Leteči Objavljeno Oktober 8, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2012 Ti samo res kakšna slika ne bi bila slaba
rrrr Objavljeno Oktober 8, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2012 Ja ma je res ... zdaj že slabo uro čakamo tisto kakšno fotko ... pa saj dopolaoro te zadeve zna sestavit skupaj. Sicer pa se ne sekirat - tudi 2 x 18 dni bi bilo glih malo premalo. rrrr
dopolavoro Objavljeno Oktober 8, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2012 (popravljeno) evo eno da vržem kost,več pa sigurno še nalimam Popravljeno Oktober 8, 2012. Popravil dopolaoro RobiRoberto 1
dopolavoro Objavljeno Oktober 9, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2012 (popravljeno) nikakor ne morem albuma spustit v eter, objavljam nekaj slik Popravljeno Oktober 9, 2012. Popravil dopolaoro vencel, RobiRoberto, shark90 in 5 others 8
Leteči Objavljeno Oktober 10, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2012 Po koliko pa je sedaj dol bencin??
vrho1679 Objavljeno Oktober 10, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2012 Po koliko pa je sedaj dol bencin?? Po še več: 4,860 TRL (2,103 EUR) http://www.amzs.si/Cene_goriv_po_Evropi.aspx lp
Popularna objava dopolavoro Objavljeno Oktober 22, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 22, 2012 sem mal kvačku in zakvačku tole ... RobiRoberto, Majesty, basbas in 9 others 12
Majesty Objavljeno Oktober 22, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2012 sem mal kvačku in zakvačku tole ... Zakon ej! Vrhunska tura, ki bi jo vsakemu priporočal. To je dopust, da ko prideš domov, rečeš: Noro je blo! - in si še za stopnjo bolj zasvojen z moto potovanji.
Whiskey Objavljeno Oktober 23, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2012 @dopolaro: super si tole zrihtu in odvozu. Glede na količino opreme si verjetno kampiral? Nekaj podobnega imam v mislh odpeljat v dvoje s tem, da bi dodal še Kurdistan in v drugem delu za nekaj dni namočil noge v morju.
dopolavoro Objavljeno Oktober 23, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2012 @dopolaro: super si tole zrihtu in odvozu. Glede na količino opreme si verjetno kampiral? Nekaj podobnega imam v mislh odpeljat v dvoje s tem, da bi dodal še Kurdistan in v drugem delu za nekaj dni namočil noge v morju. Ja za dva se kar nabere krame, imela sva tudi komplet kamp opremo a jo nisva rabila ker sva spala po hotelčkih.Tisti čas ko sva bila dol so bili kampi večino prazni ali zaprti... Kurdistan je bil tudi v planu ma je 17 dni premalo za vse to. Mogoče drugo leto, če ne bojo kaj zakuhali z Sirijo...
osa rider Objavljeno Oktober 23, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2012 sem mal kvačku in zakvačku tole ... Mmmmmmmmm . . . . . . tole bom pa jst šu . . . . . Sam če bo šreče, zdrauvja . . . . . v bližni prihodnosti . . . . .
sohen Objavljeno Oktober 26, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2012 sem mal kvačku in zakvačku tole ... Bravo majstore! gsxf750 1
Wilson Objavljeno Oktober 28, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2012 Bravo, skoraj natanko isto pot smo mi ubrali l. 2010. Kar fino ponovno malo podoživeti... Ajd
Costes Objavljeno Junij 12, 2013 Opozori Objavljeno Junij 12, 2013 Zivjo..a je kdo koristil trajekt z juga Dalmacije do Grcije ali Turcije?
vrho1679 Objavljeno Junij 12, 2013 Opozori Objavljeno Junij 12, 2013 Zivjo..a je kdo koristil trajekt z juga Dalmacije do Grcije ali Turcije? Kateri trajekt pa naj bi to bil ?
