matic Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 Meni je vseeno kako rečeš, imam Dainese, CBR1000RR, na Grobniku ga tudi še nisem vsul, pa big deal. jaz se peljem za sebe, ne za tebe, da me ocenjaš na pozerja ali norca ali kar koli drugega. :naughty: Jebe se mi tvoj smisel ocenjevanja. :kva2:
Carp Objavljeno April 4, 2009 Opozori Objavljeno April 4, 2009 sam da se mamo fajn jutr bo sonček pa hop na motor nebo časa za poziranje
mig72 Objavljeno April 6, 2009 Opozori Objavljeno April 6, 2009 tuki me pa zdej spljuvejte k mam spucan motor ma je treba tud pucat če hočeš vedetim kake barve je :unsure:
maus Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 motor je spucan u nulo .. še gate zamenjam in to je to :lol1:
Tomozuki Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 Lahko ga pucaš kolikor hočeš, spodaj je še vedno fejzerka. :P Mhm, jaz mojega s Kärcherom samo na koncu sezone sperem (no, mogoče, da še kdaj dežuje po njem vmes) in je pred tem kot Blackbird :krneki:
SharpNinja Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 In kdo ti čisti motocikel? Ata, mož (fant), butler? Ni nbenga od tehle, k bi ga :grrr ...pa tud če bi bil ne pustim, d svoje parklje steguje po njem :evilgrin: ...tk d morm kr sama si nohtke lomt na njem
Gasperr Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 sm glih spucu motor. Sam avspuh še mal prefarbam k je čist rjav pa bo ko nov :P
nk84 Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 Evo viden en Ljubljanski pozer: Motor se šajna, gel frizura tut, čelada pa med rokami na tanku. Ne vem pa kaj naj bi čelada v tem primeru varovala?
Gasperr Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 Evo viden en Ljubljanski pozer: Motor se šajna, gel frizura tut, čelada pa med rokami na tanku. Ne vem pa kaj naj bi čelada v tem primeru varovala? Frizuro
Lowrenc Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 Mogoče ''spodnjo'' glavico, če je dotični iz Bosne ali CentralnoAfriške republike...
Lara! Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 Če pa ne ostane čist niti en dan :krneki: , razen če je parkiran v garaži kje je sploh smisel potemtakem pucanja!!!
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 treba se je samo lepo, 50 km/h, vozit, v mesto, do centra in nazaj (večkrat dnevno), pri tem paziti, da je motor vedno lepo osvetljen od sonca :)
TomAAAz Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 treba se je samo lepo, 50 km/h, vozit, v mesto, do centra in nazaj (večkrat dnevno), pri tem paziti, da je motor vedno lepo osvetljen od sonca :) Pri 50 km/h ga ze insekti napadejo!
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 8, 2009 Opozori Objavljeno April 8, 2009 Pri 50 km/h ga ze insekti napadejo! V ta namen vedn ozraven flaško stelexa in krpico ... takoj, ko vozilo ustaviš, še preden snameš čelado, malo poglancaš.
Mutika Objavljeno April 8, 2009 Opozori Objavljeno April 8, 2009 Evo viden en Ljubljanski pozer: Motor se šajna, gel frizura tut, čelada pa med rokami na tanku. Ne vem pa kaj naj bi čelada v tem primeru varovala? Razširjen ego. Hec pa je, da verjetno ni čelade, ki bi ta ego spravila vase. Kaj hočemo ... sto ljudi, sto ćudi! :unsure:
carpbone Objavljeno September 1, 2012 Opozori Objavljeno September 1, 2012 CITAT(nk84 @ 7 Apr 2009 @ 13:42) Evo viden en Ljubljanski pozer: Motor se šajna, gel frizura tut, čelada pa med rokami na tanku. Ne vem pa kaj naj bi čelada v tem primeru varovala? Razširjen ego. Hec pa je, da verjetno ni čelade, ki bi ta ego spravila vase. Kaj hočemo ... sto ljudi, sto ćudi! Jaz ga po vsaki furi spucam ker mi gre na živce če je umazan!!!!!!!
dupijadi Objavljeno September 1, 2012 Opozori Objavljeno September 1, 2012 Tudi jaz imam lepo vedno spucanga in sem letos spravil skupaj celo enih 8000 km, pa čeprav sem bolj na tesnem s časom.(beri varuška) Mi je pač v veselje ga drgniti. Če se že ne morem kaj preveč voziti, ga lahko vsaj čistim. carpbone 1
BREITNER Objavljeno September 1, 2012 Opozori Objavljeno September 1, 2012 Zanimivo, kako nekateri ljudje ocenijo(te) ljudi. Ker imam spucan motor sem pozer? Moje mnenje je, da je stanje lastnine odraz človeka; * če ima človek spucan motor, avto ali pospravljeno delavnico mi o njem pove to, da je pedanten - redoljuben človek, niti na kraj pameti mi ne pade, da bi ga zaradi tega imel za pozerja. Če naredim eno banalno primerjavo z motorjem .... tudi kuhinja je ogledalo ženske! Če pa je to nepisano pravilo, da si z spucanim motorjem pozer, potem pa tudi jaz spadam v skupino pozerjev. Ne vozim se pa na kavice! TOMCAT 1
sesir Objavljeno September 1, 2012 Opozori Objavljeno September 1, 2012 Pred prvo vožnjo v letu se sveti in po zadnji isto z avtom.Zato imam rad karbon
JONI 46 Objavljeno September 1, 2012 Opozori Objavljeno September 1, 2012 Kdaj sem ze nazadnje spucal motor ? hmm danes ga bom obrisal, ker me je dez namocil
Dr_Jakob Objavljeno September 1, 2012 Opozori Objavljeno September 1, 2012 Pucanje motorja? NEČU! Se bojo lukne od strelov poznale..
ludiluka Objavljeno September 1, 2012 Opozori Objavljeno September 1, 2012 Jst pa mojga spucam po vsaki furi
Snečer Objavljeno September 1, 2012 Opozori Objavljeno September 1, 2012 Saj tu ne gre vedno samo za čistočo. Ko zadevo peglaš preverjaš tudi stanje in opaziš kje morebitno obrabo, napake itd. TOMCAT 1
MihaJ Objavljeno September 1, 2012 Opozori Objavljeno September 1, 2012 Zanimivo, da tisti ki jim je to neka brezvezna reč, pišejo poste v stilu češ ''kakšen frajer sem, ker motorja ne pucam''... ali nekaj v tem stilu. Večina motorjev, ki sem jih šravfal, in so bili pripeljani umazani, so bili tudi mehansko bolj zanemarjeni. TOMCAT in Roky994 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se