Skoči na vsebino

Motocikli 125ccm

Odkrijte razburljiv svet 125ccm motornih koles - od starih do novih modelov, izkušnje, predelave, preizkusi in reševanje težav. Pridružite se nam!

• Prikazane so teme iz vseh kategorij
    1. Husqvarna wr 125 1 2

2. Kawasaki D-Tracker 125

3. Honda CRM 125-blokada??

4. ktm250

5. Cross 250

6. Deli

7. Načrt motorja cr 125

8. Cross ali full face čelada? 1 2

9. Derbi DRD 125 SM

10. Suzuki GSX-R 125 1 2

11. Nakup motorja (125cc) 1 2 3 4 12

12. cagiva mito 7 speed 1 2

13. tdr 125ccm

14. GILERA RX problem

15. Ne vžge!

16. Aprilia in Euro3 norme

17. blokada na 11kw 1 2

18. aprilia rs 125 ali Hyosung GT Comet 1 2

19. DERBI GPR125 1 2 3 4 10

20. Kymco servis

21. honda cbr 125r 1 2 3

22. KTM sx125 TEŽAVA!!!

• Zadnje objave

• Frenk 67
        Lada NJIVA
      • franc
        S prostori za servis KTM-ov ni tako preprosto, ker imajo zahteve za izgled, opremljenost... Nekoč davno sem govoril z Dolancem in na nek način ga moraš razumeti. Tržišče je enostavno premajhno, posledično mu dajo prenizke marže in vsi hočemo popust, reklamacije gredo iz njegovega dela zaslužka (razen tistih, ki jih "priznajo" kot sistemske) in posledično imamo kar imamo (ni mi niti najmanj všeč) . Zastopnik Ktm za Slovenijo bi moral biti precej entuziastičen in del nekega velikega sistema, da bi bilo to kot nekakšen hobi, ker finančno ne more preživeti samo s tem. lp
      • DAMI34
        ah dej no dej, zdej si pa že mal obseden z mano. Jaz sem vedno zapisal moje iskušnje in reševanje reklamacij. Vse kar sem prijavil tako pri Selesu, kot prej pri Jamniku sta uspešno rešila. Kar se tiče komplikacij Dolanca sem tudi zapisal. Tako da predlagam, da se manj z mano ubadaš, ker te to samo nervoznega dela     Tudi nikoli nisem trdil, da je ktm nadznamka, da mi prinesejo kavo in zastonj kardan So pa zabavni motorji. Pa dokaj trpežni. Majo zlo dobro elektroniko, predvsem kar se varnosti tiče, ter pomoči vozniku.  
      • Kmet2
        Zanimivo, ko sem jaz to pisal si me vedno degradiral kako je vse tip top in da imam samo jaz probleme...  
      • DAMI34
        Če bo ktm sploh obstal...no, verjetno bo, pod kakim novim lastnikom. Definitivno pa se jim te prakse, ki jih sedaj počnejo ne morejo obrestovati na dolgi rok. V krizi so dal premal popusta na razprodajo zalog, do dilerjev se obnašajo mačehovsko, zaradi krize marsikaj zamuja, kvaliteta zato trpi itd.. na koncu najbolj žalostno: slabo kaže da bom letos prišel do 390advR  
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!