Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

jast vozim bmwja k1200gt, 2004 ;)

Pa gre? ;)

Objavljeno

Oprosti ker sem ti s tisto rdečo majico (grozil) sem namreč ostal brez štroma na GS-u :blush:

sem v mraku prispel do doma, enkrat moral kar v jarek( neviden)

Sigurno se ti je strgal jernen(alternator)spredaj motorja pod pokrovom, mora se menjat na 40K Kil.Kolegu se je predlanskem strgal v Albaniji ojojjjj :headbang: imel je prevoženega 42K Kil. seveda je hotel servis preskočit :headbang:

Objavljeno

Sigurno se ti je strgal jernen(alternator)spredaj motorja pod pokrovom, mora se menjat na 40K Kil.Kolegu se je predlanskem strgal v Albaniji ojojjjj :headbang: imel je prevoženega 42K Kil. seveda je hotel servis preskočit :headbang:

Ne! ostal je brez "luči"!

Objavljeno

Čestitke MiNa! trance_40_thumbup.gif Super motor si nabavu! Jst tu pa tam se vedno pogresam mojega F800 unsure.gif Nekako mi je zlezu pod kozo, Če bi imel plac in dovolj dnarja, ga ne bi niti prodajal, tko pa, čakam na usodni dan, ko ga bo nekdo odpeljal. Naj te varno pelje v nove dogodivscine.

Objavljeno

Pa gre? ;)

Tok da ostali vohajo pline zadaj, drugače mam dvignenga u luft kuker gre, da lažje še bolj nagnem ;)

Objavljeno

Jermen alternatorja se po servisnih navodilih menja na 60K kilometrov. Čeprav so meni na mojem R1200Rt menjali brez vprašanja, na 17.800 km zavorno tekočino, olje v kardanu, zračni filter, in ostalo, ki pa je po knjigi. Cena - 300€. Aja, ne smem pozabit, da je bilo to pri Selmarju. Tako da pričakujem, da mi bodo jermen alternatorja menjali kar na 30 K kil. :) O prikazovalniku količine goriva pa raje ne bom, je že preveč na to temo napisano.

Objavljeno

Tok da ostali vohajo pline zadaj, drugače mam dvignenga u luft kuker gre, da lažje še bolj nagnem ;)

:OK: :OK: :OK:

Objavljeno

Zajček najden ...relejček :whistle: je že ku za novu lejtu :010 :010 :010

Kot je Dejan reku... je.... pisko.

aja, hupa ne dela (ker je rele fuč):whistle:

post-16083-0-23937900-1308665388_thumb.jpg

Objavljeno

...Kk fajn telovadba za vratne mišice....:P

Objavljeno

Kje je to slikano, zgleda kot da je cross progo vidit od zadaj. Sam malo preveč položna je...

Objavljeno

Udeleženci 2.fure 2011- sobota 18.06.2011 :

1. Gabry18
  2. SvenX
  3. zoranv12 in Mateja
  4. MotoDejan
  5. cb500
  6. nejcgs
  7. jami65 in boljša polovica
  8. kaca1
  9. bica
  10. glažar
  11. hurikan
  12. Marjan Videtič
  13. daljo in boljša polovica
  14. beki
  15. Mouc in boljša polovica
  16. ikar in sopotnica

Hvala vsem za udeležbo, fajn družba ste... Se vidimo, če ne prej jeseni na skupni furci...Lp :yea1:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

hehe, pri taki razsvetljavi ni čudno, da je rele klonil :)

Objavljeno

Udeleženci 2.fure 2011- sobota 18.06.2011 :

1. Gabry18
  2. SvenX
  3. zoranv12 in Mateja
  4. MotoDejan
  5. cb500
  6. nejcgs
  7. jami65 in boljša polovica
  8. kaca1
  9. bica
  10. glažar
  11. hurikan
  12. Marjan Videtič
  13. daljo in boljša polovica
  14. beki
  15. Mouc in boljša polovica
  16. ikar in sopotnica

Hvala vsem za udeležbo, fajn družba ste... Se vidimo, če ne prej jeseni na skupni furci...Lp :yea1:

Lahko bi bila ta številka malo večja če nebi bili tko skrivnostni kje bo ta fura in povabil tudi ostale motoriste.

