Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Da še js pohvalim alternativamoto in neno. Zadnjič sem šeu zgolj firbec past, ker sem iskau jakno pa me je zanimalo kašne cene majo pa tko...

domou se odpeljau z novim kombinezonom Dainese Monza.

Zadnja številka pa popusti...dobu za 570€, polna cena je bila mislim da 1080€...

Imajo pretežno dainese, je pa kar dosti izbire in cene solidne!

:OK: konkreten popust

Objavljeno

Sej ni da ja nardila tolko popusta... Pač zadnji model je biu, ta barva in številka zato mal nižja cena, pa popuiste imajo se mi zdi da na vse dainese artikle... skratka se splača... je imela tudi nekaj jaken fajn znižanih!

Objavljeno

Zdravo.

Konec tedna imam namen iti v Trst. A mogoče kdo pozna kakšno trgovino v Trstu, kjer prodajajo ugodne Leo Vince izpuhe?

Hvala in lp

Objavljeno
...trgovine delajo v sobotah in so v ponedeljkih zaprte...

Samo še redke trgovine so ob ponedljkih v IT zaprte. V Trstu MotoStar v centru ob ponedeljkih obratuje, tisti pred stadionom pa je zaprt.

Objavljeno (popravljeno)

kaj je to ugodno, v primerjavi s slovenijo? A majo tud Arrow izpuhe, ker ce je poceni, mi bi enega lahko kdo prineso prosim :D

vidim da ravno ta MotoStar prodaja Arrow. A bi bil kdo tolk prijazn, pa bi poklical tja in vprasal za navadni ALU bolt-on lonec za GSX-R 600 K4 prosim, ker jaz nisem glih poznavalec njihovega jezika :)

Popravljeno . Popravil Gixxer
Objavljeno
Omeniti sem samo hotel, da je Moto - Čarli trgovina v Trstu res dobra izbira,

kar se zmeniš pri njih to tudi drži, tako da sem jo samo hotel pohvaliti,

ker obljubo prelomijo na takšen način, da dobiš robo še v krajšem času

kot se dogovoriš, kapo dol za fante iz Trsta :worship:

BTW: dogovor glede dobavnega roka se je mejil na 14 dni in več, dobil sem pa v 6 dneh, "ZUPER" :worship:

ups :topic:

Po tehniko, kar imajo na zalogi hodim samo še k njim :worship: (kar se tiče ITA).

Zdravo.

Konec tedna imam namen iti v Trst. A mogoče kdo pozna kakšno trgovino v Trstu, kjer prodajajo ugodne Leo Vince izpuhe?

Hvala in lp

To zgoraj drži in v Čarliju imaš več znamk izpuhov po "se da dogovoriti" ceni :worship: .

Moto Charlie, ki je zraven nogometnega stadiona.

Itak, pa nasproti imaš trgovino Familly, ne moreš zgrešiti, če greš po obvoznici in slediš kaži poti (table) Stadion.

kaj je to ugodno, v primerjavi s slovenijo? A majo tud Arrow izpuhe, ker ce je poceni, mi bi enega lahko kdo prineso prosim :D

vidim da ravno ta MotoStar prodaja Arrow. A bi bil kdo tolk prijazn, pa bi poklical tja in vprasal za navadni ALU bolt-on lonec za GSX-R 600 K4 prosim, ker jaz nisem glih poznavalec njihovega jezika :)

kontaktna št.: 0039 - 040 - 828 - 165, znajo tudi srbo-hrvaško .) ali pa res polomljeno slo O:-) . Za info. se boš zihr sporazumel.

lp

PF

Objavljeno

Tule so pa linki do zemljevidov moto stacun v Trstu...

Lp!

Flight

Objavljeno

ODLIČNO!!!!!! :worship:

NAJ NAJ NAJLEPŠA hvala vsem.

Objavljeno

post-18397-1202409884_thumb.jpg

Ker me je sodelovc zmedu spet nisem sel po opremo :-7

Zanima me pa ce ma kdo izkusne z trgovino DADE moto,

baje je bila prej v molfaconu zdaj pa je nekje drugje,

ce ma kdo kak info, bi bil hvalezen.

