Mohorko Objavljeno Marec 26, 2011 Deli Objavljeno Marec 26, 2011 .. moje kljuse (R45, l'80) je pa žal odpovedalo poslušnost in sem vam iz zbirnega mesta, na žalost, lahko samo še pomahal ... ciciban, bedrC, Gabry18 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
polž Objavljeno Marec 26, 2011 Deli Objavljeno Marec 26, 2011 doma na toplem 472km lepo je bilo HVALA organizatorici in vsem ostalim Gabry18, bedrC, brbranka in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcgs Objavljeno Marec 26, 2011 Deli Objavljeno Marec 26, 2011 tudi jaz že na toplem :-) (kljub temu da sem se na poti domov malce izgubil) hvala organizatorki - Gabry in njenim pomočnikom za organizacijo ter vsem ostalim za fino družbo bedrC, Gabry18 in brbranka 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alesh Objavljeno Marec 26, 2011 Deli Objavljeno Marec 26, 2011 tudi jaz že na toplem :-) (kljub temu da sem se na poti domov malce izgubil) hvala organizatorki - Gabry in njenim pomočnikom za organizacijo ter vsem ostalim za fino družbo Slike, da bom pasel faušijo? Gabry18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bedrC Objavljeno Marec 26, 2011 Deli Objavljeno Marec 26, 2011 (popravljeno) Gabry (s pomočniki) sploh ni kaj dodat, fantastična organizacija z odlično družbo == fantastičen dan še enkrat HVALA! Zdaj si pa malo odpočij, do bo še kdaj fura Popravljeno Marec 26, 2011. Popravil bedrC brbranka in Gabry18 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno Marec 26, 2011 Deli Objavljeno Marec 26, 2011 Tudi radgonska ekipa, ki je furo prevozila do konca (Sidro), je prispela domov. Fura je odlično uspela, vreme je zdržalo, družba je bila več kot super ... se že veselimo naslednje skupne ture ... in pa seveda lepa zahvala Gabrieli za organizacijo. Gabry18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Motorist76 Objavljeno Marec 26, 2011 Deli Objavljeno Marec 26, 2011 Mater banda motoristična, presneti divjaki. Boge ljudi strasite da kar obnemijo na ograjah. Furca bila odlična, lepo lagano, tako da se dalo še videt kako damo kje okrog:)... do čela kolone žal nisem videl No u glavnem bilo super, upam da mi naslednič znese Lep pozdrav vsem ki so bili zbrani, kateri pa niso bili pa si to naj nekam zapišejo in se žalijo na sončni upravi. Lepo se imejte. D. Gabry18 in ataIBA 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
du-le Objavljeno Marec 26, 2011 Deli Objavljeno Marec 26, 2011 (popravljeno) Gabriela, tebi le :notworthy: :notworthy: :notworthy:. Seveda pa tudi vsem ostalim hvala za prijetno družbo Škoda, da nas je bilo na zaključku le še dobra peščica, pa tako izobilje vsega je bilo pripravljeno :beer1: Popravljeno Marec 26, 2011. Popravil du-le Gabry18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno Marec 26, 2011 Deli Objavljeno Marec 26, 2011 Tudi jaz se zahvaljujem Gabrijeli in mojim dragim prijateljem za čudovit dan,ter se opravičujem tistim,od katerih se nisem vtegnil poslovit.Srečno!! Gabry18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Marec 26, 2011 Deli Objavljeno Marec 26, 2011 .. moje kljuse (R45, l'80) je pa žal odpovedalo poslušnost in sem vam iz zbirnega mesta, na žalost, lahko samo še pomahal ... Ne se secirat, tut men dons ni znesl. Boma pa medva eno R45 furco enkrat skup vžgala :naughty: Mohorko, Gabry18 in brbranka 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mohorko Objavljeno Marec 26, 2011 Deli Objavljeno Marec 26, 2011 Ne se secirat, tut men dons ni znesl. Boma pa medva eno R45 furco enkrat skup vžgala :naughty: Ja, samo s takimi, ki nimajo "BMW MOTO FURA 2011" majčke, se jaz ne vozim, ha ha ... ciciban, Gabry18 in ataIBA 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nemo Objavljeno Marec 26, 2011 Deli Objavljeno Marec 26, 2011 Album je zlepljen: