pirrulz Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 (popravljeno) ja, pa teh 12 EUR izrazit še nekak drugač, da znesek deluje še manjši, npr: "12 EUR, kar je enako nevemčemu" (recimo pol gajbe pira :grrr al pa nečemu že - strošku polovice mesečnega obroka za nadstandard zavarovanje al kaj) Popravljeno Februar 24, 2005. Popravil pirrulz
hotschko Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 milsim, da se 12 EUR na meter sliši dovolj malo v primerjavi z vrednostjo človeščeka življenja (3.000.000 EUR).
ixs Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 po tehtnem premisleku in podrobni primerjavi enega in drugega "stroška" sem ugotovil, da imaš popolnoma prav :OK:
Fire Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 Hotschko! :angry2: ?loveško življenje nima cene! :nono:
ixs Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 Vse ima svojo ceno! Podatek, ki ga imamo o vrednosti človeškega življenja je podan za območje RS in je podano iz neke doktorske študije! In če si preračunate koliko km zaščitnih ograj bi lahko dodelali - dogradili da bi le te postale "varne" tudi za motocikliste........ufff - verjetno vse nevarne ovinke v Sloveniji in še kakšnega za povrh!
klimbra Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 Drug teden dostavim podatke o "priznanih" črnih točkah......in kot sem obljubil tudi podatke o prometni opremi le teh....toda žal samo za Ljubljanski konec! Če ima kdo kake veze na ostalih cestnih podjetjih,naj poizkuša dobit še te. P.S..........črne točke bodo za celo Slovenijo.
premza Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 (popravljeno) Hotschko! :angry2: ?loveško življenje nima cene! :nono: Vprašaj Američane! Oni imajo posebno metodologijo za izračun cene človekovega življenja! Gre pa nekako takola... LETNI ZASLUŽEK X IZGUBLJENA AKTIVNA LETA ...žalostno toda resnično! Popravljeno Februar 24, 2005. Popravil premza
Einherjar Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 Popravek zadnje strani - kar je bila edina sprememba, za katero ste se strinjali :) Zbrisan odstavek in spremenjen url od zmks - dejte se telefonske preverit ce drzijo.
bladzo Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 tist črn flek zgoraj levo je treba še vn f...t, drugače pa je kul
Einherjar Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 Tisti crn flek je un odsevnik nad ograjo (kolicki k so ob cesti uni plasticni). Gre jutri po sihtu ven :) Mene je tudi motilo, pa nikakor nisem stvari ven zabrisall - niti ne vem zakaj.
hotschko Objavljeno Februar 25, 2005 Opozori Objavljeno Februar 25, 2005 Popravek zadnje strani - kar je bila edina sprememba, za katero ste se strinjali :) Zbrisan odstavek in spremenjen url od zmks - dejte se telefonske preverit ce drzijo. ← Ein, daj še uno travo iz sredine ograje pobarvaj na nebeško modro, spodaj pa naj kar ostane travca.
hotschko Objavljeno Februar 25, 2005 Opozori Objavljeno Februar 25, 2005 Drug teden dostavim podatke o "priznanih" črnih točkah......in kot sem obljubil tudi podatke o prometni opremi le teh....toda žal samo za Ljubljanski konec! Če ima kdo kake veze na ostalih cestnih podjetjih,naj poizkuša dobit še te. P.S..........črne točke bodo za celo Slovenijo. ← Klibra, daj prosim še tiste podatke o porabljenih in vrnjenih sredstvih iz DRSC zrihtaj. Zaenkrat lahko neuradno, samo informativno, če pa ni problema pa kar uradno.
Einherjar Objavljeno Februar 26, 2005 Opozori Objavljeno Februar 26, 2005 (popravljeno) In se zadnja(?) obdelava zadnje(!) strani. :) Popravljeno Februar 26, 2005. Popravil Einherjar
Einherjar Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Dobr si tole naredu :OK: ← S pomocjo Marauderja, ki mi je poslal osnovne fotke, pa je blo potem treba samo malo obdelat...
Brrrm Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Nekaj malenkosti Ein: nalepi vmes vejico: preprečevanju, oziroma odstreli to vejico: Preprečile naj bi, zdrs vozila s ceste .... odstreli pa in vejico tudi: ... uporabnikov cest, pa so te ... daj veliko začetnico: ... FEMA (zveza ... Ne vem pa, kako je z Evropskih ali evropskih? dodaj vejico: ... raziskav v ... namesto ... robovi delujejo kot rezilo ... daj ... delujejo robovi kot rezilo ... dodaj vejico: ... rezilo pri ...
Einherjar Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 OK, bom popravil, priznam, da nisem bral teksta, ker sem ga ze dobil :)
Einherjar Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 A danes je sestanek v klubu ← Ne vem, kaj definiras kot sestanek - mi bomo tam, ker smo vedno - hotschko je tudi dosti reden obiskovalec... za ostale pa ne vem.
jezdec Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 tolk da se zmenmo glede letakov in kam nakazat denar in podobno.
Einherjar Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Kar se tega tice imam eno slabo in eno dobro novico - ki pa ti je tu ne bom povedal, da bos mal firbcen ... Ixs, Fire - da ne bi kaj zinila.
jezdec Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 kolk si pa ti zafukan <_< :BUA: Ma bom res moral priti tja
Einherjar Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 kolk si pa ti zafukan <_< :BUA: ← :devil: and proud of it...
premza Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Ne vem pa, kako je z Evropskih ali evropskih? V tem primeru je prav z malo! :D
Sajo Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Se mi zdi da mnogo preveč komplicirate in izgled osmrtnice ne bo privabil prav mnogo pogledov neki nemotorist si bo rekel da je to spet kak letak za motozbor (navadno so temni) in niti ne bo gledal naprej. Upam da veste da je simpel tanartabulše in tud največ ljudi pritegne
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se