Objavljeno

Lahko bi bila ta številka malo večja če nebi bili tko skrivnostni kje bo ta fura in povabil tudi ostale motoriste.

da bi bil pismen in se vpisal in bi ti čatica :boobies: poslala vabilo! Da si tako skrivnosten in sploh ne vemo kaj voziš :headbang: si pa sam kriv, da ne dobiš vabila. :whistle:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Da si tako skrivnosten in sploh ne vemo kaj voziš

Hvala enako :D napišeš gremo takrat pa takrat tja pa tja štartamo pa tam in to je to pa če pride kdo drug z kakšno drugo znamko motorja zraven, dobrodošel in to je to O:-)

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 2
Objavljeno

Hvala enako :D napišeš gremo takrat pa takrat tja pa tja štartamo pa tam in to je to pa če pride kdo drug z kakšno drugo znamko motorja zraven, dobrodošel in to je to O:-)

Oprosti oks, nismo proti , majo pa tudi drugi srečanja (fure) na katere ne smemo z BMW-ji (zelooo rad bi probal Vara štrudel) si pa tudi predstavljam kak je občutek ko mimo grmi 40-50 Hond ki se razlikujejo le po barvi. Žal nas je bilo 16, lahko nas bo naslednjič 160 ali 1600 ( 16000). Lahko nas bo samo pet. Na cesti boš deležen enake pozornosti kot tisti, ki se pelje na japoncu, angležu ali ostalih ( saj če bi se potrudu bi se tudi zate našlo kaj pogače in muškata :naughty: ) Saj te čist razumem.

Pol to nebi bla BMW fura

Lp. izpod bele breze

Objavljeno

Oprosti oks, nismo proti , majo pa tudi drugi srečanja (fure) na katere ne smemo z BMW-ji (zelooo rad bi probal Vara štrudel) si pa tudi predstavljam kak je občutek ko mimo grmi 40-50 Hond ki se razlikujejo le po barvi. Žal nas je bilo 16, lahko nas bo naslednjič 160 ali 1600 ( 16000). Lahko nas bo samo pet. Na cesti boš deležen enake pozornosti kot tisti, ki se pelje na japoncu, angležu ali ostalih ( saj če bi se potrudu bi se tudi zate našlo kaj pogače in muškata :naughty: ) Saj te čist razumem.

Pol to nebi bla BMW fura

Lp. izpod bele breze

...v garmisch-partenkirchen nas gre baje cca. 30.000 whistle.gif ...

Objavljeno

Se vidimo v GP ... :OK:

Objavljeno

Kdaj gremo :whistle: Ker datum je že to???

Po današnji furci( schrecklich):evilgrin: in še na telefonu 666. slikca po vrsti letos( Žal ni fotomontaža)

post-16083-0-71721300-1309208012_thumb.jpg

Objavljeno

Kdaj gremo :whistle: Ker datum je že to???

Po današnji furci( schrecklich):evilgrin: in še na telefonu 666. slikca po vrsti letos( Žal ni fotomontaža)

kako bi si želel takšno kilometražo....

Objavljeno

To pa res ni problem. Hudič bi bil, če bi peljal 66 km/h in imel za sovoznico 33 letnico (1/2 hudiča :evilgrin: ) :whistle:

Objavljeno

Pozdravljen,

greš gor?

Objavljeno

Pozdravljen,

greš gor?

Že tri mesece vem da mam dopust od petka dalje...:evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :wallbash: , žal ne nimam dopusta in še cel vikend dežurstvo v službi :headbang: :headbang: :headbang: .

Objavljeno

Stanje na dan 20.05.2011 :

NAŠ VOZNI PARK

ŠTAJERSKA:

PODRAVJE/ŠTAJERSKA: Pips, Lobo

MARIBOR: Gabrijela, daljo, Viajero19, Mohorko, zoranv12, damci66,tommb, MariborBMW,damci66

Lp vsem:yea1:

POPRAVEK: zoranv12 - Jarenina :):):):):):):)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!