nejcgs Objavljeno Marec 28, 2011 Deli Objavljeno Marec 28, 2011 kremšnite so prišle s temle tarumenim GS-om: ataIBA, Gabry18, anja37 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Marec 29, 2011 Deli Objavljeno Marec 29, 2011 kremšnite so prišle s temle tarumenim GS-om: Ups ???? Hmmmm kako bi pasale sedaj za zajterk,.... Gabry18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno Marec 29, 2011 Deli Objavljeno Marec 29, 2011 Še moja zahvala organizatorki, fajn furca je bila. Enaka hvaležnost pa tudi vsem prisotnim, vsak je pomalo prispeval k dobremu vzdusju Še nekaj najinih slikc v temle fotoalbumu... se vidimo... Gabry18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NikolaTesla Objavljeno Marec 29, 2011 Deli Objavljeno Marec 29, 2011 Tudi jaz rad zahvalil za dobro organizacijo, kremšnite, dobro pogostitev, super mikice, odlično družbo.. lepo vreme in to, da smo vsi srečno prišli domov in da se je izgubljal samo eden. hahaha Saj se ve kdo? NejcGS PS: Rdeči_Vragec kateri fotoaparat uporabljaš? Slike so odlične. Tvoja skupinska pa je odlično izpadla. Ali je slikala Urša? bedrC, urssa in Gabry18 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcgs Objavljeno Marec 29, 2011 Deli Objavljeno Marec 29, 2011 ......in da se je izgubljal samo eden. hahaha Saj se ve kdo? NejcGS to je pa zato, ker z mislimi nisem bil samo pri vožnji - pa sem se potem še na poti domov nekje izgubil. Pa še bencinsko pumpo sem toliko časa iskal, da sem potem, ko sem jo le našel (nekje na AC), v tank natočil 19.98 litra (tank drži 20L) (to je bilo ene 40km po tem, ko sem že čivkal, da sem skoraj brez bencina - kot kaže mi števec laže in zavaja). Naslednjič se bom pa organizatorke držal kot otrok mame za kiklo, pa se ne bom več izgubil anja37 in Gabry18 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcgs Objavljeno Marec 29, 2011 Deli Objavljeno Marec 29, 2011 uh, skoraj pozabil povedat - dobil čisto svoj unikatni (ročno delo) podstavek za pod tačko motorja Gabry18, boych, bedrC in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno Marec 30, 2011 Deli Objavljeno Marec 30, 2011 Tudi jaz rad zahvalil za dobro organizacijo, kremšnite, dobro pogostitev, super mikice, odlično družbo.. lepo vreme in to, da smo vsi srečno prišli domov in da se je izgubljal samo eden. hahaha Saj se ve kdo? NejcGS PS: Rdeči_Vragec kateri fotoaparat uporabljaš? Slike so odlične. Tvoja skupinska pa je odlično izpadla. Ali je slikala Urša? Fotoaparat je Nikon D5000, z objektivom Tamron 18-270 Vecinoma je pa slikala Urssa Če kdo rabi vecje slike, naj mi javi. Te, ki sem nalozil, so namrec pomanjsane. Bom pa nalozu vsaj skupinsko sliko v polni resoluciji tukaj v forumu, da se bomo lahko prepoznavali. Gabry18, urssa, MiNa in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gabry18 Objavljeno Marec 30, 2011 Deli Objavljeno Marec 30, 2011 boych, Mohorko in bedrC 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mohorko Objavljeno Marec 30, 2011 Deli Objavljeno Marec 30, 2011 A bi se dalo zmenit, da bi se drugič skupinska slika naredila kar na štartu, da bi bli na njej tudi mi, ki sploh nismo mogli štartat ? ataIBA, Gabry18 in rdeci_vragec 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno Marec 30, 2011 Deli Objavljeno Marec 30, 2011 Še en obsežni album slik: BMW fura 2011 Gabry18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gabry18 Objavljeno Marec 30, 2011 Deli Objavljeno Marec 30, 2011 A bi se dalo zmenit, da bi se drugič skupinska slika naredila kar na štartu, da bi bli na njej tudi mi, ki sploh nismo mogli štartat ? Zmenjeno..samo sem od navdušenja čisto pozabila, bolj sem razmišljala kako bom vozila, da vas na kriva pota ne zapeljem O:-) Mohorko in bedrC 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bedrC Objavljeno Marec 30, 2011 Deli Objavljeno Marec 30, 2011 En prav vsem Gabry18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcgs Objavljeno Marec 30, 2011 Deli Objavljeno Marec 30, 2011 A bi se dalo zmenit, da bi se drugič skupinska slika naredila kar na štartu, da bi bli na njej tudi mi, ki sploh nismo mogli štartat ? se strinjam, na štartu smo še vsi, potem pa nekateri ne morejo štartat, nekateri se pa vmes tudi izgubijo anja37, Gabry18 in Mohorko 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mohorko Objavljeno Marec 30, 2011 Deli Objavljeno Marec 30, 2011 Gabry18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Marec 31, 2011 Deli Objavljeno Marec 31, 2011 Še `ne par slik za . bedrC 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno Marec 31, 2011 Deli Objavljeno Marec 31, 2011 Se dve skupinski sliki, malce obrezani pa v polni locljivosti: bedrC, urssa, anja37 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
