NejcZ Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 Kk pa to, da ima ta a vilicah možnost pritrditve ščitnikov vilic :unsure: Js bi tud mel to :glare:
s1m0n Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 Kk pa to, da ima ta a vilicah možnost pritrditve ščitnikov vilic :unsure: Js bi tud mel to :glare: to je pa zato ker je tvoj SM ta je pa enduro.... :worship: :rolleyes:
Noiser69 Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 Vredo zgleda, predni disk pa je bistveno manši od sm-a
NejcZ Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 Mah če so iste vilce, sam tistga ni.. grr :D
tomazin Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 Vredo zgleda, predni disk pa je bistveno manši od sm-a sploh proti mojem disku :P
C4V4L13R Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 (popravljeno) Malo popestritve, res da ni supermoto je pa Tomos...Drugače od prijatelja, trenutno samo za offroad... končno en enduro, prvič ga vidm...tud ni slab...na pogled :whistle: kakšna je pa cena? oz. razlika od sm? disk je pa verjetno čist ok...za te hitrosti, kokr jih dosegaš s tomosom ne rabiš 20 ( :P ) colskega Popravljeno Julij 30, 2007. Popravil C4V4L13R
NejcZ Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 končno en enduro, prvič ga vidm...tud ni slab...na pogled :whistle: kakšna je pa cena? oz. razlika od sm? disk je pa verjetno čist ok...za te hitrosti, kokr jih dosegaš s tomosom ne rabiš 20 ( :P ) colskega Fajn pa je :whistle: Mene se je recimo strah peljat z ybr-ko 100, z tomosom pa mi je kul, pa sem naredil z ybr-ko cirka 300km in je strah še vedno tu :whistle: Nekje 60,70 še gre na ziher hehe :) (off) Itak pa je moj najlepši, če jutri nardim izpit (težka bo) pridem okol.. ;)
sky_21 Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 končno en enduro, prvič ga vidm...tud ni slab...na pogled :whistle: kakšna je pa cena? oz. razlika od sm? disk je pa verjetno čist ok...za te hitrosti, kokr jih dosegaš s tomosom ne rabiš 20 ( :P ) colskega Kros diski so itak majhni, največji pridejo do 260mm.
NejcZ Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 Želte mi srečo da jutri naredim izpit.. mam slab filing :cry: :unsure:
Čamac Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 trenutno samo za offroad... me zanima kakšen offroad imaš v mislih... kakšne hribce ta mašinca še zmore...
_LuX_ Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 Želte mi srečo da jutri naredim izpit.. mam slab filing :cry: :unsure: Velik sreče, itk bos naredu nima te kej skrbet :OK:
tWistEr Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 Želte mi srečo da jutri naredim izpit.. mam slab filing :cry: :unsure: Good Luck :alien1:
NejcZ Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 Ej js upam da bom naredu no.. slab filing mam pa zato k vedno nekej zajebem :whistle: Bo kar bo :krneki: Pa za tole.. ma kdo kakšno boljšo rešitev? Če imam tako narjeno se ročka bremze nikjer ne dotika in je čist sproščena, pa še milimeter prostora je povsod :whistle: Samo se pa dol premika..kk nej to nardim da b na mestu ostalo :rolleyes: Tisti šraufek sm dal umes ker sem mislil da se nebo več premikalo.. pa se še :alien1: Sm odprt za predloge :D
Stafuc Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 (popravljeno) Ej vi kasno hlajenje ma sploh ta tomos (Ma zracno) sm a je to zadost se nec ne pregreva al pa kej tazga ?(Pizda sm zdele zacev seli razmislat o tem) Drugac sm ga pa ze zaarov pr Trgo avto ga dobim jutr al pa pojutrisnem Popravljeno Julij 30, 2007. Popravil Stafuc
