bLuZoNdEr Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 :topic: RACER opremo imajo tudi v Habatu v Lj.
Stric Burek Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 Bo šel kdo kaj v LOUISA bi rabu to SIGMA SPORT "TARGA M" 27,95 € ← Ejga majster, za to ne rabiš it v Louis, poglej v kaki dobro založeni kolesarski trgovini-majo 100% Jest sm kupu že ene 3 od Sigma sport(300,700,800 oznaka) v navadni avto-trgovini-Avtomaterial v Ilirski
Virko Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 Imam eno prošnjo. Ima kdo namen iti v bližnji prihodnosti v Louis-a ? Namreč, rabil bi eno tank torbo, ki sem jo videl in je znižana na 10 EUR. Če je kakšen prostovoljec, ki bi mi to lahko prinesel, naj mi sporoči, da se zmenimo za plačilo, ter prevzem. Hvala.
DGUZELJ Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 Evo folk jest sm poslov reklamacijo za jakno,zarad pokvarjenga fršlusa, pa so mi odfgovoril da nj kr nazaj pošlem pa da mi bodo popravl! Tko da sm kr zadovolen ko se je tole iztekl!
Godfather Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 :topic: RACER opremo imajo tudi v Habatu v Lj. ← :topic: Res jih dobiš tudi pri nas sam samo nove modele recimo nova 800 nima povprečne hitrosti 1200 pa je že narejena za dve kolesi in bi z njo izgubil ene 4 fukcije.Tako da bi raje ta model oz tastaro 800
simonsi Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 Yaz imam sigmo bc 800 pa ima vse kar rabiš.
Godfather Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 Ejga majster, za to ne rabiš it v Louis, poglej v kaki dobro založeni kolesarski trgovini-majo 100% Jest sm kupu že ene 3 od Sigma sport(300,700,800 oznaka) v navadni avto-trgovini-Avtomaterial v Ilirski ← Res jih dobiš tudi pri nas sam samo nove modele recimo nova 800 nima povprečne hitrosti 1200 pa je že narejena za dve kolesi in bi z njo izgubil ene 4 fukcije.Tako da bi raje ta model oz tastaro 800
Stric Burek Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 1200 je narejena za 2 kolesi? WTF? zakaj pol zgubiš 4 funkcije?
DGUZELJ Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 Kolk časa mislite, da mi bodo pošiljal jakno nazaj, k sm jo danes poslov u Hamburg da mi popravjo zadrgo? A ma kdo že kj izkušenj s temu,reklamacijami?
Stric Burek Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 Ja men so jo sam dol poslali: V torek ob 15h je šča na pot, v pondeljek me je čakala pred vrati, poštnina je bla 20€
DGUZELJ Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 Ja jest sm dal za poštnino 6300sit do hamburga, sam so mi napisal, k sm poslov reklamacijo, da naj predložim račun in mi bodo ono povrnil poštnino! Sam mal se bojim da se nebi jakna kje u mes izgubila in je pol nam nazaj dobu! :(
CPU Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 Eno info prosim. Mam namen mal u Avstrijo letet, pa me zanima, kje je LOUIS trgovina v Villachu, pa če je zadevo težko najdet al je čist na "izi"? Hvala za odgovore, LP
Nata Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 ce bo kdo hodu okrog louisa naj vzame stvari na mojo bonus kartico ... da bo mal popusta na stvari ... :D info na PM ... .) isto mam za Hein Gericke ... :rolleyes:
CPU Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 ce bo kdo hodu okrog louisa naj vzame stvari na mojo bonus kartico ... da bo mal popusta na stvari ... :D info na PM ... .) isto mam za Hein Gericke ... :rolleyes: ← Ja kolk se pa to pozna pr ceni?
Zdrawc Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 Eno info prosim. Mam namen mal u Avstrijo letet, pa me zanima, kje je LOUIS trgovina v Villachu, pa če je zadevo težko najdet al je čist na "izi"? Hvala za odgovore, LP ← evo ti ga na .... :D
bLuZoNdEr Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 Eno info prosim. Mam namen mal u Avstrijo letet, pa me zanima, kje je LOUIS trgovina v Villachu, pa če je zadevo težko najdet al je čist na "izi"? Hvala za odgovore, LP ← Vse obrazloženo na vrhu 12. strani tele teme!
Fazer03 Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 (popravljeno) Ja kolk se pa to pozna pr ceni? ← Pri cenah se takoj ne pozna nič. Se pa vsak nakup nekako točkuje (kao Jankovičeve pike) in po določeni dobi (pol leta mislim) ti naredijo obračun in ti pošljejo dobropis, katerga nato lahko pokuriš pri njih v trgovini. Midva sva tekom leta zapravila cca 1000 EUR in dobila bonusa oziroma dobropisa 48 EUR; jebi ga nekaj je pa le ... :OK: Popravljeno Avgust 2, 2005. Popravil Fazer03
kađiva Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 evo enkratna priložnost za nakup kombinezona :OK: :OK: .... jz mam točn takega rdečga,...lani sem zanj v akciji tak čas dal 360eur,..letos so ga še znižali :) ....pa moram rečt da sem ful zadovoljen z njim :worship: :worship: ...brez pripomb,za ta denar definitivno najboljši... :OK: PROFI KOMBI
kađiva Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 (popravljeno) kađiva a ma grbo zadaj ?? ← ...ja ima jo... :grim....sam ni prov velika,je pa... :P Popravljeno Avgust 2, 2005. Popravil cagiva
bmwslo Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 Pri cenah se takoj ne pozna nič. Se pa vsak nakup nekako točkuje (kao Jankovičeve pike) in po določeni dobi (pol leta mislim) ti naredijo obračun in ti pošljejo dobropis, katerga nato lahko pokuriš pri njih v trgovini. Midva sva tekom leta zapravila cca 1000 EUR in dobila bonusa oziroma dobropisa 48 EUR; jebi ga nekaj je pa le ... :OK: ← Točke dobiš pri nakupu le za izbrane artikle, ki so v katalogu posebej označeni. Je pa v katalogu takih artiklov kar precej in se točke kar naberejo. Če pridno kupuješ, je kar za kakšne rokavice konec sezone. :OK:
DGUZELJ Objavljeno Avgust 9, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2005 Živjo! Dj jest bi pa prašal v kolkem času naj bi paket prišel v in nazaj iz nemčije, k sm gor poslav jakno na reklamacijo ,da mi zamenjajo zadrgo, pa je minilo že 14 dni pa ni ne duha ne sluha o moji jakni? :glare:
Brihta Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 A bo kdo kej v Louisa hodu v kratekm?
matjazek Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 A bo kdo kej v Louisa hodu v kratekm? ← Js v soboto, če bo lep vreme. V Graz. A nucas kaj? LP, M.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se