njofra Objavljeno April 2, 2011 Deli Objavljeno April 2, 2011 Malo za dolg čas preganjat Gabry18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mohorko Objavljeno April 3, 2011 Deli Objavljeno April 3, 2011 .. moje kljuse (R45, l'80) je pa žal odpovedalo poslušnost in sem vam iz zbirnega mesta, na žalost, lahko samo še pomahal ... .. po enem tednu šraufanja (pucanja fergazerjev,svečk, luft filtra, cin špule, ... itd ) je moj foter končno ugotovil, da je nekaj narobe z gorivom... Na OMV Ptujska MB so danes telefonsko (na mojo prošnjo) potrdili, da je nekdo ( ) dne 26.3. ob 9'15 natočil X litrov nafte in plačal X znesek ... To sem lahko bil samo jaz ... Sedaj je vse OK. Kdaj bo naslednja fura ? ataIBA, bedrC in brbranka 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcgs Objavljeno April 3, 2011 Deli Objavljeno April 3, 2011 ..................... natočil X litrov nafte ................ že res da po tihem bavarci delajo na tem da bodo njihovi motorji šli na dizel, samo to še ne pomeni, da jih ti lahko prehitiš in že sedaj v svojega tankaš nafto brbranka, anja37, bedrC in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
polž Objavljeno April 4, 2011 Deli Objavljeno April 4, 2011 .. po enem tednu šraufanja (pucanja fergazerjev,svečk, luft filtra, cin špule, ... itd ) je moj foter končno ugotovil, da je nekaj narobe z gorivom... Na OMV Ptujska MB so danes telefonsko (na mojo prošnjo) potrdili, da je nekdo ( ) dne 26.3. ob 9'15 natočil X litrov nafte in plačal X znesek ... To sem lahko bil samo jaz ... Sedaj je vse OK. Kdaj bo naslednja fura ? kurilno olje je cenejše--rezultat je pa isti ne zamert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno April 4, 2011 Deli Objavljeno April 4, 2011 Se mi je zdelo, da BMW ne more kar tako ne vžgat ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pip Objavljeno April 4, 2011 Deli Objavljeno April 4, 2011 Ja iz izpuhov se pa je kadilo kot iz lokomotive Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mohorko Objavljeno April 4, 2011 Deli Objavljeno April 4, 2011 Malo je še trmast, ampak ga bom že navadil .. ha ha .. A se je to že komu od vas tudi zgodilo ? Najbolj čudno in česar si nisem znal pojasnit je blo pa to, da je, ko je bil motor vroč, laufal pod štandgasom na 3000 ! obratih. Aja, s kurilnim oljem se pa bojda ni za igrat, ker te potem ciriniki štrafnejo, ha ha .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
polž Objavljeno April 4, 2011 Deli Objavljeno April 4, 2011 Malo je še trmast, ampak ga bom že navadil .. ha ha .. A se je to že komu od vas tudi zgodilo ? Najbolj čudno in česar si nisem znal pojasnit je blo pa to, da je, ko je bil motor vroč, laufal pod štandgasom na 3000 ! obratih. Aja, s kurilnim oljem se pa bojda ni za igrat, ker te potem ciriniki štrafnejo, ha ha .. kaj pa poraba? dizli baje manj kurjo v tolažbo sam sem že bencin tankal v dizla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TBoxer Objavljeno April 4, 2011 Deli Objavljeno April 4, 2011 Malo je še trmast, ampak ga bom že navadil .. ha ha .. A se je to že komu od vas tudi zgodilo ? Najbolj čudno in česar si nisem znal pojasnit je blo pa to, da je, ko je bil motor vroč, laufal pod štandgasom na 3000 ! obratih. Aja, s kurilnim oljem se pa bojda ni za igrat, ker te potem ciriniki štrafnejo, ha ha .. Kako pa ti je ugasnil? Ko sem bil mulc, sem v avtomatika nalil nafto (namerno) in ga nisem mogel ugasnit tudi, če sem kapco dol potegnil. Sem moral počakat, da je goriva zmanjkalo, potem ko sem zaprl pipco. lp Gabry18 in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se