_Fingi_ Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 Zračno hlajenje ma ja. Pa je kr uredu, morš računat da se mašina ne vrti v neke zlo visoke obrate, pa tudi, 4 taktne mašine se manj grejejo kot 2taktne. Pa glede na to da je ta mašina zlo zanesliva(uporablja se na xt-x, xt-r, husqvarni, tomosu, ybr) se mi zdi da ni panike da bi se kr tko pregrela, je že dobr narejen. Mogoče bi se pregrela pri kkšni dolgotrajni mestni vožnji al pa v kkšen dolg klanec kjer voziš s 1, 2. prestavo ... uglavnm, mene nebi to skrbel :winkiss:
Stafuc Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 Ma je za premislt, ce dobis ti vec popusta pri nakupu motorja kot je kartica vredna se pa splaca kr tko kupt a se ti ne zdi?... Sm ga na piko uzev tko da mam 10% se za m -mobil rihtat bi blo pa prepozn jutr pa nimam cajta
Stafuc Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 Zračno hlajenje ma ja. Pa je kr uredu, morš računat da se mašina ne vrti v neke zlo visoke obrate, pa tudi, 4 taktne mašine se manj grejejo kot 2taktne.Pa glede na to da je ta mašina zlo zanesliva(uporablja se na xt-x, xt-r, husqvarni, tomosu, ybr) se mi zdi da ni panike da bi se kr tko pregrela, je že dobr narejen. Mogoče bi se pregrela pri kkšni dolgotrajni mestni vožnji al pa v kkšen dolg klanec kjer voziš s 1, 2. prestavo ... uglavnm, mene nebi to skrbel :winkiss: Ja sm to je mal čudn se na sterki mam sej vetnico pa da tle nebom mev :P ne sej mene tu neskrbi tok sej to nesme kr tko pregret
sky_21 Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 Ej vi kasno hlajenje ma sploh ta tomos (Ma zracno) sm a je to zadost se nec ne pregreva al pa kej tazga ?(Pizda sm zdele zacev seli razmislat o tem)Drugac sm ga pa ze zaarov pr Trgo avto ga dobim jutr al pa pojutrisnem original se 100% ne pregreje.
_Fingi_ Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 Ja sm to je mal čudn se na sterki mam sej vetnico pa da tle nebom mev :P ne sej mene tu neskrbi tok sej to nesme kr tko pregret Hehe, no, sam, štirka ma cilindr iz gusa, tle je pa aluminjast, tko da še bolje oddaja/prevaja toploto an :naughty: :whistle:
tomazin Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 Malo popestritve, res da ni supermoto je pa Tomos...Drugače od prijatelja, trenutno samo za offroad... kakšna pa je cena za enduro? :whistle:
Noiser69 Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 (popravljeno) kakšna pa je cena za enduro? :whistle: Men se zdi da ene 200 € manj kot za SM, torej okolo 2800 € ... popravte me če se motim ... Popravljeno Julij 31, 2007. Popravil AbNormaln
Stafuc Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 (popravljeno) Men se zdi da ene 200 € manj kot za SM, torej okolo 2800 € ... popravte me če se motim ... Jest sm sm slisu da obstaja drugac pa pojma nimam sm ga dej prvic vidu na teh slikcah Popravljeno Julij 31, 2007. Popravil Stafuc
Kvasko Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 (popravljeno) Mene pa okvirno zanima kolk se lahko tišči oz. se ne smo nov motor do 500 km?? Mam že 200 km sam nikol newem al ga preveč tišim al je lih prou :unsure: če kdo kej ve? :whistle: Popravljeno Julij 31, 2007. Popravil Kvasko
Stafuc Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 Mene pa okvirno zanima kolk se lahko tišči oz. se ne smo nov motor do 500 km?? Mam že 200 km sam nikol newem al ga preveč tišim al je lih prou :unsure: če kdo kej ve? :whistle: Sej ti v navodilih pise da ga ne tisat do konca in to je to mal bel pocas se voz pa je sej ce ms 200 km se ga tud pomoje se nisi cist navadu
Kvasko Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 (popravljeno) Sej ti v navodilih pise da ga ne tisat do konca in to je to mal bel pocas se voz pa je sej ce ms 200 km se ga tud pomoje se nisi cist navadu No ja recmo da res še ne čist :rolleyes: sj več k 70 ne grem to pa upam ni preveč pa s polnim plinom tut nikol Popravljeno Julij 31, 2007. Popravil Kvasko
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se