http://www.motosvet.com/album/admin_img.php?cid=2_2606 nejcgs, bedrC, bmwslo in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gabry18 Objavljeno Marec 26, 2011 Deli Objavljeno Marec 26, 2011 PRISOTNOST NA BMW FURCI 26.3.2011 56 BMW voznikov in sopotnikov, ter 44 bmw zverc :naughty: · Grum · Jami65+ž · du-le · NikolaTesla · Borut Peršič · Heathy · boych · samorogica · Simon Kodrič · PAJO · nejcGS · zoranv12 · pip · PURPLE · Mohorko · Pips · dore61 · Iztok Rink · Andrej Petrovčič · buel +ž · fonduro650 · gajster2+ž · Roman Kužner · Branko Volovšek+ž · Renato Hlupič+ž · Marko Čonžek+ž · Željko Katalenič+ž · bmw · paho · Alan in Sandra · rdeci_vragec in urssa · Motorist76 · BAVAREC · Fredy+ž · bedrC · Cveto · Gabry18 · polž · ataIBA · Peter Krašovec · MiNa · rajkocotic · nemo · Povalej+ž · Mitja Hvala vsem za prisotnost in dobro družbo...Lepo vas je bilo videt v tem številu..Lušno je blo ...in hvala vsem ki ste me obvestili, da ste varno prišli domov. bedrC, Mohorko, pip in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jami65 Objavljeno Marec 26, 2011 Deli Objavljeno Marec 26, 2011 Tudi s primorske (Ilirska Bistrica) sporočava, da sva srečno prispela domov in naredila 600 km. Gabrijeli in celi njeni ekipi vse čestitke za organizacijo in odlično speljano furo. lp Jami in Mia wix, Gabry18 in bedrC 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcgs Objavljeno Marec 27, 2011 Deli Objavljeno Marec 27, 2011 4 na poti na bmw furo: Gabry18 in bedrC 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Marec 27, 2011 Deli Objavljeno Marec 27, 2011 Lepe slikce in lepa udelažba vidim. Gabry18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rajkocotic Objavljeno Marec 27, 2011 Deli Objavljeno Marec 27, 2011 gabry čestitke bilo je odlično :OK: Gabry18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Marec 27, 2011 Deli Objavljeno Marec 27, 2011 Bilo je super, vse pohvale naši organizatorki - le pogumno naprej. Spoznal par novih ljudi, upam, da se čim prej ponovno kje srečamo. PURPLE Gabry18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno Marec 27, 2011 Deli Objavljeno Marec 27, 2011 Majhen popravek glede števila motorjev, ko sem prešteval se je NejcGS nekje potepal , končna številka je 45. Gabry18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rajkocotic Objavljeno Marec 27, 2011 Deli Objavljeno Marec 27, 2011 pajo,kje si se izgubil Gabry18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PAJO Objavljeno Marec 27, 2011 Deli Objavljeno Marec 27, 2011 tudi z moje strani čestitke organizatorki in njenim pomagačem za lep motoristični dan,še večkrat tako!!! bedrC in Gabry18 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Marec 27, 2011 Deli Objavljeno Marec 27, 2011 Gabry za organizacijo. Ne smem pozabit na "sladki greh" AtaIBE. Se vidimo in slišimo! bedrC in Gabry18 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PAJO Objavljeno Marec 27, 2011 Deli Objavljeno Marec 27, 2011 (popravljeno) pajo,kje si se izgubil v Ptuju na lulanju!!! Popravljeno Marec 27, 2011. Popravil PAJO Gabry18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno Marec 27, 2011 Deli Objavljeno Marec 27, 2011 Album je zlepljen: http://www.motosvet.com/album/admin_img.php?cid=2_2606 Mali popravek linka http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=2606 bedrC, Gabry18 in nejcgs 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest RND001 Objavljeno Marec 27, 2011 Deli Objavljeno Marec 27, 2011 Gabrijela - vse čestitke - res si dodelala stvar. Vsem ostalim hvala za res fajno družbo - še posebej se zahvaljujem Dušanu (da je rešil mojega Zumota - deluje brezhibno - samo okvir bo potrebno zamenjat). Se vidimo na naslednji furci... Heathy bedrC, anja37 in Gabry18 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se