zupi Objavljeno April 12, 2009 Opozori Objavljeno April 12, 2009 Ravni kak je zdej za jutri pičmo eno al ja. :naughty: :naughty:
rokrs8 Objavljeno April 12, 2009 Opozori Objavljeno April 12, 2009 Jao. Jutri se moram učiti ker imam v torek izpit.
rokrs8 Objavljeno April 12, 2009 Opozori Objavljeno April 12, 2009 Xenon900 dober članek hvala. Alpos kufri niso tako dragi. So pa ti ki jih je napravil sam doma veliko močnejši od Alposov. Alposove je potrebno ojačati preden jih posadimo na motor.
ravni Objavljeno April 12, 2009 Opozori Objavljeno April 12, 2009 Uf sem šele zdej prišel na forum, Kaj je zdej a gremo kam jutri
Hop Objavljeno April 12, 2009 Opozori Objavljeno April 12, 2009 Uf sem šele zdej prišel na forum, Kaj je zdej a gremo kam jutri Jaz bi šel na en "kufe" to je pa tud use jutri startam z nočno
ravni Objavljeno April 12, 2009 Opozori Objavljeno April 12, 2009 (popravljeno) Jaz bi šel na en "kufe" to je pa tud use jutri startam z nočno Meni odgovarja, kdaj pa kje? Popravljeno April 12, 2009. Popravil ravni
Hop Objavljeno April 12, 2009 Opozori Objavljeno April 12, 2009 Meni odgovarja, kdaj pa kje? Probaj jutri pridit v kontakt z Zupijem pa mi pošlji SMS.Vidva se dogovorita :worship:
rokrs8 Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 (popravljeno) Ste se dobili? Dej povejti mi koliko vam kaj porabijo mašine? Jaz mam porabo skoraj 8L/100km :wacko: Popravljeno April 14, 2009. Popravil rokrs8
Hop Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 Ste se dobili? Dej povejti mi koliko vam kaj porabijo mašine? Jaz mam porabo skoraj 8L/100km :wacko: Hoj seveda smo se dobil naredil smo kar lepo turo.Glede porabe pri meni je pa tako imam trenutno 378km pa še ni rezerve.Ti sporočim ko bom točno vedel kakšna je poraba :worship:
stenere Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 Dej povejti mi koliko vam kaj porabijo mašine? Jaz mam porabo skoraj 8L/100km :wacko: Niha med 6 in 8. Povprečna 7.5. http://www.spritmonitor.de/de/detailansicht/178870.html
ravni Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 Jaz tudi še nisem tankal tako da povem porabo ko bom empty he,he, no upam da ga takrat ne bo potrebno porivat
rokrs8 Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 Hop nameravam posodobiti fergazerje tako da je pomoč dobrodošla. Dal bom notri švicarski set. Membrane bom tudi naročil nove iz kedota (so mogoče tiste od kavasakija cenejše?), mislim da še rabim dizo ker je pri švicarskem seti ni zraven je tako HOP? Pa mogoče še set tesnil.
rokrs8 Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 Aja končno so mi vrezali disk v službi. Ko ga zmontiram in sprobam vam takoj javim kako se obnese.
simonsi Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 Ste se dobili? Dej povejti mi koliko vam kaj porabijo mašine? Jaz mam porabo skoraj 8L/100km :wacko: jaz sem imel skoz 7.0l mešane vožnje.
Hop Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 Hop nameravam posodobiti fergazerje tako da je pomoč dobrodošla. Dal bom notri švicarski set. Membrane bom tudi naročil nove iz kedota (so mogoče tiste od kavasakija cenejše?), mislim da še rabim dizo ker je pri švicarskem seti ni zraven je tako HOP? Pa mogoče še set tesnil. Tud jaz sem naročil Švicarski set ter nove puše iz mesinga.Drugače pa imam sedaj montirane pocinkane od FactoryPro original dize ter igle od Švicarskega seta.
ravni Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 (popravljeno) Rokrs8 Sej to je kot original, kot da so ga delali Japonci he, he :worship: Popravljeno April 16, 2009. Popravil ravni
pertocanec Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 Rokrs8 Res super zgleda. :worship: Zanima me samo še cena pa seveda rezultat testa :naughty: . Mimogrede - jaz sem dobil svojega (disk) zdaj samo še čakam da bo motor sestavljen, potem pa tehnični, pa spet letimo. Glede porabe - očitno delam nekaj narobe ker še nisem prišel čez 6 l/100 km.
rokrs8 Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 Saj po domenzijah je kot original ja. Bolj me zanima kako se bo ta material obnašal do ploščic (zavorni učinek, obraba). Poraba je po tovarniških informacijah pod 6 litrov.
Hop Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 No tako. Danes sem šel tankat ,naredil 410km in še vedno ni bilo rezerve :blink: .Natankal 21L ,na silo tako da porabo izračunajte sami.
pertocanec Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 No ja, Hop, mislim da ga nisi glih ožemal do daske, ampak poraba je pa res že skoraj zavidanja vredna. :worship: :worship: Rokrs8. Mene predvsem zanima, seveda ko bo stestiran, koliko bi tak disk koštal takole med prijatelji :naughty: . V kratkem bom najbrž nucal kakega.
Hop Objavljeno April 18, 2009 Opozori Objavljeno April 18, 2009 No ja, Hop, mislim da ga nisi glih ožemal do daske, ampak poraba je pa res že skoraj zavidanja vredna. :worship: :worship: Rokrs8. Mene predvsem zanima, seveda ko bo stestiran, koliko bi tak disk koštal takole med prijatelji :naughty: . V kratkem bom najbrž nucal kakega. žE res da rdečega polja ni videl videl pa je 170km/h z sopotnico pa same višinske ture pa mestno vožnjo ko je poraba največja :worship:
zupi Objavljeno April 18, 2009 Opozori Objavljeno April 18, 2009 Hop od zdej naprej se vozim sam še s tabo,ker vem da nama ne bo nikol benza zmanjkal :naughty: .Moj pije glih kolk mu dam(požeruh)je pa tudi res da ga sploh ne merim več ,ker je itak brez veze.Moj uglavnem brez ne greeeeee... L.P ZUPI
Hop Objavljeno April 18, 2009 Opozori Objavljeno April 18, 2009 Hop od zdej naprej se vozim sam še s tabo,ker vem da nama ne bo nikol benza zmanjkal :naughty: .Moj pije glih kolk mu dam(požeruh)je pa tudi res da ga sploh ne merim več ,ker je itak brez veze.Moj uglavnem brez ne greeeeee... L.P ZUPI Zupi ni problema smo kar (dober)ODLIČEN team .Pa saj tud moj ne gre brez fosilov
rokrs8 Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 (popravljeno) Rečte mi katere membrane (fergazer) ste dali noter? Original Yamaha ali ... ? Popravljeno April 21, 2009. Popravil rokrs8
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se