ŽUJO Objavljeno December 28, 2003 Deli Objavljeno December 28, 2003 Jst sem meu pa v začetku prvega letnika en ful rumen anorak, pol so me pa začel pučas klicat Rumeni, Žuti..., Žujo. In tako so me pol skor celo sredno šolo klical ŽUJO. :o :) Drgač sem pa GREGA J _ _ _ _ _ _ R :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno December 28, 2003 Deli Objavljeno December 28, 2003 ko sm živel drugje sm bil JAZO-izpeljanka iz priimka(tud fotr je še zmeraj tko..)--zdej k živim na vasi-bliže gozda sm pa kr po priimku-ne komplicirano... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno December 28, 2003 Deli Objavljeno December 28, 2003 50. na seznamu Soloriderjev. Preprosto. PS: ...no ja, pa še leta :( ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno December 28, 2003 Deli Objavljeno December 28, 2003 Jah bom jest še zgodbo svojga nika dodal... Ime mi je Jaka, in sosed me je kmalu začel klicati đekson, najbrž iz angleškega prevoda jack. To se me je za malo časa prijelo, ko sem pa imel vizijo da bi boks treniral me je pa kolega začel klicat jax (po liku iz igre Mortal kombat), in od takrat sm znan kot jax In to je to :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno December 28, 2003 Deli Objavljeno December 28, 2003 Ja ta je pa težka :hmm: Simon+si :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno December 29, 2003 Deli Objavljeno December 29, 2003 uh, da se se jst mal razpisem in mal zakompliciram.......... :D hmm po pravici povedano imam vec nickov, pa da se mal bl osredotocm na tegale...........bil je sestavljen bl na hitrco, tko da........... nej bi slo pa nekak tkole....... psi je ameriska oznaka za pritisk, torej pritisk ze lepo in prav, vendar kje? odgovorov je vec moznih, dva pa zelo umestna. slo naj bi namrec za pritisk adrenalina povezanem z bencinskimi hlapi, ter za pritisk v valju samega motorja (nizanje glav/tuneranje ip) torej se z tem spremeni sam pritsk oz. kompresija, keca pa je v pravi stevilki le te...... hunter se mi zdi da je razlaga nepotrebna.......... torej ce povzamem: lovilec adrenalina in uzivanje/tuneraje motorja do meje p.s. hotu sm ubistvu dt PS, kot oznako za konje, sam se psi leps slis.........no vsaj men.... O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guzzila Objavljeno December 29, 2003 Deli Objavljeno December 29, 2003 Kawa=skrajšano za Kawasakija + Men=človek == kawasakijev človek. Nadimek uporabljam samo na moto-forumih. S njim sem hotel povdariti svojo pripadnost znamki. Nisem namreč človek, ki bi dosti eksperimentiral in sem zvest eni znamki motorjev, eni znamki avtov (če bi bi sodeloval na avto-forumih bi se imenoval Alfaman), enemu poklicu, eni ženski...... :D LP Boris Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno December 29, 2003 Deli Objavljeno December 29, 2003 Nisem namreč človek, ki bi dosti eksperimentiral in sem zvest eni znamki motorjev, eni znamki avtov (če bi bi sodeloval na avto-forumih bi se imenoval Alfaman), enemu poklicu, eni ženski...... :D LP Boris Tvoja sigurno čita ta forum :P O:-) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dašenka Objavljeno December 30, 2003 Deli Objavljeno December 30, 2003 Moj prvi nik je bil Duka, ker mi je ime Duška sem pač nardila malo skrajšavo. Ko smo bili letos na srečanju motoristov v Poreču, si dekline(Manuela,Vale......)niso mogle zapomnit mojega imena in so me začele klicati Dašenka :devil: , meni seveda ni bilo všeč, ampak gospodična Alka je rekla, da sem prepozna, ker se me je to ime že primlo in tako sem ostala Dašenka. LP D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno December 30, 2003 Deli Objavljeno December 30, 2003 a je treba prevajat ? mi ruralni umetniki ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno December 30, 2003 Deli Objavljeno December 30, 2003 No pa še moj Iskala sem motoristično jakno in to prav določeno znamko. Glede na izbiro pri nas se mi je zdelo ,,mission impossible,, in da ne bi brezveze hodila v Trst, v katerem se mi ni niti sanjal kje so trgovine in kaj ponujajo sem se mogla ,,učlanit,, na MS, da sem lohk uprašala kdo kaj o temu ve. No na mizi sem imela revijo Lady in ko sem študirala kateri nick naj vzamem sem opazla reklamo za ,,vedeževalka LINA vam pokaže pravo pot,, no in tako sem odtipkala LINA. Šlo naj bi za enkraten obisk in mi je blo vseen kakšen nick uporabljam. No pa sem se mal zaj. B) in zdej sem se pač navadla KAR JE- JE. