punK Objavljeno Avgust 21, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2004 Le špekulacija?? al bo sodelovanje suzuki in kawasaki prineslo kaj podobnega??!! ...lepo se vidi da so navdih dobili iz kawasakijevega hita Z1000/750.
gebre Objavljeno Avgust 21, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2004 Zelo všečno, še posebaj maska, škoda k ni na kawyjih take gor :unsure:
AREA Objavljeno Avgust 21, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2004 Stari mi je lepsi ceprav nima lih nekih sodobnih linij :hmm:
simon Objavljeno Avgust 21, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2004 Brez veze, motor je identičen Z1000. Ista varijanta kot Vstrom:KLV Bo pa ja vsak, kdor bo kupoval tak motor, raje kupil Z-ja ki je "original".
Zok Objavljeno Avgust 21, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2004 (popravljeno) po moje je tole photoshop - ista varjanta k Aprilia RSV 450. .) Popravljeno Avgust 21, 2004. Popravil Zok
Lowrenc Objavljeno Avgust 21, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2004 pa to je res čista kopija kawasakijevega Z-ja. Men je všeč.Pa vam?
Lucky Objavljeno Avgust 22, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2004 Prav gotovo pa nima Kawasakijeve mašine not. Že ena točka v prid suzukiju. Sicer se pa za novega "tavelkega" Bandita govori, da bi lahko dobil predelano mašino od GSX-R 1000. :OK:
SiR Objavljeno Avgust 22, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2004 Le špekulacija?? al bo sodelovanje suzuki in kawasaki prineslo kaj podobnega??!! ...lepo se vidi da so navdih dobili iz kawasakijevega hita Z1000/750. Dvomim, da bi tako kultni model, kot je Bandit, nastal le kot nek klon Kawasakija Z... .....
Zok Objavljeno Avgust 22, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2004 Prav gotovo pa nima Kawasakijeve mašine not. Že ena točka v prid suzukiju. ne verjamem da se da kawasakijev agregat tako na hitro odpravit. .)
Tomozuki Objavljeno Avgust 22, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2004 Mah to je nateg pomoje. Tak ko tisti Blackbird, ki spredaj po luči izgleda kot GSX-R :BUA:
salesky Objavljeno Avgust 23, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2004 Pa kaj teli kawiti majo tko slab motor al kaj? :?
Gallus Objavljeno Avgust 23, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2004 Če bo tako grd, ga sigurno ne bom kupil :SS :SS in bom raje kar tastarega vozil :doze:
Mih'c Objavljeno Avgust 23, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2004 Če bo res takle,bo izgbil ves retro stil. Mislm da bom kr na ''ta starem'' ostal :yea2:
bobokrajnc Objavljeno Avgust 30, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2004 GSF 650S GSF 600 Novi Banditi bodo imeli po novem 656ccm, po višini nastavljiv sedež, opcijo ABS, nastavljive vilice, -4kg teže... LP Bobo B)
Thundercat Objavljeno Avgust 30, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2004 uf...brez maske je prov lušten......kjutkan .) avspuh se mi nekoliko dolg zdi..... :hmm:
frankie Objavljeno Avgust 30, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2004 Nč revolucije, majhna evolucija. Lahko bi mu privijačili zadni konc(za streetfigher predelave), zamenjali čeljusti, pa auspuh skrajšali, ane TC? Ma pa usaj isto motor-povečan! :)
Killroy Objavljeno Avgust 31, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2004 cotkan....s poloklepom pa sploh :wub: :yea2: Edin mogoče mal spredna strehca pa en kanček predolg auspuh motita,drgač bom pa kr začel šparat... Lp
gebre Objavljeno Avgust 31, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2004 Tisti s poloklepom je kar v redi, nagecu pa nagravžno plavo plastiko stran pobrat pa je zadetek v 0 :) .
Mih'c Objavljeno Avgust 31, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2004 Če bo res tak....bo kar fleten. Bo obdržal retro stil. Sam še vedno cevast okvir??!! lp
Gallus Objavljeno September 1, 2004 Opozori Objavljeno September 1, 2004 Če bo še 1200 sledil temu trendu ...... :OK: :OK: :notworthy: :OK: :OK: Izpuh je res malo dolg, sicer pa to ni problem. Malo me moti, ker ima še vedno klasične zavore.
Lucky Objavljeno September 1, 2004 Opozori Objavljeno September 1, 2004 Meni pa tale maska ne potegne. Preveč tumpasta, a la Vstrom. Tank pa mal vleče na obliko fazerke. motorizacija še zmeri ista. Saj ne da je slaba, prav nasprotno, ampak počasi bi bilo treba naredit korak naprej. Povečanje protstornine to ravno ni. Ror je pa tak kot pri letošnjem modelu, grd ko k****. Menda so vanj uturili katalizator, pa je še nekaj kilogramov pridobil. To vsekakor ni nov motor, ampak spet lifting kot leta 2001. Če bo 1200 dobil iste malenkostne popravke, bom brez oklevanja ostal pri starem.
Lindau Objavljeno September 1, 2004 Opozori Objavljeno September 1, 2004 Meni pa tale maska ne potegne. Preveč tumpasta, a la Vstrom. Tank pa mal vleče na obliko fazerke. motorizacija še zmeri ista. Saj ne da je slaba, prav nasprotno, ampak počasi bi bilo treba naredit korak naprej. Povečanje protstornine to ravno ni. Ror je pa tak kot pri letošnjem modelu, grd ko k****. Menda so vanj uturili katalizator, pa je še nekaj kilogramov pridobil. To vsekakor ni nov motor, ampak spet lifting kot leta 2001. Če bo 1200 dobil iste malenkostne popravke, bom brez oklevanja ostal pri starem. .... ja če pa nočeš mašine od Kawe :lol1: :xx: .) :grrr
hammer Objavljeno September 1, 2004 Opozori Objavljeno September 1, 2004 Meni pa je ta nov Bandit/S, če bo prišel v prodajo, zelo všečen. Če bo cena takšna kot Kawa Z, pol pa bi blo že resno za razmislit. Je pa splošno znano, da Suzuki razvije motor, Kawa pa okvir pol pa kombinirajo. Glede na uspeh Kawe Z, ki so razprodani že skoraj vsi za drugo leto, je normalno, da bo svoj lonček pristavil še Suzuki.
RSV Mille Objavljeno September 2, 2004 Opozori Objavljeno September 2, 2004 Malo me moti, ker ima še vedno klasične zavore. Ej stari, to ni supersport zadeva, da bi mu prve zavore okrasili z radialnim brembom ali tokico. Touring mopedi,sploh pa naked variante nižjega cenovnega razreda po moje še kr neki cajta ne bodo imeli radial variante (če si to mislil povedat). Zaradi tega je tud cena ugodna-sj veš,manj dnarja manj muzike.
bobokrajnc Objavljeno September 2, 2004 Opozori Objavljeno September 2, 2004 Detaili "Banditov"! LP Bobo B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se