Lupek Objavljeno Januar 18, 2002 Opozori Objavljeno Januar 18, 2002 Živjo! A mi lahk poveste mal o Hond XLR 125, nameravam nekaj nabavt pa me zanima kešne izkušnje mate s tem motorjem,kok so rableni vredni, a kej zajebava... Lp: Lupek
JaRaNe Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 Živjo! A mi lahk poveste mal o Hond XLR 125, nameravam nekaj nabavt pa me zanima kešne izkušnje mate s tem motorjem,kok so rableni vredni, a kej zajebava... Lp: Lupek ← jst lohk sam to povem da mi je osebno fuuuuul grda, tko čudna se mi zdi, taka stara oblika iz konca 90ih let
Kontraband Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 jst lohk sam to povem da mi je osebno fuuuuul grda, tko čudna se mi zdi, taka stara oblika iz konca 90ih let ← Iz konca 90-tih :? Verjetno si mislu konca 80-tih.
JaRaNe Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 Iz konca 90-tih :? Verjetno si mislu konca 80-tih. ← no sj tko mislem, tam okrog leta 87, sm mal preveč desno dav prst pa se je 9ka prtislna .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se