Kawl Objavljeno Avgust 27, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2011 Kdaj bo v kratkem možno preživet kakšen dan dol na dirkališču? Po možnosti med vikendom...
predragkp Objavljeno Avgust 27, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2011 Kdaj bo v kratkem možno preživet kakšen dan dol na dirkališču? Po možnosti med vikendom... sam greš na datum in ti pokaže kdo je zakupij termin in da kontakt za rezervirat.....Septembra verjetno ne bo prostih dnevov moto zato bo treba rezervirat:) http://www.grobnik.hr/pista/Kalendar-utrka-zauzecca.hr.html
Kawl Objavljeno Avgust 28, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2011 sam greš na datum in ti pokaže kdo je zakupij termin in da kontakt za rezervirat.....Septembra verjetno ne bo prostih dnevov moto zato bo treba rezervirat:) http://www.grobnik.hr/pista/Kalendar-utrka-zauzecca.hr.html Se pravi če hočem it na motohappening kontaktiram Đuro sport? LP Rok
k0ci Objavljeno Avgust 28, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2011 Se pravi če hočem it na motohappening kontaktiram Đuro sport? LP Rok točno tako :yes:
crusty Objavljeno Avgust 28, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2011 Danes je šel na AA stock 1000 Martin Choy 1.33.1.....z štarta se pravi z nule prvi krog, ve kdo je to rekord a je šel Jerman pri rekordu kroga bolje? Danes namreč v SBK ni šel.
sesir Objavljeno Avgust 28, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2011 Danes je šel na AA stock 1000 Martin Choy 1.33.1.....z štarta se pravi z nule prvi krog, ve kdo je to rekord a je šel Jerman pri rekordu kroga bolje? Danes namreč v SBK ni šel. Pise nekje na motosvetu.Vem,da je @RVT napisal....
predragkp Objavljeno Avgust 29, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2011 Danes je šel na AA stock 1000 Martin Choy 1.33.1.....z štarta se pravi z nule prvi krog, ve kdo je to rekord a je šel Jerman pri rekordu kroga bolje? Danes namreč v SBK ni šel. Vse ti tukaj piše http://www.grobnik.hr/eventi/PRVENSTVO-ALPE-JADRAN--sezona-zavrshila-57-grobnichkom-utrkom.hr.html
crusty Objavljeno Avgust 29, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2011 Vse ti tukaj piše http://www.grobnik.hr/eventi/PRVENSTVO-ALPE-JADRAN--sezona-zavrshila-57-grobnichkom-utrkom.hr.html po moje nisi ravn najboljš razumel vprašanja sesir, Baky23, hilton in 1 other 2 2
predragkp Objavljeno Avgust 29, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2011 po moje nisi ravn najboljš razumel vprašanja kot zgleda nisem:( crusty 1
crusty Objavljeno Avgust 29, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2011 kot zgleda nisem:( Nima veze, skratka tale bolgar Choy tolk noro leti da ga je res užitek gledat, fantje za njim z 1.30..., 1.31...se pravi z hudimi cajti a vizuelno zgledajo pravi počasneti sesir, hilton, Baky23 in 2 others 3 2
bosty171 Objavljeno Oktober 5, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2011 Včeraj 4.10. je bil na grobniku kup fotografov. Bi se priporočal za kakšen kontakt, če kdo pozna koga ki je slikal. l.p.
predragkp Objavljeno Oktober 19, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2011 Včeraj 4.10. je bil na grobniku kup fotografov. Bi se priporočal za kakšen kontakt, če kdo pozna koga ki je slikal. l.p. ker je na ta dan "uradni fotograf" Benjo od fotobeniamino.com vozil bo tale Abano verjetno imel sam temu rabi kak mesec da objavi slike online http://www.abanophoto.it/sport.asp?genere=2
bosty171 Objavljeno Oktober 21, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2011 Super to sem iskal. Saj teh fotografov je veliko samo najti jih je treba. Hvala upam, da bo pravi. Če kdo pozna še kako stran od fotografov, ki hodijo dol slikat bi lahko zbrali linke do njihovih strani. Pivo imaš pa v dobrem pri meni TNX!!
kewo Objavljeno Oktober 22, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2011 Super to sem iskal. Saj teh fotografov je veliko samo najti jih je treba. Hvala upam, da bo pravi. Če kdo pozna še kako stran od fotografov, ki hodijo dol slikat bi lahko zbrali linke do njihovih strani. Pivo imaš pa v dobrem pri meni TNX!! Nas je en hrvat prov fajn nategnu letos avgusta. Je reku ni panike boste dubil slike, kolega mu je pustil USB in 5€, da bi jih po pošti poslal ker se nam je mudilo domov. Res žalostno da te gre za USB in 5€ opeharit. Sej upam da ga še kdaj srečamo na Grobniku
bosty171 Objavljeno Oktober 25, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2011 Evo po dolgem iskanju sem se našel Če še koga zanima tuki je veliko fotk iz grobnika. www.snapshotriccione.com Upam, da ni reklama, mogoče pa še kdo išče, zdaj so že trije naslovi zbrani tukaj. l.p.