Trgovina DADE se je preselil v Redipuglia blizu avtoceste.

info

DADE MOTO SRL

34077 RONCHI DEI LEGIONARI (go) - VIA REDIPUGLIA 242

tel: 0481 474183,0481 774865

http://www.dademoto.com/

lp

Objavljeno
Cene so sodeč po internetni strani res ugodne. Izbira mora bit pa tudi zelllooo velika. Se pa strinjam, da če se že pelješ tako daleč se ne moreš vrnit praznih rok. Jaz sem jim poslal že 3 maile, če imajo en kombinezon v moji št. pa še zdaj nisem dobil nobenega odgovora.. Ne vem ali ne znajo angleško, pa niso vedeli kaj sprašujem, ali pa se jim enostavno ne da odpisat in ubadat z enim Slovenčkom.. .) Vsekakor bi rad zvedel, če imajo kombinezon zame, ker potem se takoj zapeljem dol :)

Če pričakuješ odgovor na to,da si jim pisal v angleščini,ti moram reči,da boš razočaran...Delam v taki službi,da imam vsakodnevno opravka z italijani in ti so kot je že bilo nekje nekaj omenjeno,veliki loleki,razen italianščine ne znajo nič! Tisti,ki pa znajo,uporabljajo le tam,kjer jih drugače ne j....

Če se še vedno nisi nič zmenil, mi pošlji na PM,pa bom probal jaz poslat mail v IT...resda se nisem nikoli v šoli učil pravino pisati,a za silo vedno gre, ker pogovrno obvladamo...kupujem vso opremo v Italiji, pri nas razen enih rokavic čisto nič...pa tud naslednji motor bo prišel iz Italije,ker so bistveno cenejši,pa še več izbire imam.Sem bil v Padovi januarja,iskal škornje...pa ni blo enih pametnih za dobro ceno...al pa so bli,pa premajhna številka...kupil TCS Oxtar naslednji dan na spletu,glanc nove iz ene spletne trgovine (ima tudi drugo moto robo), dobil k znancem v staro Gorico za 9€ stroškov v 3-h dneh...pa še nazaj bi jih lahko poslal,če mi ne bi šli prav...ampak so odlični...samo primer-oxtar ss performance so me stali 108€ s poštnino,v Padovi so bili znižani 149€...

Napisano ima,da prodaja naslednje znamke,a kar sem gledal,ima še več...ALPINESTARS, SPIDI, CLOVER, TUCANO URBANO, SHOEI, SHARK, PREMIER, AIROH, XPD, OXTAR, TCX, piše,da če ne najdeš artikla na strani,jih kontaktiraj,pa se bodo potrudili zadovoljiti vsako kupčevo željo.Lahko mi napišeš na PM kaj iščeš,pa mu bom jaz poslal mail in bomo videli kaj ima...če seveda želiš!

Objavljeno
Da še js pohvalim alternativamoto in neno. Zadnjič sem šeu zgolj firbec past, ker sem iskau jakno pa me je zanimalo kašne cene majo pa tko...

domou se odpeljau z novim kombinezonom Dainese Monza.

Zadnja številka pa popusti...dobu za 570€, polna cena je bila mislim da 1080€...

Imajo pretežno dainese, je pa kar dosti izbire in cene solidne!

ti je pa dala.......

res poceni :naughty: :naughty: :naughty:

Objavljeno (popravljeno)

Če še kdo išče škornje...za info: Oxtar TCS Speed 135€+poštnina, Oxtar TCS Performance2 125€+ poštnina, Spidi XPD mod.VR5 za 119€+poštnina, ALPINESTARS S-MX 4 139€+ptt, ALPINESTARS S-MX R 169€+ptt ali OXTAR mod TCS EVO RX za isto ceno, SPIDI XPD mod XP5 179€+ptt....glede na druge prodajalce in cene v SLO so te več kot ugodne

Zaželjeno je,da se zadeva pošlje v Italiji na en naslov v bližini meje, k znancem,ker je poštnina v tem primeru bistveno manjša,jaz sem za moje dal 9€ za poštnino in jih dobil že čez 3 dni (če ne bi neki zaj....s paketi,že naslednji dan)

Popravljeno . Popravil ponky
Objavljeno
Če še kdo išče škornje...za info: Oxtar TCS Speed 135€+poštnina, Oxtar TCS Performance2 125€+ poštnina, Spidi XPD mod.VR5 za 119€+poštnina, ALPINESTARS S-MX 4 139€+ptt, ALPINESTARS S-MX R 169€+ptt ali OXTAR mod TCS EVO RX za isto ceno, SPIDI XPD mod XP5 179€+ptt....glede na druge prodajalce in cene v SLO so te več kot ugodne

Zaželjeno je,da se zadeva pošlje v Italiji na en naslov v bližini meje, k znancem,ker je poštnina v tem primeru bistveno manjša,jaz sem za moje dal 9€ za poštnino in jih dobil že čez 3 dni (če ne bi neki zaj....s paketi,že naslednji dan)

Lahko napišeš spletni naslov trgovine v kateri kupuješ.

Objavljeno

:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

Wat???

