Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Hola!

Jutri greva s SN v (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) po čeladi ki sva ju naročila pred 14 dnevi - extra pohvalno, saj je bil dogovorjeni rok dobave en mesec :)

Objavljeno
ja... ma mojo cifro... :naughty:

se mi je po tistem opisu zadnjič zazdelo, da sta si izmenjala številki :whistle: :kva2: :kva2:

ravnokar je pripravljala čelado medtem ko se je menila po telefonu - Extra lepa X-lite :OK: :OK: :OK: .

Antares

Objavljeno

ej mislim da bom sel čelado samo zaradi prodajalke tja kupi. :wub: aja kaj če čelado kupim dobim od nje telefonsko se. :blush:

Objavljeno (popravljeno)
Antares,

Vse je ok,zelo pomagas z tvojimi informacijami,ampak dolocene slikice,..

hm..,da ne bodo kaksne avtorske pravice zvizgale po tebi :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:

:winkiss: hi hi

Nolan pa menda ja ne bo protestiral samo zato, ker čelada ne stoji kot bi morala. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

ej mislim da bom sel čelado samo zaradi prodajalke tja kupi. :wub: aja kaj če čelado kupim dobim od nje telefonsko se. :blush:

Sem ti tukaj spodaj zalepil sliko, ki kaže kakšna izgleda ponavadi.

Ker sem sam spraševal glede čelad, ti lahko povem situacijo.

AGV še ni poslal kataloga s čeladami za leto 2008; potnik od Shoei pa je v trgovino samo prinesel pokazati vzorce čelad, ni pa ji še želel pustiti kataloga.

Nove grafike Shoei, ki jih je naročila glede na videne primerke, dobi nekje čez dva tedna v trgovino, s tem, da je komercialna politika Shoei taka, da na tiste grafike, ki so novost za leto 2008, trgovina ne more dati toliko popusta kot sicer vse do junija.

Pri AGV mi je rekla da lahko tudi na povsem nove grafike udari temeljit popust, vendar si je potrebno grafiko izbrati po katalogu ali interenetu, ker AGV v glavnem naroča po želji strank.

Kar se tiče cen ima AGV znatno boljše razmerje cena/izdelek kot Shoei; za primerjavo: GP-Pro, ki je vrhunska čelada iz stratificiranega kevlar-carbona, pride nekje na 65% cene od Shoei XR-1000.

Edina težava zna biti ker AGV, kot večina, proizvaja zunanja lupino v samo dveh velikostih (Shoei v treh) kar lahko pri manjših ljudeh z obliko glave, ki zahteva večjo številko pomeni, da bo čelada delovala malo preveliko.

Sicer se mora čelado tako ali tako probati, tako, da boš videl.

Gp Pro:

Antares

Popravljeno . Popravil antares
Objavljeno

antares. ej samo mislim da ne bom samo čelade kupil ampak se kaj druga tudi, in to vsaki teden. haha :worship: dobro strategijo majo ni kaj

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Omeniti sem samo hotel, da je Moto - Čarli trgovina v Trstu res dobra izbira,

kar se zmeniš pri njih to tudi drži, tako da sem jo samo hotel pohvaliti,

ker obljubo prelomijo na takšen način, da dobiš robo še v krajšem času

kot se dogovoriš, kapo dol za fante iz Trsta :worship:

BTW: dogovor glede dobavnega roka se je mejil na 14 dni in več, dobil sem pa v 6 dneh, "ZUPER" :worship:

ups :topic:

Objavljeno
a v Pignolo znajo slovensko :blush: ?

Bolj slabo, če jih imaš namen klicati po telefonu se v Slovenščini ne boš veliko zmenil. Sin od lastnice trgovine zna dovolj dobro angleško da se vse zmeniš. Če pa obiščeš trgovino se da tudi v slovenščini kaj zmeniti, malo pokriliš z rokami kakšno besedo pa tudi oni zastopijo .)

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

A kdo od vas ve, če se splača it v IT po Givi-jeve kovčke? Rabu bi stranske (Monokey Side V35)

Drgač pa kje jih imajo pri nas najceneje? Klicu sm v TC Motoshop in bojo mel po 15. dec. 25% popusta, vendar morš met kupon da si pri njih že kupoval, jaz pa še nisem... :rolleyes:

Hvala za odgovore!

Popravljeno . Popravil HONDAMANIA
Objavljeno

Jst sem novopeceni med motoristmi, zanima me pa al se mi bel splaca

v Italyo it po opremo al majo kje prnas tud pocen ?

Rabu bi pa trgovino z veliko izbiro k sem izbircen tip :-7

Objavljeno
Jst sem novopeceni med motoristmi, zanima me pa al se mi bel splaca

v Italyo it po opremo al majo kje prnas tud pocen ?

