Roky Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 kup si uno "mapo" za prenosnik, pa u ruzak rukn pa je Ejga stari sm mau premišlevov, unga 17` dam za cca. 550€...zate seveda :whistle: :D
JMatic Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 hehe zakon :> a mi das 550 popusta :>
Roky Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 hehe zakon :> a mi das 550 popusta :> Haha :P No, če se boš kej odloču mi povej :) al pa če kšnga poznaš, da kup
JMatic Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Haha :P No, če se boš kej odloču mi povej :) al pa če kšnga poznaš, da kup bom
Saint Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Sicer malo off topic... ampak vseeno. Se bi kdo upal peljati laptop v topboxu 100km daleč? Jaz sem ga prej vozil pod sedežem (v torbi seveda), ampak samo po Ljubljani, zdaj pa ni več skuterja in bi torbo z laptopom dal lahko le v topbox. Predvsem mislim na kritičnost močnih tresljajev med vožnjo. Novejši laptopi imajo večinoma vgrajene senzorje, ki ti ob večjih tresljajih oz. spremebah zavarujejo trde diske npr. pri Applu Sudden Motion Sensor, pri Acerju Disk Anti-Shock Protection ... prav tako naj bi bile zaščitene tudi DVD enote. V glavnem, zadeva naj bi bila zavarovana proti tresljajem, sam sem že ogromnokrat v kovčku vozil moj 5 let star IBM laptop in moj novi MacBook pa nisem imel nikoli nobenih problemov z njimi, pa ni šlo vedno samo po avtocesti :whistle: . lp Rudi
triler Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Novejši laptopi imajo večinoma vgrajene senzorje, ki ti ob večjih tresljajih oz. spremebah zavarujejo trde diske npr. pri Applu Sudden Motion Sensor, pri Acerju Disk Anti-Shock Protection ... prav tako naj bi bile zaščitene tudi DVD enote. V glavnem, zadeva naj bi bila zavarovana proti tresljajem, sam sem že ogromnokrat v kovčku vozil moj 5 let star IBM laptop in moj novi MacBook pa nisem imel nikoli nobenih problemov z njimi, pa ni šlo vedno samo po avtocesti :whistle: . lp Rudi Ce je ugasnjen se glave iz povrsine diska itak umaknejo na rob in ne morejo poskodovat povrsine. Je pa res da celotni zadevi tresljaji prav nic ne koristijo, ampak ne bi se pa smelo kaj pokvarit :)
frfljot Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 hvala za nasvete...kupla tošibo....4 leta garancije.... :yea1:
Tepko Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 Fantje prestigio ne kupovat, ker so jajca na kubik. Moja punca ga ma dve leti, 3-je diski so ji že crknil, sedaj pa ji crkava osvetlitev LCD-ja in poka plastika skoraj povsod. Z njim ravna lepo, samo zgleda da plastika začne pokat po določenem časi. Aja, pa tist DVD pekač al karkol je notr, je crknu že po pol leta, ampak na ne uporablja, tako da ga nisva menjala. Drgač pa če kupujete prenosnik za dokaj resno delo, (še posebej kaki filmi, CAD/CAM programi kupte računalnik, ki nima integrirane grafične kartice ali pa vsaj tako, ki ima svoj RAM in si ga ne deli z sistemskim. Ker sistemski je počasnejši in še poleg tega ga ostane manj za OS.
triler Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 Fantje prestigio ne kupovat, ker so jajca na kubik. Moja punca ga ma dve leti, 3-je diski so ji že crknil, sedaj pa ji crkava osvetlitev LCD-ja in poka plastika skoraj povsod. Z njim ravna lepo, samo zgleda da plastika začne pokat po določenem časi. Aja, pa tist DVD pekač al karkol je notr, je crknu že po pol leta, ampak na ne uporablja, tako da ga nisva menjala. Drgač pa če kupujete prenosnik za dokaj resno delo, (še posebej kaki filmi, CAD/CAM programi kupte računalnik, ki nima integrirane grafične kartice ali pa vsaj tako, ki ima svoj RAM in si ga ne deli z sistemskim. Ker sistemski je počasnejši in še poleg tega ga ostane manj za OS. Ocitno so tud izjeme :) Drugac disk k je moji prvic crknu sm zatezu nj dajo enga druzga in sm dobu WD in zdej dela. Un jebeni samsung je krneki.
TomazK Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 Fantje prestigio ne kupovat, ker so jajca na kubik. Moja punca ga ma dve leti, 3-je diski so ji že crknil, sedaj pa ji crkava osvetlitev LCD-ja in poka plastika skoraj povsod. Z njim ravna lepo, samo zgleda da plastika začne pokat po določenem časi. Aja, pa tist DVD pekač al karkol je notr, je crknu že po pol leta, ampak na ne uporablja, tako da ga nisva menjala. Drgač pa če kupujete prenosnik za dokaj resno delo, (še posebej kaki filmi, CAD/CAM programi kupte računalnik, ki nima integrirane grafične kartice ali pa vsaj tako, ki ima svoj RAM in si ga ne deli z sistemskim. Ker sistemski je počasnejši in še poleg tega ga ostane manj za OS. Jst sem tut gledu prestigio sam sem ravno zarad takih stvari rajš HPja kupil. Če pa je že po pol leta crknil DVD pekač bi ga moral v garanciji zamenjat (sej si mel garancijo ane). lp T
Vikking Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 Če ker slučajno išče starejši rabljen prenosnik imam enga za prodat. Celeron 466mh, 64mb ram, 5Gb disk... win98 in office 2000 dela vse tko kot mora. Če kerga zanima me naj kontakira na PM.
