krucymucy Objavljeno Avgust 20, 2020 Deli Objavljeno Avgust 20, 2020 On 7/26/2020 at 5:00 PM, siks said: Uff ziher sem fasal... Radar je takoj pod vrhom, proti naselju Caprile, kaj hitro se ne mores peljat tam. Drugih nisem videl, razen znanih oranznih stebrickov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Avgust 24, 2020 Deli Objavljeno Avgust 24, 2020 (popravljeno) V Cortini in okolici na novo postavljeni črni stolpi cca 30 cm širine, visoki od oka 2.5 m.. zaenkrat pokriti s plastiko.. novi radarji? Postavljeni tudi zelo blizu, ponekod na 50 m.. glede na vozni park.. se bodo obrestovali hitro. Popravljeno Avgust 24, 2020. Popravil elbarto MiNa, RobiRoberto in bajkr88 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
97fare Objavljeno Avgust 25, 2020 Deli Objavljeno Avgust 25, 2020 Enega sem opazil ko se iz Passo Fedaie spuščaš v Canazei https://www.google.si/maps/@46.4584043,11.8038744,3a,90y,272.06h,105.77t/data=!3m6!1e1!3m4!1spzskgPaN9zdeD9b3HlpCKg!2e0!7i13312!8i6656?hl=sl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Karai Objavljeno September 5, 2020 Deli Objavljeno September 5, 2020 Zdravo.. Ker sem neizkušen glede letnih Dolomitov me zanima kaj pravite na vremensko napoved od torka do petka (8.9-11.9) Plan so 4je dnevi moto ture.. In tale plan se mi je zdel precej ok... če se ni od takrat kaj spremenilo (glede cest,itd)? Hvala za odgovore Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 6, 2020 Deli Objavljeno September 6, 2020 pred 11 urami, Karai pravi: Zdravo.. Ker sem neizkušen glede letnih Dolomitov me zanima kaj pravite na vremensko napoved od torka do petka (8.9-11.9) Plan so 4je dnevi moto ture.. In tale plan se mi je zdel precej ok... če se ni od takrat kaj spremenilo (glede cest,itd)? Hvala za odgovore v bistvu izgleda lepa. Seveda se lahko vse spremeni, dan pred odhodom so podatki boljši. Tule maš za Cortino, seveda lahko poiščeš drug kraj. https://www.ilmeteo.it/meteo/Cortina d'Ampezzo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno September 6, 2020 Deli Objavljeno September 6, 2020 Na veliko črpalkah se v zadnjem času ne da plačevati s karticami (provizije so tako drage, da zaslužek pri 15€ polnjenju ne pokrije stroška kartičnega poslovanja), zato svetujem vsem, da imate s seboj tudi nekaj manjših bankovcev. Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fwcabrio Objavljeno September 6, 2020 Deli Objavljeno September 6, 2020 pred 1 uro, 3nity pravi: Na veliko črpalkah se v zadnjem času ne da plačevati s karticami (provizije so tako drage, da zaslužek pri 15€ polnjenju ne pokrije stroška kartičnega poslovanja), zato svetujem vsem, da imate s seboj tudi nekaj manjših bankovcev. Najboljš pa kanto bencina, saj 40l, da ne boš tam nič tankal pa zapravil. Pa najboljš je prvi dan pridit do Cortine pa it spat nazaj domov da bo zastonj. To so užitki.☹️?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno September 6, 2020 Deli Objavljeno September 6, 2020 pred 11 minutami, fwcabrio pravi: Najboljš pa kanto bencina, saj 40l, da ne boš tam nič tankal pa zapravil. Pa najboljš je prvi dan pridit do Cortine pa it spat nazaj domov da bo zastonj. To so užitki.☹️?? @3nity dal/a čisto OK nasvet! Iz toskane mi je ostal račun z bonusom tankanja cca. 10€, ki si ga lahko nekam vtaknem, ker takšne tankštele nisem več srečal. Na kartico se ni dalo, pa sem vtaknil 50€ (manjšega nisem imel). Natankal sebi in kolegu polno, tretji komerad pa dotočil. 3nity 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno September 6, 2020 Deli Objavljeno September 6, 2020 Uceri pa v petek ene petnajst pasotov, spal v Arrabi,vreme sajba,guzva u iber nenormalna,skratka bilo je lepo,edin kar me je motil so bli eni stajerci k so se spravl fuk fehtat eno picko ob treh ponoc in to prav pod mojim oknom,mislm da je bil rezultat neugoden za stajerce,men so pa spanje zjebal. ? MiNa in Snečer 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mipros Objavljeno September 6, 2020 Deli Objavljeno September 6, 2020 Si jim mogel dati za rundo, pa bi pozabli na deklino in mesene užitke. luxsa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Karai Objavljeno September 6, 2020 Deli Objavljeno September 6, 2020 Dan https://goo.gl/maps/r5hJN Dan https://goo.gl/maps/rVKkT Dan https://goo.gl/maps/gR1F4 Dan https://goo.gl/maps/XoPQc Vidim da mi ni skopiralo tegale... tale plan se mi zdi kar ok... Je kaj za dodati oz spremeniti glede na to da je ta plan nastal pred parimi leti? In hvala za odgovore mladench 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno September 7, 2020 Deli Objavljeno September 7, 2020 pred 16 urami, Karai pravi: tale plan se mi zdi kar ok... Je kaj za dodati oz spremeniti glede na to da je ta plan nastal pred parimi leti? Jesenice - Kr.Gora- Tarvisio Namesto čez Tolmezzo, greš čez Nassfeld in Monte Croce Carnico - Ravascletto - Ovaro Postanek na Misurini