siks Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 :OK: lp 6 @ motoristek ni te bilo vsaj ob 16,00 ne sem si pa zato segel v roko z BMW SLO :OK: je bil pa zato ob poupetih, sn mu segel v roko! :OK: blo je finooooo dans!
bmwslo Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 @ motoristek ni te bilo vsaj ob 16,00 ne sem si pa zato segel v roko z BMW SLO :OK: Res je jaz pa BNA-jem :OK:
motoristek Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 :OK: lp 6 je bil pa zato ob poupetih, sn mu segel v roko! :OK: blo je finooooo dans! Pa še Bernija sem spoznal... :kva2: jutri fotka.... :worship:
tango Objavljeno September 2, 2006 Opozori Objavljeno September 2, 2006 Bil gor v četrtek proti večeru. Lepo prazno, skoraj brez prometa, vozijo pa tovornjaki les v dolino. :doze: Mi je pa malo za gostilno prineslo nasproti po mojmu pasu enega italijana s pickupom. Po moje je zgrešil prevozno sredstvo, vsaj po tem, kolikor so mu gume škripale. :BUA: :BUA: :BUA:
berni Objavljeno September 2, 2006 Opozori Objavljeno September 2, 2006 Bil gor v četrtek proti večeru. Lepo prazno, skoraj brez prometa, vozijo pa tovornjaki les v dolino. :doze: Mi je pa malo za gostilno prineslo nasproti po mojmu pasu enega italijana s pickupom. Po moje je zgrešil prevozno sredstvo, vsaj po tem, kolikor so mu gume škripale. :BUA: :BUA: :BUA: Italjani delajo nekaj na jezeru (Bonatti). Poznajo cesto ko lastni žep :) in jih še nikol nisem videl, da bi se počas pelali.
siks Objavljeno September 2, 2006 Opozori Objavljeno September 2, 2006 Italjani delajo nekaj na jezeru (Bonatti). Poznajo cesto ko lastni žep :) in jih še nikol nisem videl, da bi se počas pelali. js tut ne! znaji včasih po tvoji strani prpizdit! :eek: mogoče jo dans tut napadem! :hmm: lp 6
siks Objavljeno September 2, 2006 Opozori Objavljeno September 2, 2006 z bernijem sma jo napadla! :OK: mater, spet je blo faaaaaajn! pri gostilni me je ustavo prijazn stric! :D mi je povedo, da mam preglasn ror, da me je že iz doline slišo! :blush: pa sn mu povedo, da ma moj ror štraseculasung :blush: pa da js sploh ne vozim hitro, in je slišo verjetno koga drugega, ker je dans tk lep dan, da je velko motoristov :OK: , pa je blo ok :D !! fajn sma se zmenla! na vrhu pa poln parkplac! večinoma krajtlihi! lp 6 mater , od vrha proti sobothu bojo pa mogli malo porihtat asfalt počasi :angry2: , je že ful zje... ponekod!! lp 6
berni Objavljeno September 3, 2006 Opozori Objavljeno September 3, 2006 Bjutiful je blo. :yea1: :kva2:
siks Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 spet smo se fajn meli! :OK: :kva2: lp 6
siks Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 jutri jaz... :kva2: a boš dal sliko!? :? lp 6
tango Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Da boste ja vsi vedli, kje je ta Golica, kamor se hodi uživat v vožnji z motorji (menda so med nami še taki), imate spodaj zemljevid. :D Se da tud lepo vozit, ni treba vedno divjati (sicer boste polnili avstrijsko državno blagajno, preverjeno <_< ) [attachmentid=80484] [attachmentid=80485]
motoristek Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 a boš dal sliko!? :? lp 6 če prideš ob 14.30 gor :naughty: bo nastala še ena.... :yes:
xr800 Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 :naughty: Da boste ja vsi vedli, kje je ta Golica, kamor se hodi uživat v vožnji z motorji (menda so med nami še taki), imate spodaj zemljevid. :D Se da tud lepo vozit, ni treba vedno divjati (sicer boste polnili avstrijsko državno blagajno, preverjeno <_< ) [attachmentid=80484] [attachmentid=80485] Werbung, maybe? Samo sprašujem, da boste ja vsi vedli......... :lol1: :naughty:
tango Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 :naughty: Werbung, maybe? Samo sprašujem, da boste ja vsi vedli......... :lol1: :naughty: Niti ne. Z enim iz LJ sem se pogovarjal okoli te naše Golice in ker ni vedel kje to sploh je (ja, tud taki obstajajo .) ) sem dal zemljevid kar tu gor. Naj ljudje vedo, kje je. Če se bo pa kdo španal po njej... Boš šel pa domov precej lažji.. :naughty: :naughty:
motoristek Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Jaz sem prišel nazaj malo lažji (zaradi bencina in gum) :lol1: trikrat sem jo naskočil. :wub:
berni Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 6 zdaj vem zakaj si mi dal motor :hmm: . Da ste se lahko slikali brez mene. :D :P
motoristek Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 6 zdaj vem zakaj si mi dal motor :hmm: . Da ste se lahko slikali brez mene. :D :P Pa takega lepotca... :lol1:
zlati Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 če prideš ob 14.30 gor :naughty: bo nastala še ena.... :yes: Vikking :P [attachmentid=80508]
berni Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Pa takega lepotca... :blush: No ja se pa vsaj malo mopija vidi tam daleč zadaj. :)
motoristek Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Vikking :P [attachmentid=80508] ste bili danes gor???
zlati Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 ste bili danes gor??? ne :cry: to je bilo na dan piknika
Vikking Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Jaz sem prišel nazaj malo lažji (zaradi bencina in gum) :lol1: trikrat sem jo naskočil. :wub: :OK: sam gužve pa nisi mel, vidim da je parkirplac prazn
siks Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 mater :cry: en dan me ni, pa tolk zamudim! dans gremo na faaker see, pa spotoma še mogoče na goro!!! :OK: lp 6
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se