Stari to so mega ceneeeee-sej podarjajoooo,napisi prosiiim stran,tnx!

Objavljeno
:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

Wat???

Stari to so mega ceneeeee-sej podarjajoooo,napisi prosiiim stran,tnx!

no ravno tako mega niso, vsaj kolikor sem gledal trenutne cene Oxtar-ja v TC motoshop

Objavljeno

Lahko prosim napišeš naslov trgovine, če ni skrivnost. Lahko na PM, ker glede na napisane cene zna bit še vedno precej ceneje kot pri nas, tudi če prištejem še poštnino do SLO (koliko pa pride poštnina do SLO, da je bistveno ceneje če naročiš na naslov v Italiji?) Po teh cenah je razlike 70€-poštnina, z že upoštevanim popustom pri nas :blink:

Objavljeno

Pa se za ALPINESTARS-res se splaca,ker modeli ostajajo zelo podobni novim-minimalni popravki,ampak bistvo je glih tisto (smx4,smxR,..)-cene teh,ki ste jih navedli - SE DEFINITIVNO SPLACA! :rolleyes:

Objavljeno
PRJATU,

Vidim,da dosti navijas za svojo trgovino-ampak verjetno TC ima popust na starem OXTARJU-ne pa na TCX-u,kar je bistvena razlika.Je res ,da je ista firma,samo so modeli definitivno dodelani,in bistveno bolsi.

Jz mam tudi -35%,tudi -40% na dolocene stevilke,ampak TCX pa vec kot -20% popusta,pa mi ne dovolijo delat,ker ni fer do konkurence.

VSI MORAMO PREZIVETI!!!!!!!

LP.

Ne vem zakaj bi navijal za trgovino, ampak ko sem videl link in ker sem ravno v fazi kupovanja opreme sem malo pogledal cene pri nas

TCS Speed 127€

TCS Performance 137€

kar se mi ni zdele nekaj pretirano dobra cena, če jih dobim v slo ta isto ceno, zato sem tudi napisal da oxtar ni nevem kaj poceni, Cen Alpinestarsa prej nisem pogledal. Sem jih pa pogledal sedaj in tam pa vidim da je kar nekaj razlike, tako da tisto se pa definitivno splača.

Objavljeno

Ve morda kdo točen urnik dela prodajalke, ki govori SLO v trgovini Alternatia Moto. Mam namen nabavt opremo, Italjansko pa ne znam popolnoma nič in se nebi rad brez veze vozil z Gorenjske v IT.

LP

Objavljeno
Lahko prosim napišeš naslov trgovine, če ni skrivnost. Lahko na PM, ker glede na napisane cene zna bit še vedno precej ceneje kot pri nas, tudi če prištejem še poštnino do SLO (koliko pa pride poštnina do SLO, da je bistveno ceneje če naročiš na naslov v Italiji?) Po teh cenah je razlike 70€-poštnina, z že upoštevanim popustom pri nas :blink:

poštnina do SLO je iz italije lahko tudi pošastno draga, in dolgotrajna. precej trgujem z italjani, in enkrat smo se narobe razumeli. naročeno so mi poslali v Slovenijo, in ne na depot v Trst. cena krat štiri, in šest dni trajanja.

Vse paketne dostave (GLS-Executive, DHL in Bartolini v Trstu, TNT v Zgoniku) imajo tu okrog lepo urejena depotna skladišča.

Objavljeno
Ve morda kdo točen urnik dela prodajalke, ki govori SLO v trgovini Alternatia Moto ...

Običajno je to ob koncu tedna (četrtek, petek, sobota) - za soboto vem, da je trgovina odprta non-stop (mislim, da do 19.ure) in ona je ponavadi v službi.

LP in dober shoping!

Objavljeno

torej včeraj bil v (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) shop-u.

Ponudba vredu, odnos prodajalke.... izkušnje prodajalke....svetovanje prodajalke.....izgled........fenomenalen. Zato torej hvala Nena, tako prodajalko si lahko le želi marsikatera SLO trgovina.

Se definitivno še vidimo.

LP

Objavljeno

Dej mal povej, kaka je kej trenutna izbira - modeli, številke. Se znamo za vikend zapeljat še enkrat mal v Alternativo.

Si vzel kej?

Objavljeno
torej včeraj bil v (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) shop-u.

Ponudba vredu, odnos prodajalke.... izkušnje prodajalke....svetovanje prodajalke.....izgled........fenomenalen. Zato torej hvala Nena, tako prodajalko si lahko le želi marsikatera SLO trgovina.

Se definitivno še vidimo.

LP

bo res treba pogledat to prodajalko :naughty:

Si mogoč v trgovini opazu če majo Astars S-MX PLUS?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!