LK64 Objavljeno Julij 12, 2013 Opozori Objavljeno Julij 12, 2013 Zanimiva ponudba za Turčijo: avtovlak Beljak (Villach) - Edirne. 28 ur vožnje z vlakom, ostane še 240 km do Carigrada (Istanbula).
eltrinajst Objavljeno Julij 12, 2013 Opozori Objavljeno Julij 12, 2013 Zanimiva ponudba za Turčijo: avtovlak Beljak (Villach) - Edirne. 28 ur vožnje z vlakom, ostane še 240 km do Carigrada (Istanbula). Pravkar sem se vrnil iz Istanbula, vsega skupaj z jutranjim cikcakanjem po "mestu" ob odhodu in par dodatnih kilometrov v iskanju pumpe je naneslo točno 1503 km, zvoženo v 24 urah s postanki za tankanje in pijačo. Če bi me kdo zdaj vprašal za nasvet, bi rekel, da vlak niti ni slaba varianta. Pa bencin stane samo še 4,8 lire, kar je tam nekje 1,89€.
robopanik Objavljeno Julij 22, 2013 Opozori Objavljeno Julij 22, 2013 Ima kdo kasn dobr naslov za prenocisce v Istanbulu? Ali grem kar na slepo v kak "zimmerfrei"?
eltrinajst Objavljeno Julij 22, 2013 Opozori Objavljeno Julij 22, 2013 (popravljeno) Jaz sem si kar spotoma preko Bookinga rezerviral hotel Eve House, je poceni, še posebej glede na lokacijo (Sultanahmet), največje znamenitosti si lahko pogledaš peš (modra mošeja, Hagia Sofia, Topkapi palača, poješ "fishbread" pri Galata mostu in zraven tradicionalnih ladjic imaš ponudnike za dveurno vožnjo po Bosporju za 10/12 lir (priporočam). Sicer so na Bookingu imeli zapisano, da imajo na voljo brezplačen privat parking, vendar ni bilo tako. Parkiral sem na koncu tik pod modro mošejo, blizu hotela, za 10 lir, varovano je čez dan. Če imaš pomisleke, si poskusi poiskati pač kakšen parking, ki je varovan 24/7, mislim, da je en tak v bližini, vendar se nisem ravno obremenjeval. Sicer v hotelčku ni lifta, v sobi je klima in vse ostalo kar rabiš. Nama je triposteljna soba za dve noči povsem zadoščala, ne me če ti ne bo všeč. Popravljeno Julij 22, 2013. Popravil eltrinajst
frischfleisch Objavljeno Julij 3, 2014 Opozori Objavljeno Julij 3, 2014 Kakšni konkretni nasvet za prenočišče v Istanbulu? Pozna kdo kak moto klub od tam?
MiNa Objavljeno Marec 22, 2022 Opozori Objavljeno Marec 22, 2022 Pot v Azijo spet nekaj bližja - časovno... Pred 5 leti, ko sva se vračala iz Gruzije tam o kakšni gradnji ni bilo nikakršnih sledi. Pri nas pa gradnja brvi čez potok vzame leto do dve... Joker, RobiRoberto, DAMI34 in 1 other 3 1
Kiri Objavljeno Maj 27, 2022 Opozori Objavljeno Maj 27, 2022 On 3/22/2022 at 8:35 AM, MiNa said: Pot v Azijo spet nekaj bližja - časovno... Pred 5 leti, ko sva se vračala iz Gruzije tam o kakšni gradnji ni bilo nikakršnih sledi. Pri nas pa gradnja brvi čez potok vzame leto do dve... Z malo sreče čez par dni pošljem fotko z mosta DAMI34 in MiNa 2
Popularna objava Kiri Objavljeno Maj 29, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 29, 2022 Evo naju cez most tako nama je bil vsec, da sva si kar prenocisce nasla z razgledom nanj. GregorM, SuNa, MiNa in 10 others 12 1
sunnygirl Objavljeno Junij 1, 2022 Opozori Objavljeno Junij 1, 2022 Ob 29. 5. 2022 ob 22:08, Kiri pravi: Evo naju cez most tako nama je bil vsec, da sva si kar prenocisce nasla z razgledom nanj. Kaksne so cene prenocisc in hrane? In kako se obracunava cestnina, mislim kje se vidi koliko je se denarja na tej njihovi kartici za cestnino? Hvala in lepo potujta 🙂
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se