Noiser69 Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 (popravljeno) vadit ja, brez vaje ni nč ... drgač pa če ga fajn prpizdiš pa malo pred rido fukneš 2 dov pa fejst bremzaš pa se nagneš bo to to (nekot tk no) :P Popravljeno September 4, 2007. Popravil AbNormaln
s1m0n Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 pa ku 2 dol fuknes veš kaj ti nardi z masino človk....al ne spustiš tkoj sklopke
Noiser69 Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 pa ne mislim tk no, pač ... ne morm napisat no :D
s1m0n Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 ja vi to lahk trenirate jst ne morem :krneki: edin če grem z griferco po asvaltu jo bo pobralu u pol ure
norc 16 Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 samo pravo slajdanje pride na sm mofah od kubikaže ko dol menjaš ine nena koal pride takoj v vrtenje. za to pa rabiš kubikažo z brenzo neboš nikoli istega dosegel
s1m0n Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 ja sej bo čez par let mogoče kak sm padu ene 450 ccm pa bo :worship: :whistle:
NejcZ Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Če bo moj zle dobr zrihtan, pa če bo cenilc pametno osenu :whistle: mojega mogoče prodam.
C4V4L13R Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 če ga na šus prpizdiš, pa prehitr rukneš v nižjo, stisneš obe bremzi, pa bol nahiter, ampak z občutkom, spustiš sklopko, zaden konc zapleše ko hudič, probaj na ta način.... Če bo moj zle dobr zrihtan, pa če bo cenilc pametno osenu :whistle: mojega mogoče prodam. Zka boš pa prodajo? prodau bi? te je minil tomos ali 125 ali motorizem nasploh?
Noiser69 Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 prodau bi? te je minil tomos ali 125 ali motorizem nasploh? (isto me zanima)
NejcZ Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Mah ne, motor je čist kul pa vse.. ful bi mel spet enga skutera za po zadnji furat pa take pičkarije :D Fajn bi blo če bi mel oboje hehe. Pa glavni frajer bi bil z pinky aeroxom pri nas, pa downhill balanco :D Pol ko bo izpit se upgrejdal pa itq miljon procentno kupim nekaj "mal" močnejšega. Bom vidu kk bodo potekale stvari :)
Noiser69 Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Pa ja ne boš zej mnda na nekega sesalca, sintisajzerja, ... presedlal?!?!? :huh:
Tomyboy Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 S Tomosom si vsaj pravi motorist, ne pa s tistimi malimi smrdljivimi prdulami,sesalci. Jaz bom vozil Tomosa vsaj do 21.leta, se pravi vsaj še dve leti, če ne še več, potem ga pa bo dobil v roke moj mlajši brat. Naslednji motor bo pa verjetno kawasaki er6n ali pa KTM690SM. Končno sem kupil škornje, tako, da je bojna oprema popolna, sicer niso za supermoto, so sport verzija Oxtar.
Gixxer Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=24287 sam to pa je res bed...
Schmid87 Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 je bil glih pred kratkim ta link objavlen tuki :P
Gixxer Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 (popravljeno) aja pardon, ne cekiram glih vseh strani :D Popravljeno September 5, 2007. Popravil Gixxer
Noiser69 Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Je serviser povedo da ne bo propado, ampak je sam nek del nvm ka...pac ne bo propado, ostaja tk ko je
s1m0n Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 nejc pa valda ne boš zameno za sesalc....kaj je s tabo :headbang: :krneki:
NejcZ Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 No zdej dans je bil cenilc končn pr men.. je pametno povedu in napisal vse, tk da motor ko bo zrihtan bi mogu bit lepši kot iz trgovine, ker je res napisal vsako malenkost :worship: Zdej pa drugi del. Takoj k sm domov pršu, sm ga prteral do Celja, do serviserja in mi je kr povedu.. da nej ne čakam na motor, ker tomos delov nima (ne da nima na zalogi, nima sploh) in da prej ko v apr tednih sigurno ne bo.. zdej če bo res tk bom popizdu :headbang:
s1m0n Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 boš že potrpu boš mel pa pol ku bo zrihtan nov motor tok da se splača počakat...pa probi jim rect če ti une stare plastike pa use dajo za domov :naughty:
NejcZ Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 To tk al tk men ostane materjal. Sam z tem nism niti mal zadovoln da tomos nima delov za njihove nove motorje.
C4V4L13R Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Pač tomos...tako kot za vse ostalo. v glavnem, ne sekiraj se preveč, ker zaj je takoalitako že sezona proti koncu in se ne bo več za furat jit...
reesko Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 in kaj pol če nima tomos delov? iz novih jih nej dol uzame ;) pa bojo pač enga že sestavlenga čist oskubl..pol bojo pa novga načel ;) k bojo pa vidl da to ne bo šlo ker je preveč kombinacij bojo pa dele začel delat posebi :)
s1m0n Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 to je pa res žalostno da nimajo delov pa še tu ku so skor usi iste barve..... :headbang: :alien1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se