Alleghe črtaš Drugi dan ne ponavljaš iste trase - greš raje Gardena, Campolongo in dol Postanek na jezeru Carezza Tretji dan iz Vipiteno greš čez Pennes in naprej dol Četrti dan link ne deluje mladench in Karai 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno September 7, 2020 Popularna objava Deli Objavljeno September 7, 2020 Sedi na motor, in uživaj!!!! Menda si zato kupil motor in želiš uživati, kot si si predstavljal ali so ti drugi predstavili da boš. Za dolomite ne rabiš večletnega planiranja, OK mogoče pa takratnih planov nisi mogel izpolnit. Dokumente in nekaj cvenka ali kartice v žep pa dogodivščinam naproti. Takšno naj bi bilo življenje "pravega motorista". Čeprav opažam da je vse več TUTISTOV na motorjih, ki pa jemljejo svobodo na dveh kolesih povsem drugače. Vse splanirano "u nulo" . Ko prideš nazaj pa opiši kako si se imel, špoštovali bomo tvoje mnenje... LP in SREČNO MitcH', RobiRoberto, Tim Š. in 8 others 10 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno September 7, 2020 Deli Objavljeno September 7, 2020 Vreme bo tako dobro, da greva tudi midva! mladench in MiNa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 7, 2020 Deli Objavljeno September 7, 2020 Z ozirom, da je kar nekaj prelazov dobesedno na kupu ali relaciji 50km, res ne rabiš kaj preveč. Zapišeš tistih par najbolj markantnih (men osebno je bolj všeč kvaliteta, kot da vse natolčem v enem dnevu) se priguncaš do Cortine al kaj podobnega, pa pol enega za drugim. Vse kar rabiš je klikniti na founu al garminu passo Fedaia, oziroma kaj podobnega. Spanje, klikneš buking, lah tut kak dan prej. Ni nujno, da je moj sistem pravi, meni pa odgovarja, ker nimam preveč dela z organiziranjem. RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno September 7, 2020 Deli Objavljeno September 7, 2020 Lahko pa uporabi že narejene rute, samo import in odvozi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Karai Objavljeno September 7, 2020 Deli Objavljeno September 7, 2020 Hvala za vse nasvete.. Se javim, ko bom nazaj... ? MiNa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno September 7, 2020 Deli Objavljeno September 7, 2020 5 hours ago, MiNa said: Vse splanirano "u nulo" . No,mi smo za nazaj nekaj planiral pa je slo use u qurc,nazadnje smo celo gruntal da bomo sli na Feltre pa na avtocesto da bomo domov prisli,na koncu som le najdli pot nazal proti Cortini preko Belluna,smo sli pa kar cez nekaj pasotov nikad cuo. MiNa in RobiRoberto 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 7, 2020 Deli Objavljeno September 7, 2020 pred 10 minutami, Karai pravi: Hvala za vse nasvete.. Se javim, ko bom nazaj... ? slike hočmo, slike, pa srečno Karai in MiNa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vito23 Objavljeno September 7, 2020 Deli Objavljeno September 7, 2020 Tole je kar rabiš. Quest, RobiRoberto, Tedybear in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno September 7, 2020 Deli Objavljeno September 7, 2020 Al pa to http://snecer-poi.blogspot.com/2010/01/dolomiti-poi-2010.html Res pa poleg Stelvia, ki pa itak ne spada v Dolomite Ponavadi je v teh hotelih (vsaj pri Gabrieli) opis izletov, rut, prelazov, tako da lahko zvečer ob modrovanju pogledaš za kakšno idejo. LunaticFringe, DAMI34, MiNa in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vito23 Objavljeno September 7, 2020 Deli Objavljeno September 7, 2020 pred 2 minutami, Snečer pravi: Al pa to http://snecer-poi.blogspot.com/2010/01/dolomiti-poi-2010.html Res pa poleg Stelvia, ki pa itak ne spada v Dolomite Ponavadi je v teh hotelih (vsaj pri Gabrieli) opis izletov, rut, prelazov, tako da lahko zvečer ob modrovanju pogledaš za kakšno idejo. No pri nas je Andreas pokazal to mapo in povedal kam naj gremo. In smo naredili več kot 300km in več kot 10 prelazov v enem dnevu. MiNa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno September 7, 2020 Deli Objavljeno September 7, 2020 Mi2 tud spakirana. Jutri prvo po ovinkih do Gabriele pol pa veselo ? MiNa in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava mladench Objavljeno September 8, 2020 Popularna objava Deli Objavljeno September 8, 2020 ? idila. Brez drena. Snečer, Tedybear, MiNa in 16 others 15 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava mladench Objavljeno September 12, 2020 Popularna objava Deli Objavljeno September 12, 2020 (popravljeno) Doma. Noro dobro, brez ujete kaplje dežja. Edino kar je, da se mi računica z zadnjo gumo ni izšla, pa sm k poscan vozu dam ? Še par fotkić... Prelazi pa; Sappada, Tre Croci, Giau, Pordoi, Sella, Gardena, Carezza, Mendola, Tonale, Gavia, Stelvio, Aprica, Crocedomini, Manghen, Falzarego in Mauria. Stelvio za kljukco, meni najlepši pa Gavia, Manghen in Giau. ??✅ Popravljeno September 12, 2020. Popravil mladench Andrej P, RobiRoberto, LunaticFringe in 17 others 17 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se