Lucky Objavljeno Februar 22, 2002 Deli Objavljeno Februar 22, 2002 Da se ne bomo pol kregali, si bom jaz že kar zdajle rezerviral svoj lik - dwarfa, pa naj stane kar hoče. Burn to be wild Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Februar 22, 2002 Avtor Deli Objavljeno Februar 22, 2002 Hola! OK, Lucky, ni blema, imas dva na izbiro, eden je bolj bojevniski in drugi bolj carovniski lik. To pisem pa zaradi tega, da boste tudi ostali vedeli da pravzaprav ni nobenega "slabega" lika. So le razlicni, vsak s svojimi prednostmi in slabostmi: eni so bolj "udarni", drugi bolj "zviti", tretji dobro carajo, cetrti odlicno kradejo, peti dobro prenasajo udarce... Za pustolovscino pa itak potrebujemo cim vec razlicnih sposobnosti! LP suzuki TommyP in SharpNinja 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Februar 23, 2002 Deli Objavljeno Februar 23, 2002 Saj sem vedel, se že zapleta! Mislim, da bom moral vzeti v roke statistike in dobro preštudirat, kaj bi bil. No ja, dwarf ziher, ampak bojevnik ali čarovnik... to je zdaj vprašanje. Odločitev bo padla na kraju prvega zločina. Alora, D&Djevci, kdaj že? Burn to be wild Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Februar 24, 2002 Deli Objavljeno Februar 24, 2002 Ma oštja to zna bit pa zanimivu... jah ... hehe Lucky se grebe ... jaz se bom pa tud', ko si en mejčkenu pogledam kateri lik bi pa men ustrezal. I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Februar 24, 2002 Deli Objavljeno Februar 24, 2002 Aja, patapata, ne se za danes menit, ker jaz pa nimam casa... I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Februar 24, 2002 Avtor Deli Objavljeno Februar 24, 2002 Hola! Nic se ne bomo menili za danes ker smo (za danes zvecer) ZE zmenjeni! OK, ce nimate casa, pac prestavimo - samo da vam to ne bo preslo v navado... Poklicite me, ce se bo vseeno kaj dogajalo (ker bo glih pri meni). Da ne bom se jest kam usel... LP suzuki TommyP in SharpNinja 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Februar 25, 2002 Deli Objavljeno Februar 25, 2002 Ker je včeraj naše d&d srečanje odpadlo, predlagam, da se dobimo v sredo v Twinu kakšno urco prej, pa da se do neke mere spoznamo s pravili igranja. Lahko bi tudi odigrali eno kratko. Čim prej začnemo, prej nas bo zagrablo, da bi še več igrali. Začenja se pomlad, zato bo časa in volje za take igre vedno manj. Burn to be wild Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Februar 25, 2002 Deli Objavljeno Februar 25, 2002 tole zna bit pa zelo zanimivo...jest bi se to tudi igrala...sem gledala na tv eno oddajo o tem ...in se mi je zdelo zelo zelo zanimivo.... dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Februar 25, 2002 Avtor Deli Objavljeno Februar 25, 2002 Hola! V sredo prinesem fotokopije Rules Summary Sheet vsem (stirim, ki smo se zmenili za igranje), da si boste lahko izbrali svoj lik in spoznali vsaj osnovna pravila. Upam, da si boste kljub vedno prijetnejsemu vremenu vseeno vzeli kaj casa za igranje! Najbolje zvecer, namesto TV - takrat se ne vozimo in imamo VEDNO cas (in da ne bomo slisali v porocilih, da je Sauron zmagal, ker so vsi clani Bratovscine gledali fuzbal namesto...). Igral pa raje ne bi v Twinu (kar ne pomeni, da ostali ne morete!), ker sem se na milo prosnjo mojih pljuc in pralnega stroja odlocil BISTVENO skrajsati bivanje v tako zelo zakajenih prostorih kot je Twin (upam, da bo kmalu dovolj toplo da bomo lahko zunaj). Lunica pozdravljena, seveda se lahko zmenimo za kaksno igro, samo malo dalec se mi zdis, da bi samo zato prisla na Vrhniko (ali nekam v LJ). Ce pa prides - ni blema! LP suzuki TommyP in SharpNinja 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Februar 25, 2002 Deli Objavljeno Februar 