SiR Objavljeno April 12, 2005 Opozori Objavljeno April 12, 2005 ups, netko nagazio na minu ... :P (pupaaliskarkipress)
pupa Objavljeno April 12, 2005 Opozori Objavljeno April 12, 2005 PUPA!, se bom vzdržal komentarja,...da ne boš užaljena oz da me ne bodo same besede :topic: ← ja kva... a že imaš odprt tvoj vsesplošni frizeraj??? NE... torej??????? :hmm: :hmm: <_<
SHARKi Objavljeno April 12, 2005 Opozori Objavljeno April 12, 2005 ja kva... a že imaš odprt tvoj vsesplošni frizeraj??? NE... torej??????? :hmm: :hmm: <_< ← zaprt :fight2: , kr sva se z Pirrulzom ustrašla da boš ti not pršla :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :topic: :topic: :topic: :topic: :topic: :topic: :topic:
pupa Objavljeno April 12, 2005 Opozori Objavljeno April 12, 2005 zaprt :fight2: , kr sva se z Pirrulzom ustrašla da boš ti not pršla :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :topic: :topic: :topic: :topic: :topic: :topic: :topic: ← Verjamem.... z mano je nasplošno malo dela..... kurc... kaj čem, mati narava me je tako naredila..... :naughty: :devil: ;)
Avatar Objavljeno April 13, 2005 Opozori Objavljeno April 13, 2005 Avatar, sej ti pa nisi tolk butasta žival, kot zgledaš na prvi pogled :lol1: Ti tudi ne.
Pervy Objavljeno April 13, 2005 Opozori Objavljeno April 13, 2005 Kaj bi pa vi naredili, da vam punca ob mizi sleče tangice in vam jih da. ← takoj bi mi vilca padla na tla, da preverim če nima dvojnih oblečenih pa me samo zajebava .) :grim
Sam dePihlja Objavljeno April 13, 2005 Opozori Objavljeno April 13, 2005 Tabolši je bil pa oni model, ki jih je takoj povohal :OK:
gizmOkak Objavljeno April 13, 2005 Opozori Objavljeno April 13, 2005 takoj bi mi vilca padla na tla, da preverim če nima dvojnih oblečenih pa me samo zajebava .) :grim ← Pervy strikes again :lol1: tvojim izjavam se zmeri nasmejem :OK:
Gregs Objavljeno April 13, 2005 Opozori Objavljeno April 13, 2005 Pervy strikes again :lol1: tvojim izjavam se zmeri nasmejem :OK: ← Gizmo, to je odgovor prekaljenega lovca... :grim Pervy :worship:
SiR Objavljeno April 13, 2005 Opozori Objavljeno April 13, 2005 Ti tudi ne. ← Ampak žvau si še vedno :P
Zarja Objavljeno April 13, 2005 Opozori Objavljeno April 13, 2005 (popravljeno) mah...mislim, da je bilo vse zmontirano....glede na ozko obleko, je skoraj nemogoce, da bi jih tako hitro slekla. No, vsaj po mojih izkusnjah.... .) :P ...hehehe...bla bla. .) p.s. Pa tud brez hlacnih nogavic dvomim, da je bla...(glede na to, da je bil sneg zunaj in kucma na glavi)...sej unih florescentno roza pa itak nikol ne slece... :SS Popravljeno April 13, 2005. Popravil Zarja
Zarja Objavljeno April 13, 2005 Opozori Objavljeno April 13, 2005 Edino.............., ce je mela samostojece!!!
Anubis Objavljeno April 13, 2005 Opozori Objavljeno April 13, 2005 Ziher je bilo zmontirano, ker tako eminenten primerek samca, kot je bil ta stvor ne bi mogel pustit vrle in brhke mladenke tako hladne, da bi bile hlačke brez madeža, črte ali vsej vonja, ki bi ga predramil iz abotno montiranega pogleda. fake.
Anubis Objavljeno April 13, 2005 Opozori Objavljeno April 13, 2005 Edino.............., ce je mela samostojece!!! ← natanko tako - samostoječe v torbici, prej jih je imel pa gor robert.
Zarja Objavljeno April 13, 2005 Opozori Objavljeno April 13, 2005 Ce bi jo blo kej babe, jih za ta THE DEJT sploh ne bi oblekla!!! heheh..bla bla :OK: :P .)
Zarja Objavljeno April 13, 2005 Opozori Objavljeno April 13, 2005 anubis - literarni virtuoz :wub: ← ne...sam mal zmeden. :whistle: :xx: .)
Anubis Objavljeno April 13, 2005 Opozori Objavljeno April 13, 2005 Seveda, ker doma greš spat ponavadi nag ali pa v pižami brez gat. S takim stvorom se ne hodi na dejt... Razen, če so jo sneli na mostu, kjer je poskušala naredit samomor, ko je izvedela s kom gre na dejt, pa je imela za vsak slučaj gor še hlačke, da ne bi patologi onanirali prej, kot je v navadi zanje.
Zarja Objavljeno April 13, 2005 Opozori Objavljeno April 13, 2005 Seveda, ker doma greš spat ponavadi nag ali pa v pižami brez gat. S takim stvorom se ne hodi na dejt... Razen, če so jo sneli na mostu, kjer je poskušala naredit samomor, ko je izvedela s kom gre na dejt, pa je imela za vsak slučaj gor še hlačke, da ne bi patologi onanirali prej, kot je v navadi zanje. ← :D :D :D :D :grim :grim :grrr :grrr ...nehi s takimi, k se bom v hlace..............in to sluzbene!!! :grim :grim :grrr :grrr CAR SI!!!
Anubis Objavljeno April 13, 2005 Opozori Objavljeno April 13, 2005 Zarja, rajš ne, ker potem jih ne boš mogla slečt in komu pod nos podvalit - glej to... bodo čist preveč markirane za neosebno početje, kot si ga dovoli gdč. Sanjska...Ej...če so take sanje dovoljene, potem rajš sanjam Fredya Kruegerja iz Nočne more v ulici brestov. Razen če združiš fetiš uniforme in markiranje z osebnim znakom. Kak hišnik pade v momentu :) :)
Zarja Objavljeno April 13, 2005 Opozori Objavljeno April 13, 2005 ni hisnikov, so sam dohtarji...... :?
Anubis Objavljeno April 13, 2005 Opozori Objavljeno April 13, 2005 sI mal smotana...ko zdravniki gredo, pride hišnik ;) Hišnik is in the house, everybody please step out with your pants down. :) Who the dreamcatcher now? :) :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se