bmwslo Objavljeno Januar 14, 2009 Deli Objavljeno Januar 14, 2009 Na tejle povezavi TRENTINO se da naročit brezplačen moto - zemljevid večjega dela dolomitov, z vrisamimi moto turami. Res je trajalo cca 3 tedne, a zemljevid in nekaj smučarske literature je prišlo :worship: Na zemljevidu je tudi 75 naslovov hotelčkov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 14, 2009 Deli Objavljeno Januar 14, 2009 Tule je raj za motoriste preverjeno večkrat. Tudi za pol penzion se da zmenit. Kdo bo šel naj pozdravi Sandrota... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bica Objavljeno Januar 15, 2009 Deli Objavljeno Januar 15, 2009 Na tejle povezavi TRENTINO se da naročit brezplačen moto - zemljevid večjega dela dolomitov, z vrisamimi moto turami. Res je trajalo cca 3 tedne, a zemljevid in nekaj smučarske literature je prišlo :worship: Na zemljevidu je tudi 75 naslovov hotelčkov Bom probal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Januar 15, 2009 Deli Objavljeno Januar 15, 2009 Bom probal... hehe. . . jez sm kliknu pol ure nazaj, bova vidla, če bova dobila, in kdaj. . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno Januar 15, 2009 Deli Objavljeno Januar 15, 2009 Jst sem včeraj naročil in so mi dons mail poslal, da so vsi veseli in da mi lahko zrihtajo, kar hočem,... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Januar 16, 2009 Deli Objavljeno Januar 16, 2009 Naročil in že komaj čakam, da bom karto lahko uporabil. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 16, 2009 Deli Objavljeno Januar 16, 2009 Jebenti, jaz bom pa kake % pokasiral od njih, ko jim reklamo delam :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Januar 17, 2009 Deli Objavljeno Januar 17, 2009 Jebenti, jaz bom pa kake % pokasiral od njih, ko jim reklamo delam :whistle: Dobiš za :beer1: , ker jaz sem tud naročil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Januar 17, 2009 Deli Objavljeno Januar 17, 2009 Jaz sem tudi naročil.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Banjo Objavljeno Januar 17, 2009 Deli Objavljeno Januar 17, 2009 Pa jaz tudi! Mogoče pa ti bodo poslali kake stroške, ko bo sedaj pol Slovenije naročilo :krneki: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 17, 2009 Deli Objavljeno Januar 17, 2009 Naročil in že komaj čakam, da bom karto lahko uporabil. :whistle: Se pravi, da bomo letos skupaj v Dolomite vandrali? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gumby Objavljeno Januar 17, 2009 Deli Objavljeno Januar 17, 2009 Se pravi, da bomo letos skupaj v Dolomite vandrali? :naughty: Ideja ni slaba, ane? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Januar 17, 2009 Deli Objavljeno Januar 17, 2009 Se pravi, da bomo letos skupaj v Dolomite vandrali? :naughty: Pa ne samo v Dolomite. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Januar 17, 2009 Deli Objavljeno Januar 17, 2009 Predlani sem na IMOT sejmu v Munchnu pobral kataloge Alpen motorradhotels, Dolomiten bike in HIT-motorradreisen. upam, da bo letos tudi kaj uporabnega. V HIT- u je opisan Triglavski narodni park, posočje z Mangartom in obisk Škofje loke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Januar 17, 2009 Deli Objavljeno Januar 17, 2009 Evo še strani http://www.hit-motorradreisen.de/ ; http://www.dolomiten-bike.com/ ; http://www.alpen-motorradhotels.com/ Obilo užitkov obakrat :whistle: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 19, 2009 Deli Objavljeno Januar 19, 2009 Danes dobil literaturo in bo treba spet vsekat v hribe... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CPU Objavljeno Januar 19, 2009 Deli Objavljeno Januar 19, 2009 (popravljeno) Kj če bi to kdo mal poskeniral in butnil tle gor? A bi blo to izvedljivo, da ne bomo zdaj vsi makaronarjem težil?? Popravljeno Januar 19, 2009. Popravil CPU Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Januar 19, 2009 Deli Objavljeno Januar 19, 2009 15.1. narocil in danes dobil. Fajn zadevscina. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 19, 2009 Deli Objavljeno Januar 19, 2009 Ideja ni slaba, ane? .) :grrr ... ne, spljoh! Pa ne samo v Dolomite. :whistle: Čitam(š) t(m)e ko knjigu ... :P :OK: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Januar 19, 2009 Deli Objavljeno Januar 19, 2009 15.1. narocil in danes dobil. Fajn zadevscina. Jez sm tudi naročil 15ega, dobil pa še ne :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 19, 2009 Deli Objavljeno Januar 19, 2009 Jez sm tudi naročil 15ega, dobil pa še ne :angry: Verjetno so morali dat natisnit novo naklado. A ne vidiš kak naval je ratau :evilgrin: Ne se razburjat. Jaz sem poslal podatke (verjetno) pred božičem in dobil prejšnji teden. Saj bo prišlo. Samo mirno. Nekdo je zgoraj predlagal da se zadeva skenira. Je skoraj malo zoprno, ker gre za precej velik zemljevid, pri katerem se pomembni podatki na obeh straneh. Napiši rajši tistih nekaj podatkov in ga boš dobil na dom (brezplačno). :evilgrin: She 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno Januar 19, 2009 Deli Objavljeno Januar 19, 2009 Danes dobil literaturo in bo treba spet vsekat v hribe... :kva2: Mi2 tudi (mislim, da prej kot v enem tednu). Če se še datumi poklopijo, se pa mogoče res še srečamo :yea1: (na kavi, čez tornate si za naju tako prehiter ... ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 19, 2009 Deli Objavljeno Januar 19, 2009 Mi2 tudi (mislim, da prej kot v enem tednu). Če se še datumi poklopijo, se pa mogoče res še srečamo :yea1: (na kavi, čez tornate si za naju tako prehiter ... ) Bom pa dve kave spil... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndiGS Objavljeno Januar 20, 2009 Deli Objavljeno Januar 20, 2009 Kaj po starih kartah se ne znate vozt.Jaz grem čez Dolomite že na pamet. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno Januar 20, 2009 Deli Objavljeno Januar 20, 2009 :eek: O fant-to pa je reklama!! Tile pa res vedo kaj je turizem in kako se ga je treba it!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se