25, 2002 res škoda v tem našem koncu ni nikogar(oziroma ne poznam nikogar) ki bi ga takšne igre zanimale... se bomo zmenili za enkrat ko bom imela malo več časa.... dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Februar 25, 2002 Deli Objavljeno Februar 25, 2002 Kreh, kreh, ja, maš... kof, kof... kar prav. Ker občasno kakšnega pržgem, na to nisem niti pomislil, me pa ne moti, če se ne morem it te, oh, kako grde razvade. Me pa zanima, kako bo na to reagiral Desmo. Ti dam kar prav, da potrebujemo za igranje mir, ampak za prvič bi še kar šlo tudi v Twinu. Itak se moramo najprej spoznat s pravili. Loonica, kaj če bi se v bližnji prihodnosti zmenili za partijo na nevtralnem območju - Trojanah. Pa še pokrajino imamo za lažjo predstavo. Burn to be wild Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Februar 25, 2002 Deli Objavljeno Februar 25, 2002 A pa boste prinesli vsaj svoj prenosnik, pa nekdo bo hub zrihtal, pa nekdo drug kable, da boste lahko igrali vsak na svojem carunalniku?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Februar 25, 2002 Deli Objavljeno Februar 25, 2002 quote: Hola! V sredo prinesem fotokopije Rules Summary Sheet vsem (stirim, ki smo se zmenili za igranje)... upam, da sm jst med temi stirimi vsteta? jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Februar 25, 2002 Deli Objavljeno Februar 25, 2002 quote: Kreh, kreh, ja, maš... kof, kof... kar prav. Ker občasno kakšnega pržgem, na to nisem niti pomislil, me pa ne moti, če se ne morem it te, oh, kako grde razvade. Me pa zanima, kako bo na to reagiral Desmo. Jah, Desmo seveda odločno zagovarja kajenje. Ne vem če obstaja kakšna igra (vsaj taka na papirju), zaradi katere bi se odpovedal užitkom, ki mi jih daje cigareta. Odreagira pa takole: Bye Desmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drekavac Objavljeno Februar 25, 2002 Deli Objavljeno Februar 25, 2002 Desmo, jaz sem isti... Brez cigarete so mi vse igre za en k...! Loh se pa midva dobiva, pa se greva vojno (s kartami). LP Drekavac drekavac@vavpycom.net www.vavpycom.net Bilo kuda, drekavac svuda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Februar 26, 2002 Deli Objavljeno Februar 26, 2002 quote: Kreh, kreh, ja, maš... kof, kof... kar prav. Ker občasno kakšnega pržgem, na to nisem niti pomislil, me pa ne moti, če se ne morem it te, oh, kako grde razvade. Me pa zanima, kako bo na to reagiral Desmo. Ti dam kar prav, da potrebujemo za igranje mir, ampak za prvič bi še kar šlo tudi v Twinu. Itak se moramo najprej spoznat s pravili. Loonica, kaj če bi se v bližnji prihodnosti zmenili za partijo na nevtralnem območju - Trojanah. Pa še pokrajino imamo za lažjo predstavo. Burn to be wild ja to pa sploh ni slaba ideja...sam zmenit se je treba... dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Februar 26, 2002 Deli Objavljeno Februar 26, 2002 quote: A pa boste prinesli vsaj svoj prenosnik, pa nekdo bo hub zrihtal, pa nekdo drug kable, da boste lahko igrali vsak na svojem carunalniku?! Gregs, ne vem, če misliš isto zvrst igranja. Tle ne gre za računalniške igre, ampak za igranje s kockami in svinčnikom v roki. Burn to be wild Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Februar 26, 2002 Avtor Deli Objavljeno Februar 26, 2002 Hola! @ macica: seveda si vsteta, saj mislimo nate... @ Desmo: huh, na to pa sploh nisem pomislil... sorry!!! Hja, potem pa zal ne bomo mogli igrati pri meni, ker je celo stanovanje nekadilska cona. No, se ena stvar, ki se jo moramo dogovorit jutri v Twinu. Bom imel vse s seboj, da bo lahko kdo drug DM. @ Lucky: odlicna ideja, seveda se lahko dobimo tudi se kje drugje, najprej z makinami odpeljemo krog ali tri in zvecer, po kaksni dobri vecerjici (in ob spremljavi