Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

To za 1.1. je pa zanimivo ja. Škoda da ne 2.1. ker meni premrzlo ni je pa problem po neprespani noči iti na motor.

Objavljeno

Evo tud iz moje strani vsem skupaj Srečno zdravo in uspešno 09 :worship:

Lp Hop

Objavljeno

:worship: no končno ste se spet malo zbudili :worship:

Izgleda, da takoj ko temperature padejo STjaši grejo na zimsko spanje. Saj ne da bi zameril ampak včasih je malo dolgčas ko ponoči delam.

Za 1. 1. ne bom mogel DELAM :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Objavljeno

Aja mimogrede vesele božične praznike in obilo varnih kilometrov v novem letu 2009 :naughty: :worship:

Objavljeno
P.S 1.1.2009 okoli 12.00 je zbor v Celju gre kdo od S.T. druščine jaz še mal :hmm:

Kaj si :hmm: ?

Bi šel?

Ti javim, če uspem motor ven dobit. V garaži je za avtom, ki je pa "malo" razstavljen.

Objavljeno

Srečno pa zdravo vsem v 2009. Zupi upam da si dobil sms ker ga vsi niso.

Se je upogumil kdo in šel na srečanje v Celju (Zupi, Stenere)?

Objavljeno

Aha Stenere ti si nas zastopal. Sem te videl na posnetku. :)

Objavljeno

Mi ni blo treba dvakrat rečt. :D

Tisti avto v garaži sem spravil ob steno, STjka je pa preko kablov tud vžgala.

Na Trojanah je pa blo še malenkost plundre, ampak ni nič motila.

Objavljeno
Mi ni blo treba dvakrat rečt. :D

Tisti avto v garaži sem spravil ob steno, STjka je pa preko kablov tud vžgala.

Na Trojanah je pa blo še malenkost plundre, ampak ni nič motila.

In kje so slike? :whistle:

Objavljeno (popravljeno)
In kje so slike? :whistle:

Pr men :D album cekirej

Popravljeno . Popravil Dr_Jakob
Objavljeno

:OK: pa vidim da ni bilo nobene sopara pa ni nič švica po hrbtu tekel he , he :worship:

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Hej zaspanci (z mano vred) :)

Hop eno vprašanje za tebe al pa kogar koli ki ve. Pri ST-jkah se ne da štelati ventilov ker bi moral menjati podloge, oz. se jih da tako da zamenjaš podloge na ventilčih?

Pozna še morda kdo okvirno ceno takšnega štelanja ventilov na servisi? In ali je to res nujno potrebno?

Objavljeno
Hej zaspanci (z mano vred) :)

Hop eno vprašanje za tebe al pa kogar koli ki ve. Pri ST-jkah se ne da štelati ventilov ker bi moral menjati podloge, oz. se jih da tako da zamenjaš podloge na ventilčih?

Pozna še morda kdo okvirno ceno takšnega štelanja ventilov na servisi? In ali je to res nujno potrebno?

Točno tako moraš zamenjat te "podloge"oz. dati tanjše.Jaz sem moral dat tanjše.Sesalni ventili pri moji so imeli vsi 0.10 zračnosti pos ervisni knjižici pa mislim da morajo imet od 0.15 do 0.20.Klical na servis da bi jih dobil pa niso imel nato mi je mehanik rekel naj jih dam pobrusit je še najlažje.Izpušni ventili pa so bili ok

Objavljeno

Nova Obutev

Srečno in uspešno v 2009, pa veliko adrenalinsko_uživanskih kilometrov z Yamaha žvercem vsem skupi.

L.p.Miha

post-21222-1233135569_thumb.jpg

post-21222-1233135634_thumb.jpg

post-21222-1233135642_thumb.jpg

post-21222-1233135648_thumb.jpg

post-21222-1233135655_thumb.jpg

Objavljeno

Tenereoffroader hvala, tudi tebe uspešno in zdravo 2009! Naslednjo turo upam da se pridružiš. ;)

Naj vam povem da sem danes srečal dva motorista naložena do zob en je imel še obstrani prikolico, motorja pa sta bila črne barve starejše izvedbe tablic pa nisem utegnil razbrati od kod prihajata. Sem pa skoraj 100% da gresta na Elefantentreffen ( http://www.bvdm.de/index.php?id=47 )

No bilo jidva je kar lepo viditi med belimi snežinkami.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Z veseljem se prdružm samo da bo v igri, v plani ; makdamska brezpotja_čim manj asvalta.

Lep pozdrav, Miha

Objavljeno

A kaj šraufate vaše superce zdajle čez zimo?

Jaz se zbiram pogum, oz. še odlašam. Treba fergazerja mal pogledat, pa ventile preverit/naštelat, ne vem, a bi preventivno menjal ketno za pogon ventilov. Bom probal ocenit, ko bom razdrl.

Po tihem pa upam, da najdem ugodno mašino od tastare TDMke.

Objavljeno (popravljeno)

Šraufamo šraufamo. Trenutno mam razdrto zadnjo nihajno roko in amortizer zadnji da zamenjam vse semeringe in na novo namažem. Aja pa na novo bom pobarval nihajno roko. Zamenjal pa še bom semering na menjalniku, na pogonski osi pri malem zobniku in o-rinke na einlaserju. Tak da potem upam de nebo mašina čist nič več mastila. Menjat bo še potrebno svečke na ventile pa nevem če bi se spravjo.

Popravljeno . Popravil rokrs8
  • 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Dolgo se že nisem nič oglasil, je bilo premrzlo. Sem opazil, da se na avtonetu prodajajo tri stjke. :naughty: je kaka znana? :unsure:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Najlepša hvala. Grem takoj v akcijo.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Bomo šli spet kaj na poček? :naughty:

Komaj čakam, da metzelerke do konca znucam.

Levi dve sta za superco, sledita dve za tamalo teneretko, desna je pa za pegasota.

post-50-1237187269_thumb.jpg

Objavljeno

Počakajte še prosim kakšna 2-3 tedne da motor skup spravim ker so mi narobe dele naročili in čakam na njih že 1 mesec.

Objavljeno

Stenere koliko te je stala ta zadnja guma za superco?

Objavljeno
Stenere koliko te je stala ta zadnja guma za superco?

77.

sprednja pa 46

Heidenau K60 Obe v H hitrostnem razredu.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!