classic Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 Kam ste kaj dali prvo pomoč? Tam v oklepu mi ful ni všeč.
Tomba Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 Kam ste kaj dali prvo pomoč? Tam v oklepu mi ful ni všeč. LOL, optimist ! Lahko jo daš tudi v tank torbo, topcase ali nahrbtnik...ali pa daš 200eur bankovec (za plačilo kazni) pod sedež-to še najmanj moti... PS:sorry za sarkazem, ampak če imaš moped doma lahko hitro vidiš koliko placa je kje na voljo...PAKTIČNO NIČ :headbang: PS2:Bi pa nekaj vprašal...katero gumo dati na fz1 za čimbolj športno vožnjo ? recimo, da cena ni pomembna...
vuk76 Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 LOL, optimist !Lahko jo daš tudi v tank torbo, topcase ali nahrbtnik...ali pa daš 200eur bankovec (za plačilo kazni) pod sedež-to še najmanj moti... PS:sorry za sarkazem, ampak če imaš moped doma lahko hitro vidiš koliko placa je kje na voljo...PAKTIČNO NIČ :headbang: PS2:Bi pa nekaj vprašal...katero gumo dati na fz1 za čimbolj športno vožnjo ? recimo, da cena ni pomembna... Kolko berem razne forume se dokaj dobro obnaša z Metzeler M3.
maus Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 V soboto dau gor Continental ContiRace Attack... gate trga.. slika je v rubriki oprema...continental ... :naughty:
Tomba Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 Hmm, a obstajajo na netu kakšni primerjali testi športnih dunlopk/michelin/mezer/ ??? Zaželjeno v angleščini, slovenščini ali srbohrvaščini... zelo bi bil vesel kakega linka, ker se nikakor ne znam odločit v katero gumo obut mojega FZ1. Moje želje so max. oprijem na cesti in mogoče celo kak krog po pisti. Obraba in cena nista tako pomembni. Vsakega nasveta ali izkušnje bom vesel. Hvala za pomoč.
marko55 Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 Hmm, a obstajajo na netu kakšni primerjali testi športnih dunlopk/michelin/mezer/ ???Zaželjeno v angleščini, slovenščini ali srbohrvaščini... zelo bi bil vesel kakega linka, ker se nikakor ne znam odločit v katero gumo obut mojega FZ1. Moje želje so max. oprijem na cesti in mogoče celo kak krog po pisti. Obraba in cena nista tako pomembni. Vsakega nasveta ali izkušnje bom vesel. Hvala za pomoč. Test revije motorrad... http://www.motorradonline.de/d/259880?&ref_id=259519 LP, Marko
Tomba Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 (popravljeno) Test revije motorrad... http://www.motorradonline.de/d/259880?&ref_id=259519 LP, Marko Nemško ne znam praktično nič. A mi lahko kdo na kratko (par stavkov) prevede opise najboljših ? Kolikor sem razumel bi bila M3 res najboljša izbira...sem prav razumel ? lp Popravljeno Junij 15, 2007. Popravil Tomba
mar Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 Se je slučajno že kdo kaj pozabaval s stopalkami za sopotnik da bi bile bolj udobne ker za FZ6 je možno to izvest zelo enostavno pri FZ1 pa je težava izpuh. lp
marko55 Objavljeno Junij 21, 2007 Opozori Objavljeno Junij 21, 2007 Nemško ne znam praktično nič. A mi lahko kdo na kratko (par stavkov) prevede opise najboljših ? Kolikor sem razumel bi bila M3 res najboljša izbira...sem prav razumel ? lp V kratkem; M3 so najboljše v suhem, medtem ko Pilot Power močno dominirajo v mokrem, po ocenah Motorrad-a. Končna ocena obeh je enaka.
BANDIT1250 Objavljeno Avgust 5, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2007 DJAMALI a si že kupu kakšen drug motor jaz sm svojga tud prodal zdej me pa mal žere mislim da bom šel spet po novga, sam barvo, še izbiram a spet power blu al pa črno
afro Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 Po vsem prebranem in videnem se mi zdi fz1 kar dobra mašina. Zanima me ali se kdo vozi v podobni posadki: pilot 195cm, 105kg in ženski kopilot 175cm 70kg? Pozdrav!
rude Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 Če kdo rabi POWERCOMMANDER za novo FZ1 me lahko kontaktira na PM. Popravi odzivnost v nižjih obratih v visokih pa tudi kar konkretno boljše pospešuje. :naughty:
Frips Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 A je že kdo zasledil kakšen info o barvnih kombinacijah za leto 2008?
Buzdovan Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 A je že kdo zasledil kakšen info o barvnih kombinacijah za leto 2008? Pa ne da si izstopil iz kluba "tastara" in se zagledal v mocnejso sestro?
Frips Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Ja bo držalo....sicer sem uradno še v klubu "tastara", samo to bo samo še do sobote.
Lara! Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 A je že kdo zasledil kakšen info o barvnih kombinacijah za leto 2008? Kako 2008??? Da ti ne pade na pamet čakat z nakupom motorja ker rabm družbo za kilometre delat :naughty: sploh pa kak ti bo pa garaža zgledala brez motorja do spomladi??!! A dj nehi noo ne bo šlo to tak :grrr
maus Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Kako 2008??? Da ti ne pade na pamet čakat z nakupom motorja ker rabm družbo za kilometre delat :naughty: sploh pa kak ti bo pa garaža zgledala brez motorja do spomladi??!! A dj nehi noo ne bo šlo to tak :grrr Če rabiš družbo :whistle:, samo jaz se bolj počas in po omejitvah vozim :winkiss: Kmalu bo primerjalni test (ne vem točno kje, sm str pa sm pozabil) ...narejen z mojo rdečo kapico... naroču sm jim, da ga morjo full hvalit :lol1: Vse barve so lepe, samo da je rdeča :kva2:
Frips Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Saj to me zanima, če bo spet čisto rdeča aktualna ali ostane črno-rdeča kombinacija. Men je čisto rdeča :wub: :blush:
vuk76 Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Saj to me zanima, če bo spet čisto rdeča aktualna ali ostane črno-rdeča kombinacija. Men je čisto rdeča :wub: :blush: Rdeče-črno naj lepo razdelijo na čisto črno & čisto rdečo...pa bom jaz tudi happy...črna mora bit.
Frips Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Črna je, samo ne za naše tržišče grrr
vuk76 Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Črna je, samo ne za naše tržišče grrr Vem,vem...zakaj misliš sem fauš Američanom.
vuk76 Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Zdaj samo še upajmo,da bo črna v 2008 tudi v Evropi... :wub: :OK:
Frips Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Sicer so mi v Delti napovedali, da naj bi bile barve uradno znane 10.9. :hmm:
vuk76 Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Sicer so mi v Delti napovedali, da naj bi bile barve uradno znane 10.9. :hmm: Tnx za info... :worship: Drgač pa je ameriškem FZ1 forumu dost koristnih infotov: http://www.yamahafz1oa.com/forum/index.php
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se