dobre kaplice) odigramo spil ali dva! Sem ZA! Glede na zakajevanje pa Gregsova ideja morda sploh ni tako slaba - bom poiskal kaksno dobro FRP igro se na Netu. Sporocim, ce bom nasel kaj fajnega (pa tudi ostali, ki vas to zanima, lahko pogledate, ce imate kaj casa!). LP suzuki Popravil/a - suzuki dne 26/02/2002 ob 13:20:31 TommyP in SharpNinja 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Februar 26, 2002 Deli Objavljeno Februar 26, 2002 quote: @ Desmo: huh, na to pa sploh nisem pomislil... sorry!!! Hja, potem pa zal ne bomo mogli igrati pri meni, ker je celo stanovanje nekadilska cona. No, se ena stvar, ki se jo moramo dogovorit jutri v Twinu. Bom imel vse s seboj, da bo lahko kdo drug DM. Brez panike. Taaaako strasten kadilec pa spet nisem, da ne bi kakšne urice zdržal brez cigaret. Saj ne kadim ne kinu, ne v trgovini, ne v bolnici, ne v avionu, niti ne v svojem avtu... Niti na misel mi ni prišlo, da bi kadil v stanovanju kjer se običejno ne. Če bo že huda kriza, se bo pa že kakšen balkonček našel, lahko grem pa tudi ven. Bye Desmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Februar 26, 2002 Avtor Deli Objavljeno Februar 26, 2002 Hola! No, ce se lahko dogovorimo, prav fajn - ampak nocem pa "na silo"!!! Dobivali se bomo zato, da nam bo fajn in ne da bo nekdo (beri: jest) tecnaril. Potem raje drugje, kjer bo vsem vsec. Bomo dorekli jutri v Twinu. LP suzuki SharpNinja in TommyP 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Februar 26, 2002 Avtor Deli Objavljeno Februar 26, 2002 Hola igralci D&D! Jutri zvecer imam glih ob 20 uri predavanje (o novih spoznanjih pri dekompresijskih modelih RGBM in VPN), kar pomeni, da bom v Twina prisel bolj pozno, nekje okoli 21:30. Ce bi radi igrali ze prej, mi cim prej sporocite, da bom lahko nekomu, ki bo DM, prinesel igro. Se je treba kar nekaj naucit... Mejte se :-) LP suzuki TommyP in SharpNinja 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Februar 27, 2002 Deli Objavljeno Februar 27, 2002 quote: Gregs, ne vem, če misliš isto zvrst igranja. Tle ne gre za računalniške igre, ampak za igranje s kockami in svinčnikom v roki. Ups, mislil seveda isto igro, ampak kaj ces: poklicna deformacija... Vse igre povezujem z racunalniki, informatiko... ko pa sem stalno v tem svetu... clovek ze kar pozabi, da se da igrati tudi s papirjem in svincnikom... Nazadnje sem se tako igral z necakom preko luze lani novembra... Popravil/a - gregs dne 27/02/2002 ob 01:49:10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Februar 27, 2002 Deli Objavljeno Februar 27, 2002 quote: Nazadnje sem se tako igral z necakom preko luze lani novembra... ... in ti je bilo najbrž v neznansko veselje. Tudi brez računalnikov se da prav dobro zabavati, še dobro, da vsa mularija ni povsem zasvojena z njimi. Suzuki, bomo kar nate počakali, ki si vse lepo naštudiral, pa nam boš to ob pirčku v miru razložil, a ne? Saj nisem mislil, da bomo začeli na veliko igrati že na prvem srečanju. Burn to be wild Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Februar 27, 2002 Deli Objavljeno Februar 27, 2002 Ce se mislite kregat kje bomo igral, bom jaz malo "zarobantla"!!! Lahko igramo tudi pri meni... kajenje, pitje, "zretje" (uf hrana, joj sem lacna), lulanje, kakanje,... a nene spal pa ne boste. Kar se voznje tice, je do mene ravno toliko kot do Suzukija (iz Lj. mislim). I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Februar 27, 2002 Deli Objavljeno Februar 27, 2002 Viragica, jaz sem za. A misliš, da bi oče dovolil, da igramo v njegovi delavnici? Prisotnost kroma, usnja in motorjev bi mi vlila poguma za igranje in lažje bi se vživel v vlogo bojevnika, veš. Burn to be wild Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se