahko kadiš med vožnjo tak malo vetra gre mimo povišane šipe.... (ne kadim, niti tega ne priporočam), če ti je TDM s povišano šipo naked, pol rabiš BMW LT ali pa Goldwinga LP Bajsi peljal sem XJ6 in je tam nad 140 enakomiren pritisk v prsa in roke, pa se kolena se da stisnit ob tank in tist podaljšek tanka, nižja lega...tuki se pa skoncentrira vse v rame, zgornji del prsi in glavo, ozko zasnovan oklep, kot osa...tudi če kolena še tako tišim ob oklep, so kolena na udaru...pa sem manjše postave...pa se nekaj, sem se peljal zadnjič iz kranjske po avtocesti in je bilo vetrovno...me je pri 150 tolk prestavljalo po cesti, da sem šel raje po stari...je to normalno in al sem sam cvikator, al kaj...sej so to, verjetno, samo začetni občutki in bo treba mal več kot tisočko obrnt za sodbo...drugač pa motor ljubi razgibano vožnjo in tudi makedam... še nekaj, kateri servis mi priporočate...pozna kdo Seles Grosuplje...mi je skor sosed...
t3hnik Objavljeno Maj 9, 2012 Opozori Objavljeno Maj 9, 2012 Hja, hvala za ponudbo....Žal se zelo nerad vozim s tujimi motorji, saj nikoli ne veš.... če bom šel kaj proti Kopru, te pa rade volje prej pokličem in greva na kavo pa še glede motorja mi boš kaj več povedal... Sem pa že kar odločen, le finančno konstrukcijo moram izpeljati.... ni panike če bi zdej izbiral bi spet izbral TDM tati 1
TakeALookAround Objavljeno Maj 10, 2012 Opozori Objavljeno Maj 10, 2012 Pa jo imam!! :grim RobiRoberto 1
TakeALookAround Objavljeno Maj 12, 2012 Opozori Objavljeno Maj 12, 2012 Hehe, slisi se mamljivo :grim . Ja jaz moram rect, da sem kar navdusen nad motorjem, ker sem presedlal iz enga podrtga cilindra na dvovaljnika.....tko da, ce mene uprasate, nc ne trese. :grim Nasmeh na obrazu, priznam.
TakeALookAround Objavljeno Junij 19, 2012 Opozori Objavljeno Junij 19, 2012 Momci,zakaj motor crkne ko nizje prestavlam z umesnim gasom? 2x se je zgodil v 5k km... Lp!
Be wild Objavljeno Junij 19, 2012 Opozori Objavljeno Junij 19, 2012 Najverjetneje imaš prenizko nastavljen ˝štandgas˝; hmmm po slovensko je to ...... am.... AHA ! Prosti tek .
TakeALookAround Objavljeno Junij 19, 2012 Opozori Objavljeno Junij 19, 2012 Pa je biu res....pa z dodajanjem gasa k se dol prestavlja je tud treba nehat...hvala divji!
Be wild Objavljeno Junij 19, 2012 Opozori Objavljeno Junij 19, 2012 Sej lahk z međugasom se špilaš, sam crkne če ma štandgas prenizek, je blo pr men isto, ker sem navajen z međugasom vozt. Ni problema!
tati Objavljeno Junij 21, 2012 Opozori Objavljeno Junij 21, 2012 ni panike če bi zdej izbiral bi spet izbral TDM lepo, da ljudje to razmišljajo kot jaz.....enkraten in super motor, za vse dolg fure in seveda hitre ovinke......, tudi jaz bi še enkrat kupila isto le z 20 konji več..... :OK: :OK: :OK:
blazius Objavljeno Junij 21, 2012 Opozori Objavljeno Junij 21, 2012 Tudi jaz je ne menjam , mi je prirasla k srcu ... edino kar komaj čakam je njena naslednica , če seveda bo ... tati 1
blazius Objavljeno Junij 21, 2012 Opozori Objavljeno Junij 21, 2012 (popravljeno) In seveda se strinjam s Tati ... 997 kubikov , pa 99 kavalov , da ostanemo v nižjem razredu ... :grim Popravljeno Junij 21, 2012. Popravil blazius tati 1
tati Objavljeno Junij 21, 2012 Opozori Objavljeno Junij 21, 2012 veš kaj, dol mi visi, če imam mal več za plačati, saj to je v končni fazi moj res največji užitek, pač motor.... :kva2: in glede na to da tako razmišljam, ker je res lepotica na vseh področjih bi želela že nekaj let obljubljeno, :OK: :OK: pa žal ne vem kdaj se bo Yamaha spomnila narediti kar so obljubili, čeprav mal dvomim, da sploh kdaj.... :( blazius 1
Đorek Objavljeno Junij 25, 2012 Opozori Objavljeno Junij 25, 2012 Ja, tudi jaz sem čakal, kdaj bo Yamaha posodobila, beri "povečala" TDM-ko, ker se to ni zgodilo, sem se odločil in kupil FJR 1300, tako, da je TDM sedaj naprodej. Če je kdo interesent... je vredna greha
Stef Objavljeno Junij 29, 2012 Opozori Objavljeno Junij 29, 2012 Vsi bralci foruma, tudi jaz imam na razpolago lepo ohranjeno, rabljeno TDM900 letnik 2004, črno, z 26.500 km. Imam žal premalo časa in trenutno tudi denarja, da bi ga imel parkiranega v garaži. Čez nekaj dni bom naredil fotke in jih objavil na avtonetu. Lakho pa me dobite na 051 313 777.
Stef Objavljeno Junij 29, 2012 Opozori Objavljeno Junij 29, 2012 Ah ja, pozabil dodatni, da imam gor nov set gum (prevoženih 1.500km), servis in zadnji kovček GIVI za 2 celadi. Vsi bralci foruma, tudi jaz imam na razpolago lepo ohranjeno, rabljeno TDM900 letnik 2004, črno, z 26.500 km. Imam žal premalo časa in trenutno tudi denarja, da bi ga imel parkiranega v garaži. Čez nekaj dni bom naredil fotke in jih objavil na avtonetu. Lakho pa me dobite na 051 313 777. tati 1
Stef Objavljeno Junij 29, 2012 Opozori Objavljeno Junij 29, 2012 Nastavil sem na 4.200, vendar nisem čisto "trd".
Stef Objavljeno Junij 29, 2012 Opozori Objavljeno Junij 29, 2012 cena? Nastavil sem na 4.200, vendar nisem čisto "trd".
crasher Objavljeno Julij 1, 2012 Opozori Objavljeno Julij 1, 2012 Ja, tudi jaz sem čakal, kdaj bo Yamaha posodobila, beri "povečala" TDM-ko, ker se to ni zgodilo, sem se odločil in kupil FJR 1300, tako, da je TDM sedaj naprodej. Če je kdo interesent... je vredna greha Dobrodošel med konjenico!!!
Đorek Objavljeno Julij 1, 2012 Opozori Objavljeno Julij 1, 2012 Dobrodošel med konjenico!!! Hvala, hvala, vidim, da je kar nekaj TDM-ovcev presedlalo na FJR- po narejenih 2k km- čudovit motor, zadovoljen v nulo
TakeALookAround Objavljeno Julij 3, 2012 Opozori Objavljeno Julij 3, 2012 Kok km vam pa kej gume drzijo?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se