punK Objavljeno Junij 28, 2003 Deli Objavljeno Junij 28, 2003 KLMN, kot okrajsava za Klemen, ali pa kot delček abecede :D :D :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest madzarka2 Objavljeno September 22, 2003 Deli Objavljeno September 22, 2003 no, zdaj pa se moje veleumno besedilo zakaj sem madzarka2? imela sem ze kar nekaj nickov, ampak ker so prenovili tud PM pa forum pa vse skup, se mi je to tud zbrkalo, sem se malo prej se enkrat registrirala. saj sem na chatu tud to, sam brez dvokje, na forumu jo bom pa MELA. tak ta je madzarka in madzarka2 ENA IN ISTA OSEBA!!! to pa sem zato, ker SEM to, sicer ne taprava, ampak OK. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno September 22, 2003 Deli Objavljeno September 22, 2003 Hm, nick je pa uletu kr sam od sebe, na win-mx sm se registriru kot jure, in zravn je dodal še 007 tko da sm zdej kr Jure007, kako leto in pol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno September 22, 2003 Deli Objavljeno September 22, 2003 (popravljeno) :D To ime oz. nick se me drži že od kar sem privekala na svet. :P Če me kdo pokliče po pravem imenu včasih več sploh ne reagiram. :P Je krajšava mojega imena - glavni krivec pa je moja sestra, ki pač ni znala pravilno in v celoti povedati mojega imena. :P Thank you sis. :P :D (No, pa da še dodam - moje pravo ime je Natalija) P.S. Zanimivo od kje in kako ste pobrali oz. dobili imena - ni kaj. :) Popravljeno September 22, 2003. Popravil Nata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno September 22, 2003 Deli Objavljeno September 22, 2003 (popravljeno) P.S. Zanimivo od kje in kako ste pobrali oz. dobili imena - ni kaj. :) Izvirnost ... :OK: ... in domišljija ... ;) Popravljeno September 22, 2003. Popravil bauca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuBeC Objavljeno September 22, 2003 Deli Objavljeno September 22, 2003 ful se mi je mudilo na forum pa nisn vedo kaj naj izberem!!! :hmm: :hmm: :naughty: :naughty: pol pa sn se spomno mal štajerskega narečja!!!Pa je pol nekak to vun prišlo!!!Pa upam ko bom (če bom) starejši bo nekak spomin na najstniške cajte!!! :OK: :OK: :yea2: :yea2: :kva1: :kva1: :beer1: :010 :rtfm: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Belford Objavljeno September 23, 2003 Deli Objavljeno September 23, 2003 Moja najljubša glasbena skupina je AC/DC, moj nick pa je ime, žal prezgodaj umrlega prvega pevca te skupine Bon-a Scott-a. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nts Objavljeno September 23, 2003 Deli Objavljeno September 23, 2003 Moje sošolke so se spomnile v srednji šoli, da je moje ime predolgo za izgovoriti, pa sem nastala ntš...... NaTaŠa vendar na mailu ne primejo povsod šumniki, zato sem nts... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno September 23, 2003 Deli Objavljeno September 23, 2003 tako so me klicali že v osnovni šoli. izpeljanka mojega priimka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
niet Objavljeno September 23, 2003 Deli Objavljeno September 23, 2003 (popravljeno) ni po bendu, ampak bolj po pomenu besede (no means no press) Popravljeno September 23, 2003. Popravil niet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kura Objavljeno September 23, 2003 Deli Objavljeno September 23, 2003 bil sm u dilemi al nej si dam nick kura al pa turbokura pa sm se odloču za prvega... ...ker je bl kojski :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Italjet Dragster Objavljeno September 23, 2003 Deli Objavljeno September 23, 2003 Hehehe za mojega mislim da ni težko ugotovit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlazS Objavljeno September 24, 2003 Deli Objavljeno September 24, 2003 Jaz pa nimam domislije :mellow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno September 24, 2003 Deli Objavljeno September 24, 2003 ...dva :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Filip111 Objavljeno September 24, 2003 Deli Objavljeno September 24, 2003 ...že trije B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregas Objavljeno September 24, 2003 Deli Objavljeno September 24, 2003 ...sej bi se še kakšn najdu :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 24, 2003 Deli Objavljeno September 24, 2003 Jst. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno September 24, 2003 Deli Objavljeno September 24, 2003 igralec @ igralec.com :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 25, 2003 Deli Objavljeno September 25, 2003 Men pa prau paše nick --- bauca :) od kod ti pa ideja, pa zakaj tocno ti pase?? :) sorry za firbec .) :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 25, 2003 Deli Objavljeno September 25, 2003 ...že trije B) ...in še četrti :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gloga Objavljeno September 25, 2003 Deli Objavljeno September 25, 2003 Seen brez domislije-spljoh Izpeljanka iz priimka, kolegi me tko klicejo ze najmanj desetletje. Fotr-glogi Pokovc-kaj ze? :) lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eWe Objavljeno September 26, 2003 Deli Objavljeno September 26, 2003 ewe [ju:] jagnje; figuratively one's ~ kar je komu najljubše; edina dragocenost Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno September 26, 2003 Deli Objavljeno September 26, 2003 od kod ti pa ideja, pa zakaj tocno ti pase?? :) sorry za firbec .) :wub: Ideja : Ker je pač biu ata na MS že prijavlen in sem je NUJNO htela tud gor bit sem si mogla na hitro nekaj zmislit. Ata me ponavadi kliče bauca tak doma kao ljubkovalno pa sma se spomnila da bi te to lahko bla ... Zaj mi paše to : Nevem, ker sem navajena da mi kdo tak pravi pa se mi vreji čuje. Pa še ful je cartik. :) Zadovoln ? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno September 26, 2003 Deli Objavljeno September 26, 2003 eunduro je moj stil ... plain and simple Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fračka Objavljeno September 27, 2003 Deli Objavljeno September 27, 2003 Da ne bo zmotno tolmačenje mojega nicka! To, da zveni zelo samovšečno sem pomislila šele malo kasneje,ko me je hči opozorila na to, ki že ve, da fračka ni samo pripomoček za razna "obstreljevanja" s kamni ipd, ampak da pomeni tudi to kar si večina pod to besedo razlaga. Seveda vem to tudi sama, vendar moja odločitev za ta nick izvira čisto iz drugega "naslova". Sicer me je pa nekaj malega motosvetovcev že spoznalo, in mislim, da lahko potrdijo mojo trditev, da nisem "samovšečnica". Lep pozdrav, Fračka .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se