maus Objavljeno September 13, 2007 Opozori Objavljeno September 13, 2007 Mu ne bo, sem ga tok ugodno dobil :naughty: Sicer sem pa po 200kmjih zelo zadovoljen z njim. :yea1: Kaj več pa povem, ko ga ulaufam. Šminker :whistle: čestitam :010
Tomba Objavljeno September 13, 2007 Opozori Objavljeno September 13, 2007 @frips - čestitke, ful dober motor maš ;) Prvi vtisi so 1A. Edino malo mi je čudno, ker ko imam desno nogo/prste na fusstretni, se z peto dotikam auspuha :hmm: Ja, sčasnoma boš imel tam na tisti pločevini par prask od škornjev, butasto je narejeno tam okoli...to pa je po mojem okusu tudi edina omembe vredna hiba tega motorja... Namig :)
Frips Objavljeno September 14, 2007 Opozori Objavljeno September 14, 2007 Ah ja porabo 5l že sanjam :rolleyes: Tomba z Akrapotom se sicer že neki malega spogledujem, vendar mislim da pred naslednjim letom ne bo nič. So prvo bolj pomembne stvari na listi za kupit :) No skratka, poraba po prvem tanku, zmerne vožnje (tam okoli 5k obratov), je bila 5.9l
maus Objavljeno September 14, 2007 Opozori Objavljeno September 14, 2007 Ah ja porabo 5l že sanjam :rolleyes: Tomba z Akrapotom se sicer že neki malega spogledujem, vendar mislim da pred naslednjim letom ne bo nič. So prvo bolj pomembne stvari na listi za kupit :) No skratka, poraba po prvem tanku, zmerne vožnje (tam okoli 5k obratov), je bila 5.9l REVA :P ... tok počas si se vozu... sj je prav :worship: ... sm slišu, da že drugi testirajo tvoj motor... sj je prav.. naj se vsaj enkrat peljejo z tapravim motorjem :lol1: :kva2:
KeC Objavljeno September 14, 2007 Opozori Objavljeno September 14, 2007 Oziroma probajo yamaho, da so potem spet veseli ko se vsedejo na pravi Motor :D :evilgrin:
antares Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 Oziroma probajo yamaho, da so potem spet veseli ko se vsedejo na pravi Motor :D :evilgrin: Maš prav, ga ni čez YAMAHO. Enkrat probaš, se vsedeš na drugo znamko in nato komaj čakaš nazaj na Yamaho. Antares
šokac Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 Mu ne bo, sem ga tok ugodno dobil :naughty: Sicer sem pa po 200kmjih zelo zadovoljen z njim. :yea1: Kaj več pa povem, ko ga ulaufam. A tako! Praviš, da si nas zapustil in odšel v višji razred? Veš Frips, ko bom jaz velik si bom tud takega močnega kupil. Potem pa mi nekateri ne bodo mogli več reči, da sem ga dobil s 5. kg Persila. :grrr Srečno vožnjo.:yes:
Frips Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 Jp....se premaknil stopničko višje, čeprav z 600 bil tudi zadovoljen. V sredo 1.servis, pa bočne plastike gor, pa zadnji nosilec zamenjat pa bo :D Drugače so pa gor gume D252. Sicer gre b.p. do fusstretne, sam jim ne zaupam preveč. Mi je ene 3x zdrsnila, pa čeprav mislim da je bila dovolj ogreta (ene 80 km vožnje).
Gallus Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 ... srečno na cesti Fripsi ... ... dobrodošel med velike ... :worship: :worship: :worship:
Frips Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 A je kdo menjal zadnji nosilec tablice? Eno dobro rešitev sem dobil, samo je tablica malo preveč pod kotom :whistle:
rude Objavljeno September 19, 2007 Opozori Objavljeno September 19, 2007 A je kdo menjal zadnji nosilec tablice? Eno dobro rešitev sem dobil, samo je tablica malo preveč pod kotom :whistle: Jest sm kr original nosilec predelal.
Frips Objavljeno September 19, 2007 Opozori Objavljeno September 19, 2007 Najs...a to dal tist železni del stran, pa samo odrezano plastiko prišraufal gor? BTW...koliko te je prišel akrapo....lahko tudi na PM. Thx
maus Objavljeno September 19, 2007 Opozori Objavljeno September 19, 2007 Jao Frips.. zdj jo boš pa doteral, da bo lepša k moja :closedeyes: :beer2:
Frips Objavljeno September 19, 2007 Opozori Objavljeno September 19, 2007 Jao Frips.. zdj jo boš pa doteral, da bo lepša k moja :closedeyes: :beer2: Je v planu marsikaj :naughty: , bom rabil tudi tvojo pomoč.
rude Objavljeno September 19, 2007 Opozori Objavljeno September 19, 2007 Najs...a to dal tist železni del stran, pa samo odrezano plastiko prišraufal gor? BTW...koliko te je prišel akrapo....lahko tudi na PM. Thx Tisti železni del sm predelal, no ne čisto sam. Prjatu ga je mal odrezal pa zavaril skupaj, potem pa sem s kitom in barvo dodelal zadevo do konca. Za Akrapota nimam pojma, sem pozabil. Pokliči Čarmana pa uprašaj za ceno.
Lara! Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 Je v planu marsikaj :naughty: , bom rabil tudi tvojo pomoč. Sj je lep no sam ka si zdj tok važen ratu .) Kdo bi si mislu da boš :wub: spet pr teh letih :lol1:
Frips Objavljeno September 21, 2007 Opozori Objavljeno September 21, 2007 Evo, včeraj je dobil oklepe. Slika žal mal švohna.....jeba švoh gsm aparat :D
bikez Objavljeno September 21, 2007 Opozori Objavljeno September 21, 2007 (popravljeno) Evo, včeraj je dobil oklepe. Slika žal mal švohna.....jeba švoh gsm aparat :D Lepo, lepo. Sam GSM aparat maš pa res slab. Jaz tebi GSM ti pa men m.... :whistle: pa bo volk sit in koza cela. Popravljeno September 21, 2007. Popravil bikez
mir Objavljeno September 21, 2007 Opozori Objavljeno September 21, 2007 Evo, včeraj je dobil oklepe. Slika žal mal švohna.....jeba švoh gsm aparat :D Kakšna je cena oklepov?A že kdo prodaja kopije originalov?
vuk76 Objavljeno September 22, 2007 Opozori Objavljeno September 22, 2007 Evo, včeraj je dobil oklepe. Slika žal mal švohna.....jeba švoh gsm aparat :D :grrr ni glih po mojem okusu. Nekak ne paše ta oklep zraven.
Frips Objavljeno September 22, 2007 Opozori Objavljeno September 22, 2007 Sto ljudi,dvijesto sisa :D V živo je baje lepše...tako pravijo :D
maus Objavljeno September 22, 2007 Opozori Objavljeno September 22, 2007 Sto ljudi,dvijesto sisa :D V živo je baje lepše...tako pravijo :D Šminker :whistle: ... zdj boš pa še večji pozer od mene ratu :lol1: :beer2:
Frips Objavljeno September 22, 2007 Opozori Objavljeno September 22, 2007 :topic: Čuj ti....danes sem te na Mobikrogu pogrešal :whistle:
Tomba Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 Kakšna je cena oklepov?A že kdo prodaja kopije originalov? Mislim, da je med 700 in 800€... PS:če izveš za morebitne kopije originalov, še meni javi ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se