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno December 30, 2003 Deli Objavljeno December 30, 2003 in ti meni očitaš TEJKO???? :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno December 30, 2003 Deli Objavljeno December 30, 2003 Ej Tejlka nič ti ne očitam (sploh ne vem če vem na kaj cilaš--mal se mi svita--je pa stara stvar) sam ,,Če je vojna je vojna za vse in v vojni ne zbiramo sredstev, ker zmagovalca tako nihče ne upraša kako je vojno dobil. Pa ne resno glede vojne jemat :rolleyes: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kawa Objavljeno December 30, 2003 Deli Objavljeno December 30, 2003 Že nekje v 5. razredu OŠ se me je prijel vzdevek Kava....po priimku: Kav.... Ko sem se pobližje spoznal z motorji, pa sem preprosto zamenjal V z W.... lp :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno December 30, 2003 Deli Objavljeno December 30, 2003 Jaz mam pa rad hranasta imena. Bolje tako, kot da razlagam da se pišem LaSagnattorino al kwa. la sanja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eliminator Objavljeno December 30, 2003 Deli Objavljeno December 30, 2003 Moj bivsi in prvi resnejsi motor je bil el252 oz. eliminator, pa sem si dal ime po njem. To se mu mora zdet! :D :D lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maj Objavljeno December 31, 2003 Deli Objavljeno December 31, 2003 Misliv sem sej za en obisk je ta nik kr dobr. :rolleyes: Pa je kar ostal sej pomeni večno mlad :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 31, 2003 Deli Objavljeno December 31, 2003 Jaz mam pa rad hranasta imena. Bolje tako, kot da razlagam da se pišem LaSagnattorino al kwa. la sanja. Boljš to, kt pa da bi biu Zamzak :D (hint: Miha Mazzini, Zbrka (z)godb...) aja - merry krismas and a hepi nju jer. drugo leto, ko bomo lepši in bolj pametni, pa se enkrat januarja v ortu zberemo ajprou :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lupek Objavljeno Januar 1, 2004 Deli Objavljeno Januar 1, 2004 Moj nadimek je sicer Lupek ki je sestavljen iz prvih dveh črk imena in priimka, da pa lepše zveni mu je na koncu dodan še K. Vzdevek ki pa ga imam na tej strani pa je zaradi površnosti pri izpolnjevanju prijave napačen <_< Bom pa poizkusil kontaktirati administratorja da mi vzdevek spremeni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Januar 2, 2004 Deli Objavljeno Januar 2, 2004 ...kva pa jst vem..pač zmer smo se kej zajebaval 'mi je batzajla crknila,zagrabila in sem zato padu z motorjem' al pa kšne take scene.vem da je nick precej trapast,ampak sej sm jst tud :kva1: .edin problem je da marsikdo najprej pomisli da sm bejba.. <_< nate še sliko da boste vedl kuko to zgleda: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marky Objavljeno April 28, 2005 Deli Objavljeno April 28, 2005 Še ena tema na pol izbrskana iz naftalina (to se zgodi, ko v službi nimaš kaj za počet). Pa ene par objav je prav zanimivih. :OK: No, moja je bolj dolgočasna! Sem pač še en, ki nima domišljije, samo en y preveč! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Funakoshi Objavljeno April 28, 2005 Deli Objavljeno April 28, 2005 Funakoshi--> mojster Gichin Funakoshi (1870-1957), oče shotokan karateja... Jaz tudi mojster -> nick pa je iz rešpekta do mojstra. Oss! Funakoshi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Funakoshi Objavljeno April 28, 2005 Deli Objavljeno April 28, 2005 Moj nadimek JJ je iz mojih zacetnic imena in priimka. LP! JJ ← Da nisi Janez Janša. :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spin Objavljeno April 28, 2005 Deli Objavljeno April 28, 2005 Pa še moj, ko sem se registriral, sem ravno poslušal od Pearl Jam Spin the black circle in tako sem se odločil, da bo moj nick "SPIN". Tako na kratko. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno April 28, 2005 Deli Objavljeno April 28, 2005 :kva2: Kako je že bilo? Aja! ko sem bil majhen so :grrr mi ventile naštelavali :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se