SiR Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 Če ker slučajno išče starejši rabljen prenosnik imam enga za prodat. Celeron 466mh, 64mb ram, 5Gb disk... win98 in office 2000 dela vse tko kot mora. Če kerga zanima me naj kontakira na PM. ma tak jajc se šenka, ne pa prodaja ...
Fire Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 Evo ga :worship: http://www.epl.si/macbookpro/
Vikking Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 ma tak jajc se šenka, ne pa prodaja ... :eek: :D
Saint Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 Ocitno so tud izjeme :) Drugac disk k je moji prvic crknu sm zatezu nj dajo enga druzga in sm dobu WD in zdej dela. Un jebeni samsung je krneki. Tud meni je Samsung dalal probleme (kr nekaj je jokal o napakah in bad sectorjih), zdaj sem ga raje na morje dal, kjer ga ne nucam toliko. So imeli pa Samsung diski vsaj eno dobro lastnost, v primerjavi z WD-jem, ki ga imam (260 gb al kolko že) je bil dost tišji. lp Rudi
king Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 ..po doooolgem preučevanju in pretehtavanju sem se nekak odloču za tole zadevo,.. dobim jo v pondelk,. upam da mi dobr služi :D https://www.enaa.com/oddelki/racunalnistvo/...mp;pf_id=704000
Fritz Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 Ne vidim razloga, da bi te moralo hudo skrbeti. Vsaj dokler imaš garancijo. Ne vem pa, zakaj na enaa, npr. ni možno dobiti novejših HP-jev z lepšim ohišjem. Saj ne, da je to najbolj pomembno a kadar kupujem nek izdelek, gledam tudi na dizajn.
2384nsdf83 Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 Ne vidim razloga, da bi te moralo hudo skrbeti. Vsaj dokler imaš garancijo. Ne vem pa, zakaj na enaa, npr. ni možno dobiti novejših HP-jev z lepšim ohišjem. Saj ne, da je to najbolj pomembno a kadar kupujem nek izdelek, gledam tudi na dizajn. Serija Pavillion je fancy in fajn, ampak HP Slovenija je ne "supportira" v tej državi, žal... Tudi meni so všeč, sploh tisti 17" model z dvema vgrajenima diskoma. Pa daljince imajo, da je že kar spodobno z njimi gledat filme, musko poslušat itd ... Če ga kdo kupuje - ne jemat s procesorji AMD X2. raje intel core 2 duo.
Fritz Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 Če ga kdo kupuje - ne jemat s procesorji AMD X2. raje intel core 2 duo. Sem ga že. Kaj je pa narobe s Turioni?
k0ci Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 zanima me če bi bil TALE prenosnik dober za uporabo doma...grem namreč študirat v ljubljano pa ne bi rad prenašal škatle okoli, uporabljal ga bom pa za internet, poslušanje glasbe, šolo (word, excel,.... ), mogoče kako 2D igrico (worms & co.), skratka, nič zahtevnega ?? všeč pa mi je predvsem zato, ker ima dual core procesor, 1gb rama, 120gb disk (velik disk nujno potrebujem), ker je ˇIBMˇ in dve leti garancije
TBoxer Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 zanima me če bi bil TALE prenosnik dober za uporabo doma...grem namreč študirat v ljubljano pa ne bi rad prenašal škatle okoli, uporabljal ga bom pa za internet, poslušanje glasbe, šolo (word, excel,.... ), mogoče kako 2D igrico (worms & co.), skratka, nič zahtevnega ?? všeč pa mi je predvsem zato, ker ima dual core procesor, 1gb rama, 120gb disk (velik disk nujno potrebujem), ker je ˇIBMˇ in dve leti garancije Za tvoje zahteve bi bil dovolj dober že bilokateri P3 z dovolj rama. Ta ti bo vrh glave! (Edino ne vem kako se bo vista obnašala pri 1GB rama, boljše XP.) lp
k0ci Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 no ja še vedno se da ali nadgraditi pomnilnik ali pa zamenjati OS hvala :worship:
Dolenc™ Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Disk lahko kupiš pa tist mali zunanji na usb, pa ga še za kaj drugega ponucaš :)
JaRaNe Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 jst vse stvari za računalnik, pa tud kj druzga kupim na mimovrste.com.... je precej ugodno, ker imajo skoz ene popuste, dostava pride 2-3€, garancija je, pa še ni ti treba po trgovinah hodt.... zaenkrat še nikol nism meu problema z njimi, je vedno vse delalo kot mora prenosniki http://www.mimovrste.com/katalog/47/prenosniki
andrejBiz Objavljeno Junij 21, 2009 Opozori Objavljeno Junij 21, 2009 Malo vode je že preteklo, tako da si ne morem nič pomagati s starimi odgovori. Kaj pa tale prenosnik, čisto nova serija http://www.enaa.com/oddelki/racunalnistvo/izd_3286_906050_HP_ProBook_4710s_P8700_ -
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se