Tomyboy Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 Sam se tudi vozim po brezpotjih, samo kakšnih stopnic skokov in drugih izživljanj pa moj moped ne bo videl.Mi ga je škoda, sem se preveč namučil zanj.
NejcZ Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 Js sm tud dal zadnje dinarje zanj, ampak sem ga kupil z tem namenom. Sej ne govorim o nevem kakih skokih, par metrov, pa čez kake stopnice zu pa tam gor al pa dol... nobenih extremov, da se ne zlomi kej, lol :kva2:
s1m0n Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 ja skoki so tudi pri meni tako da :worship: ne nevem kaki ampak so.... zadnič sem šel dol po downhill progi za kolesa pa je blo kr hudoo.... :naughty:
NejcZ Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 Itq da je, probaj po štengah, je ful zakon :D
s1m0n Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 meni ni jasno kok gor prideš... :unsure:
NejcZ Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 meni ni jasno kok gor prideš... :unsure: Sej gre ko se navadiš, sam na začetku je ful jeben občutek.. po kakih prestrmih itq ne upam, da nebi kje motor mi kakih vragolij ušpilal v zraku :whistle:
s1m0n Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 a ga finu meče po zraku(zadn konc)... morm res enkat probat.... :evilgrin:
NejcZ Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 Ne meče tolk, sam obrate more met, da ti nebo crknu vmes. Pa začni z malim hehe. Js sm mislu da mi nebi kje naprej ušol a veš :whistle:
s1m0n Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 no sej bomo probali pa bom vidu... probej ti po progi za downhill...veš kaj tm dela :naughty:
NejcZ Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 no sej bomo probali pa bom vidu...probej ti po progi za downhill...veš kaj tm dela :naughty: Ja, sam maš ti mal drugačne gume :rolleyes:
s1m0n Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 ja pa sej po suhem bi tudi s tvojim šlo :rolleyes: tok da ni problema
NejcZ Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 Dans je ššlo po suhem po enem travniku en kilometr v breg.. sam je šlo bl ko ne skos v prazno hehe, mal pred vrhom pa sm s ustavu, pol pa dol k pička :blush:
s1m0n Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 verjamem...men po blatu meče 2m u luft. drgač sm pa pršu po smučišču do vrha... :worship: :whistle:
NejcZ Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 verjamem...men po blatu meče 2m u luft.drgač sm pa pršu po smučišču do vrha... :worship: :whistle: Sej to za eno smučišče pravim hehehe
s1m0n Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 Dans je ššlo po suhem po enem travniku en kilometr v breg.. sam je šlo bl ko ne skos v prazno hehe, mal pred vrhom pa sm s ustavu, pol pa dol k pička :blush: za dol gre pa bl počas ja... pa še naposlušam se ku diski cviljo :headbang: ...kr živčn ratam. treba ploščice zamenat :krneki:
Noiser69 Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 (popravljeno) Dans je ššlo po suhem po enem travniku en kilometr v breg.. sam je šlo bl ko ne skos v prazno hehe, mal pred vrhom pa sm s ustavu, pol pa dol k pička :blush: js sm tut zadnc sov v nek hard klanc ... nek travnik je biv strm, gr pa ena potka, js pa gasa pa po tisti potki, kr naenkrat pa sred potke nek vlek kamen, pa ni sov vec naprej, pa sm ga spet položo, pa mu spt ni blo nič (hvala Bogo), sam je pa mal mankalo da bi se js pa on skotalila dol po hribo (res čist malo je mankalo), matr tej bi pa ... Sam najvecnji problem ga je blo pol pobrat pa se na njega zbasat pa splat, matr sm mislo da bom za večno tam ... hehe :) Popravljeno Avgust 26, 2007. Popravil AbNormaln
NejcZ Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 Točno, vedno pozabim, ko parkiram motor, zadnji disk skos mal cvili, se pravi da se ploščice dotikajo diska.. isto ko sedim na mestu na njem, pa se mal premikam :rolleyes: Se da kej nardit glede tega?
Stafuc Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 (popravljeno) Točno, vedno pozabim, ko parkiram motor, zadnji disk skos mal cvili, se pravi da se ploščice dotikajo diska.. isto ko sedim na mestu na njem, pa se mal premikam :rolleyes: Se da kej nardit glede tega? bremzej mal cajta na zadno da se mal stansajo pa bo nehal Popravljeno Avgust 27, 2007. Popravil Stafuc
s1m0n Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 meni isto cvili... :headbang: ti pa usaj ni dolgcajt mas musko :winkiss:
Stafuc Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 bremzej mal cajta na zadno da se mal stansajo pa bo nehal Ploscice mislm meni isto cvili... :headbang: ti pa usaj ni dolgcajt mas musko :winkiss: Tocn tko
s1m0n Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 hmm.....men je nek cudn da nejcz nc novga ne pove če se mu je še kej zjebal :rolleyes: ......
NejcZ Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 Ja sej sm zanč napisal da sta prednja žmigavca vn padla.. da na kablih visita in jih ne moreš nazaj zataknit... :rolleyes: Nevem kk hudiča se lahka to anrdi, zadej ko se vse 3x bolj trese pa nič. Čudno :whistle:
Tomyboy Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 Kolikor vem so smerkozi prišraufani na motor.
Tomyboy Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 Kolikor vem so smerkozi prišraufani na motor.
NejcZ Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 Ja, tisti del ki je prišraufan je kul.. sam tisti del je nekak zataknjen v drugega.. poglej od blizu žmigavce pa boš videl kaj mislim..
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se