speedfighttuning Objavljeno Maj 30, 2011 Opozori Objavljeno Maj 30, 2011 Sem klical in to ne enkrat pa niso znal nč kej dost narest. Oni so ti prodali izpuh, zato so dolžni tudi poskrbet da se boš z njim lahko legalno vozu Probej se zment da jim pripelješ motor tja in ti oni brez certifikata upišejo akrapoviča v homologacijo Ko ga boš mel enkrat upisanega v homologacijo pa greš še na tehnični da ti ga upišejo v prometno in to je to vidic96 1
budacki Objavljeno Maj 30, 2011 Opozori Objavljeno Maj 30, 2011 Oni so ti prodali izpuh, zato so dolžni tudi poskrbet da se boš z njim lahko legalno vozu Probej se zment da jim pripelješ motor tja in ti oni brez certifikata upišejo akrapoviča v homologacijo Ko ga boš mel enkrat upisanega v homologacijo pa greš še na tehnični da ti ga upišejo v prometno in to je to Izpuh v prometno? Je to hec? Je pa možno, da se jim ne da poskrbet za to. Je pa tudi možno, da res pri retail prodaji ni certifikata
speedfighttuning Objavljeno Maj 30, 2011 Opozori Objavljeno Maj 30, 2011 Izpuh v prometno? Je to hec? Je pa možno, da se jim ne da poskrbet za to. Je pa tudi možno, da res pri retail prodaji ni certifikata A ti ga ne upišejo v prometno pod predelave vozila? vidic96 1
kewo Objavljeno Maj 30, 2011 Opozori Objavljeno Maj 30, 2011 A ti ga ne upišejo v prometno pod predelave vozila? v HOMOLOGACIJO pod predelave vozila!
DIINGGO Objavljeno Maj 30, 2011 Opozori Objavljeno Maj 30, 2011 Jah probu bom še težit sam se mi zdi kt da se jim neda ubadat z mano. A kdo pozna koga ki ima tomosa 125 f in je kupil akrapoviča posebej, in če mu je ratal homologerat. Sej se ne sekiram kej preveč sam najrajš bi meu pa use poštiman tko ko treba no sj so me tud že policaji ustavl pa ga je auspuh zanimal sam sm mu mal nakladov pa se mi je ratal nekak izgovort.
budacki Objavljeno Maj 30, 2011 Opozori Objavljeno Maj 30, 2011 Jah probu bom še težit sam se mi zdi kt da se jim neda ubadat z mano. A kdo pozna koga ki ima tomosa 125 f in je kupil akrapoviča posebej, in če mu je ratal homologerat. Sej se ne sekiram kej preveč sam najrajš bi meu pa use poštiman tko ko treba no sj so me tud že policaji ustavl pa ga je auspuh zanimal sam sm mu mal nakladov pa se mi je ratal nekak izgovort. Nalepko odlimaj dol pa maš mer Če te to vizualno ne moti ^^
DIINGGO Objavljeno Maj 30, 2011 Opozori Objavljeno Maj 30, 2011 Nalepko odlimaj dol pa maš mer Če te to vizualno ne moti ^^ Tud to sm že gledu sam je še usen lasersko vgraviran na vrhu. Mah tko bom pustu in to je to
speedfighttuning Objavljeno Maj 30, 2011 Opozori Objavljeno Maj 30, 2011 (popravljeno) Tud to sm že gledu sam je še usen lasersko vgraviran na vrhu. Mah tko bom pustu in to je to Ma seveda, ti pusti kar lepo tko kot je Ti samo pokliči na Tomos Koper in zahtevej nej ti zrihtajo da bo izpuh upisan v homologacijo Če si izpuh res kupil pri njih je njihova dolžnost da ti zrihtajo homologacijo Takrat ko si ga kupoval in ni imel certifikata bi mogu zahtevat da ti zrihtajo homologacijo ali pa da ti v nasprotnem primeru znižajo ceno izpuha...ne moreš ti plačat za izpuh ki ni homologiran enako kot če je Če ti že homologacije ne morejo zrihtat nej ti zrihtajo usaj certifikat, ko boš enkrat meu certifikat ne bo problem zrihtat homologacije Popravljeno Maj 30, 2011. Popravil speedfighttuning
zonfii Objavljeno Junij 6, 2011 Opozori Objavljeno Junij 6, 2011 (popravljeno) Evo še enkrat objavljam oglas, da prodajam Tomosa. Končno smo ga zrihtali in zdej lahk gre v prodajo. Kakršnakoli mnenja so dobrodošla -->Link do oglasa<-- Lp, Marko Popravljeno Junij 6, 2011. Popravil zonfii
Guest anzeee93 Objavljeno Junij 6, 2011 Opozori Objavljeno Junij 6, 2011 Evo še enkrat objavljam oglas, da prodajam Tomosa. Končno smo ga zrihtali in zdej lahk gre v prodajo. Kakršnakoli mnenja so dobrodošla -->Link do oglasa<-- Lp, Marko ceb meu dnarce bi ga kr kupt prsu hehe =)
abn Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 prodam 125 sm 08 http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/_MOTO/ad.asp?ID=4792198
Kvasko Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 Evo še enkrat objavljam oglas, da prodajam Tomosa. Končno smo ga zrihtali in zdej lahk gre v prodajo. Kakršnakoli mnenja so dobrodošla -->Link do oglasa<-- Lp, Marko Kaj je pa tok unikatnega?? druge gume pa večji ferg x)
abn Objavljeno Junij 10, 2011 Opozori Objavljeno Junij 10, 2011 prodam 125 sm 08 http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/_MOTO/ad.asp?ID=4792198 tradicijonalna dvojna merila...čestitam :-)
pevecm Objavljeno Junij 18, 2011 Opozori Objavljeno Junij 18, 2011 Ej fantje, je mogoče kdo na svojem tomosu menjal žmigavce in mu doma ležijo originalni?? Rabil bi en žmigavc za svoj motor, ker sem ga zlomil.