Rabu bi pa trgovino z veliko izbiro k sem izbircen tip :-7

V Slo so že popusti (20-25%) ali pa še bodo do Jan 2008,

drugače ti rabiš malo branja od PRVE STRANI DALJE :krneki:

Objavljeno (popravljeno)

Danes sem sel na ogled trgovin po Italiji. Obiskal sem:

(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)

S.S. Sistiana, 45/E

34019 - SISTIANA - DUINO AURISINA

PIGNOLO

Via Duca d'Aosta 107/109

34170 Gorizia

Moto Mauri

Lucinico

34170 - GORIZIA

(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) ima dainese znamko in najvecje popuste (30-35%) od teh treh trgovin, ampak nima siroke izbire.

Pignolo prav tako dainese znamka in zelo velika izbira opreme (imajo skladisce na drugi strani ceste),

cene malo visje kot pa v (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com).

Moto Mauri velika trgovina, siroka izbria, ampak znamke niso kakovostne kot dainese. (se spolnim samo AXO znamke lol)

Prodajalec zna slovensko, cene nima niti na enemu artiklu (ce imas namazan jezik bos prisel zelo poceni mimo).

Zdaj ko sem si ogledal trgovine, sem se odlocu za PIGNOLO tako da jutri grem kupit vso opremo tja saj ima veliko izbiro daines znamke,

in prodajalka se je potrudla vsake toliko povedat kaj po slovensko :naughty:

Popravljeno . Popravil Martin86
Objavljeno

Ker me je sodelovc zmedu spet nisem sel po opremo :-7

Zanima me pa ce ma kdo izkusne z trgovino DADE moto,

baje je bila prej v molfaconu zdaj pa je nekje drugje,

ce ma kdo kak info, bi bil hvalezen.

Objavljeno

Antares, zakon si! Kul slikca za mal spomin osvežit. :worship:

Tale Nena me je, čeprav sem že mislu da smo zastonj izlet nardil, celega oblekla ... sam čelada mi še manjka. :)

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

V Sloveniji, Avstriji so nekje kar konkretni popusti na opremo, kot sem bral nekje tudi do 50%, zato me zanima kako je kaj s popusti trenutno in v teh mračnih zimskih dneh v prihodnje v ALTERNATIVI MOTO, če je kdo slučajno obiskal.?

Objavljeno

Jaz sem bil proti koncu decembra v alternativi moto, popust je bil do 35%

Glede na druge dainese trgovine so imeli najvecji popust.

Objavljeno
Jaz sem bil proti koncu decembra v alternativi moto, popust je bil do 35%

Glede na druge dainese trgovine so imeli najvecji popust.

najlepša hvala za informacijo, zanima me če imajo tudi kaj SPYKE kombinezonov?

LP

Objavljeno
najlepša hvala za informacijo, zanima me če imajo tudi kaj SPYKE kombinezonov?

LP

Ej!

Mimogrede prebiram objave pa bi morda bilo vredno povedat da znanec prodaja eno leto star Spyke kombinizon dvodelni št 54. V belo-črni-modri barvi.Morda ni prava rubrika za to?Sorry! :blush:

Ajd!

Objavljeno

Pozdravljeni.

Ena majhna prošnja.

Če kdo namerava karkoli kupovat pri Mauriu, se lahko obrne name.

Pri njem imam namreč še kar nekaj denarja u dobrem.

Veste kako so trgovine- denarja ne vračajo.Zato, če kdo kaj rabi naj me obvesti.

Pa še za kak popust se lahko zmenmo. :OK:

(S)mejte se :D

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Evo, še ena pohvala za Alternativamoto : zamenjali Dainese hlače (ki sem jih kupil konec lanskega leta in po celi uri probavanja takrat izbral prevelike) brez problemov in komplikacij (res pa je, da so bile še popolnoma neuporabljene - čakam na + 20 St.C ). :worship:

Objavljeno

Me zanima,če te trgovine delajo v Nedeljo?

Objavljeno

Ce se nemotim italjani delajo ob nedeljah in imajo zaprto v pondelkih.

Objavljeno

(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) vem da je odprta v soboto čez cel dan brez premora, za nedeljo pa ne vem (misilim, pa da imajo zaprto) ... Lahko jim pa napišeš mail in boš izvedel.

info@alternativamoto.com

LP

Objavljeno
Ce se nemotim italjani delajo ob nedeljah in imajo zaprto v pondelkih.

...trgovine delajo v sobotah in so v ponedeljkih zaprte...

Objavljeno

Da še js pohvalim alternativamoto in neno. Zadnjič sem šeu zgolj firbec past, ker sem iskau jakno pa me je zanimalo kašne cene majo pa tko...

domou se odpeljau z novim kombinezonom Dainese Monza.

Zadnja številka pa popusti...dobu za 570€, polna cena je bila mislim da 1080€...

Imajo pretežno dainese, je pa kar dosti izbire in cene solidne!

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!