Rock-46 Objavljeno November 2, 2011 Opozori Objavljeno November 2, 2011 Hej, Mogoče, kdo ve, če tisti fotograf ki slika na BOBO racing dnevih, objavi kje slikce?? LP,Rok
predragkp Objavljeno November 2, 2011 Opozori Objavljeno November 2, 2011 Hej, Mogoče, kdo ve, če tisti fotograf ki slika na BOBO racing dnevih, objavi kje slikce?? LP,Rok Ja Rok fotobeniamino je uradni fotograf od Bobota "king of grobnik" itd http://www.fotobeniamino.com/catalogo.php?a=show_cat&id=307
suzukigsxr1 Objavljeno November 2, 2011 Opozori Objavljeno November 2, 2011 so kje kakšni rezultati iz king of grobnik?
gigser Objavljeno November 2, 2011 Opozori Objavljeno November 2, 2011 28 -30.10 king of grobnik super družba,fantastično vreme pa še fotograf se je potrudo... Keiko 1
r1polzek Objavljeno November 4, 2011 Opozori Objavljeno November 4, 2011 Lepa fotka Gigser. Kakšne čase pa kaj vozite po Grobniku?
gigser Objavljeno November 5, 2011 Opozori Objavljeno November 5, 2011 jaz 1.36.441 nekateri naši 1.33.xxx
jemcek Objavljeno November 8, 2011 Opozori Objavljeno November 8, 2011 Tole sem najdu v tejle temi precej nazaj, pa verjetno še vedno velja ( s takimi ali drugačnimi oznakami letos). Tudi ta misterij, da se v hladnem na Grobniku vozi trde oz. endurance gume, sem že skapčil. Zanima me pa nekaj drugega in sicer kaj dejansko pomenijo temperarure okoli 10 stopinj za način vožnje? A še lahko držiš gumo ogreto pri časih okoli 1m45 in voziš na polno al je treba biti že precej bolj pazljiv kot pri 20 stopinjah? Nimam prav nobene izkušnje s temperaturami pod 15 stopinj, zato bi me kak nasvet zanimal. šel bi pa tja s kombinacijo spredaj medium in zadaj medium-hard. No da še v tej temi prilepi tabelo, ki jo uporabljajo vsi tahitri na Grobniku ki uporabljajo Dulop D211 N TEC Dunlop D211 N TEC za grobnik Asvalt (°C): do 10 stopinj 6136 medium sprednja 7603 medium-hard zadnja do 20 stopinj 6136 medium sprednja 7680 medium zadnja do 40 stopinj 6136 medium sprednja 7704 medium-soft zadnja nad 40 stopinj 6178 soft sprednja 7614 soft zadnja kvalifikacijska 6178 soft sprednja 6681Q ali 7126Q zadnja Tlak v pnevmatikah sprednja : hladna 1.9 – 2.0 bar in topla cca 2.5 bar Tlak v pnevmatikah zadaj : hladna 1.0 – 1.2 bar in topla (80°C) 1.4 – 1.5 bar To je tabela, ki jo uporabljajo in se je držijo vsi dirkači ( tut rekorder Marko Jerman). štirimestna številka pa je oznaka za zmes gume, ki je pa pr tem Dunlopu vsak let druga številka za isto trdoto. In te oznake trdot k so napisane tukaj so za gume letnik 2009.
Brdaus Objavljeno November 8, 2011 Opozori Objavljeno November 8, 2011 Duhec, as to ti? jaz 1.36.441 nekateri naši 1.33.xxx
crusty Objavljeno November 8, 2011 Opozori Objavljeno November 8, 2011 Zanima me pa nekaj drugega in sicer kaj dejansko pomenijo temperarure okoli 10 stopinj za način vožnje? A še lahko držiš gumo ogreto pri časih okoli 1m45 in voziš na polno al je treba biti že precej bolj pazljiv kot pri 20 stopinjah? Nimam prav nobene izkušnje s temperaturami pod 15 stopinj, zato bi me kak nasvet zanimal. šel bi pa tja s kombinacijo spredaj medium in zadaj medium-hard. na grobniku je tkole "bolj je mraz bolj leti" GHOST RIDER 46 in predragkp 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se