dejansupermoto Objavljeno Junij 19, 2011 Opozori Objavljeno Junij 19, 2011 Evo še enkrat objavljam oglas, da prodajam Tomosa. Končno smo ga zrihtali in zdej lahk gre v prodajo. Kakršnakoli mnenja so dobrodošla -->Link do oglasa<-- Lp, Marko Živjo! Mene zanima kje si kupu večji zadnji zobnik in kok se pozna..(pospeški,končna) Hvala
fika1991 Objavljeno Junij 23, 2011 Opozori Objavljeno Junij 23, 2011 Mene pa zanima kje se da dobit verižni set saj sem klical že v 5 trgovin z tomos deli pa ga nikjer nimajo...če gdo ve kje se ga da dobit naj mi prosim napiše
speedfighttuning Objavljeno Junij 23, 2011 Opozori Objavljeno Junij 23, 2011 Mene pa zanima kje se da dobit verižni set saj sem klical že v 5 trgovin z tomos deli pa ga nikjer nimajo...če gdo ve kje se ga da dobit naj mi prosim napiše PRODAJALNA TOMOS Šmarska cesta 4 6000 Koper Tel.: 05 / 668 44 40, 05/ 668 44 39 Pokliči tukej, ti bojo poslali po pošti in boš dobu dokaj hitro za ugodno ceno
DIINGGO Objavljeno Junij 24, 2011 Opozori Objavljeno Junij 24, 2011 Kaj pomeni oznaka zobnika Z56 a da ima 56 zobov al koko. Pa če bi dau tak zobnik gor a bi se dost na končni poznal?
prasec Objavljeno Junij 24, 2011 Opozori Objavljeno Junij 24, 2011 A mi lahko kdo pove, kaj piše v homologaciji, če je na motorju Akrapovič? Je pa izpuh na motorju od novega. lp
DIINGGO Objavljeno Junij 24, 2011 Opozori Objavljeno Junij 24, 2011 Mene pa zanima kje se da dobit verižni set saj sem klical že v 5 trgovin z tomos deli pa ga nikjer nimajo...če gdo ve kje se ga da dobit naj mi prosim napiše Jaz sem na ta e-mail pisal: PRODAJALNA REZERVNIH DELOV IN NOVIH DVOKOLES Patricija Drofenik t.: 05 668 44 40 e.: patricija.drofenik@tomos.si
DIINGGO Objavljeno Junij 24, 2011 Opozori Objavljeno Junij 24, 2011 A mogoče še kdo ve ali še prodajajo "balance" tommaselli za tomosa, tko k so jih učasih mel na internetni strani?
speedfighttuning Objavljeno Junij 25, 2011 Opozori Objavljeno Junij 25, 2011 Kaj pomeni oznaka zobnika Z56 a da ima 56 zobov al koko. Pa če bi dau tak zobnik gor a bi se dost na končni poznal? Če mu daš zadnji zobnik 56 bodo pospeški občutno boljši, končna pa bo ostala približno ista, ker zdej z originalnim zobnikom se ti motor ne zvrti, s 56 pa se ti bo, tako da lahko pričakuješ občutno boljše pospeške in približno enako končno hitrost
DIINGGO Objavljeno Junij 25, 2011 Opozori Objavljeno Junij 25, 2011 Če mu daš zadnji zobnik 56 bodo pospeški občutno boljši, končna pa bo ostala približno ista, ker zdej z originalnim zobnikom se ti motor ne zvrti, s 56 pa se ti bo, tako da lahko pričakuješ občutno boljše pospeške in približno enako končno hitrost Ali mogoče veš kje bi lahko tak zobnik dobil da bi pasal na tomosa? A je to od kašne krose al po naročilu?
speedfighttuning Objavljeno Junij 25, 2011 Opozori Objavljeno Junij 25, 2011 Ali mogoče veš kje bi lahko tak zobnik dobil da bi pasal na tomosa? A je to od kašne krose al po naročilu? Js bi na tvojem mestu kontaktiral kar MS uporabnika amp
DIINGGO Objavljeno Junij 25, 2011 Opozori Objavljeno Junij 25, 2011 Js bi na tvojem mestu kontaktiral kar MS uporabnika amp Ja ga poznam on je reku da bi ga mogu po naročilu narest sam se ne spomnem o katerem zobniku (koliko zob) sem se pogovarjal z njemu, ga bom pa še za 56 vprašu.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se