Skoči na vsebino

Yamaha XT 125 X

Priporočene objave

Objavljeno

Ok.

Ampak takle motorček maš pa v 2 urah celega narazen pa še mašino vn! Če si navadn lulek z orodjem, drugače maš narazen in skupaj v 2 urah :)

Objavljeno
:lol1: 2 uri za žarnico? Vsa čast :worship:

:lol1: sej bo pa drugič hitrješi .)

js nism nč mehanika pa sm vseen nahitr zamenju O:-)

Objavljeno
:lol1: 2 uri za žarnico? Vsa čast :worship:

Nek je treba začet ...Dones 2 ure naslednič 1 ura ...čez 5 let 1 min :kva2:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Zdravo

mam eno vprašanje. U prejšnih postih sem zasledil da si vas je kar nekaj dvignilo zadno fedro, pa me zanima kako ste si jo, če jo raztegne ko jo odšraufaš, s čim jo pol stisneš?

Hvala za odg. in LP

Objavljeno

nč je ne raztegne. ti sam un šrauf uspodi odšravfi pol pa motor mal dvign pa dej nazaj na tavišjo lukno pa nazaj zašravfi to je use.

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

mene pa zanima če obstaja kak manjši zračni filter(air box) za xt-ejko??...lp

Objavljeno
mene pa zanima če obstaja kak manjši zračni filter(air box) za xt-ejko??...lp

mal poišči po temi o flitrih se je kar nekaj govorilo

Objavljeno
mal poišči po temi o flitrih se je kar nekaj govorilo

sej sm gledu sm nism nč kj konkretnga zvedu...

Objavljeno
sej sm gledu sm nism nč kj konkretnga zvedu...

sportn filter das gor, pa nerabis airboxa, verjetno. Al pa prevrtaj original. xD

Objavljeno

uzem dol gumijasto cev k jo maš napelano iz frgazerja na airbox pa dej tm direkt na fregafer športni filter za skuterja. Je na youtubu biv enkrat en filmčk od tega pa ne najdem linka zdej.

Objavljeno

a ma kdo kakršno kol balanco za na yamaho xt ni važn če ni orignal. Sm jo zlomu k sm fuknu. :headbang: :headbang: :headbang:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

ali ima že kdo težave z sprednjimi amortizerji, da puščajo olje????

Objavljeno
ali ima že kdo težave z sprednjimi amortizerji, da puščajo olje????

Ob normalni uporabi ni problema, vendar mislim, da je ti ne uporabljas normalno, glede na to, da imas se Suzo v garazi. :whistle:

Objavljeno

Zakaj pa nebi uporabljov normalno??? :headbang: To da imam tudi suzukija samo pomeni da razbremenim yamaho za soft enduro zadeve.

A potem se to še nobenemu ni zgodilo pro 14 500km??

Objavljeno
Zakaj pa nebi uporabljov normalno??? :headbang: To da imam tudi suzukija samo pomeni da razbremenim yamaho za soft enduro zadeve.

A potem se to še nobenemu ni zgodilo pro 14 500km??

ja men se je že 2x pa mam 6000 km, pel na servis pa da ti semeringe zamenajo pa olje.

Objavljeno
ja men se je že 2x pa mam 6000 km, pel na servis pa da ti semeringe zamenajo pa olje.

TUT JS JO MAM NA SERVISO ZARADI PUSCANJA OLJA NA VILCAH

Objavljeno

Mogoče vesta koliko stane??

Objavljeno
Mogoče vesta koliko stane??

nebi vedu kr mam se pod garancijo

Objavljeno

41€ sm jst dau sam za semeringa pol je pa še delo okrog 29€

Objavljeno

a ma kdo mogoče probleme z ugašanjem ko je motor hladen(npr. motor vžgem in po parih kilometrih, ko se ustavim na križišču in ga dam v nulo ali pa stisnem sklopko mi motor ugasne - to dela dokler se ne ogreje)

pa še zelo slabo mi vžiga...včasih vžge takoj, včasih pa rabim 5 min:S

Objavljeno

je to isto zajebaval xt-tejko pr avto šoli, in je blo ful zajeban vozit, ker me n tega ne dela, je pa pomojem problem samo minilani gas, katerega nastavš na zajli

Objavljeno (popravljeno)

Jaz ga vedno mal pustim laufat preden grem na furo. Pa nič ne ugaša :)

Popravljeno . Popravil Cofko Cof
Objavljeno

ampak ni vedno časa, da bi ga pustil da se ogreje...aja a vam ročica za zaug obstane ali pade nazaj(jo moraš držati da dela zaug)?

PS: sem zasledil da ste si nekateri odstranili original nosilec za tablico(oz. zadnjo plastiko) pa me zanima kako ste ga odstranili?(a se mora odrezat pod lučjo ali se preprosto odšraufa?)

Hvala in LP

Objavljeno

meni tudi olje pusca. Samo zaj se kr naprej vozim tak mam servis hitro zaj. Smo povejte ce je to kao serijaka napaka al je to moje maslo? Ker jaz cisto normalno vozim. Pol pa je kr mastno postalo naenkrat

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!