TSC-LABA Objavljeno Junij 23, 2009 Opozori Objavljeno Junij 23, 2009 Obstaja tut v LJ kakšna trgovina Alpinestars? Zaenkrat še ne. lp Boštjan
stuhec Objavljeno December 15, 2009 Opozori Objavljeno December 15, 2009 s-mx4 s-mx plus s-mx5 točno kakšna je razlika med njimi ? izkušnje z njimi, kvaliteta
Dolenc™ Objavljeno December 15, 2009 Opozori Objavljeno December 15, 2009 Mislim da ima alpinestars že svojo temo, prav tako škorni, ker nisi ravno nov uporabnik bi to že lahko vedel. Drugače pa najbolj ti bo jasna razlika, če jih greš probat, zastopnik za alpinestars pri nas je laba iz litije. Točno ne vem, vrjetno je pa smx4 predhodnik 5tke, gre za njihiv najbolj osnovni model, mene ni prepričal , za ta denar dobiš od kakšnega drugega proizvajalca bolše. smx plus je kak rang višje, ima posebaj še notranji škorenj, nesnemljiv, lahko bi se reklo da so bol dirkalni škornji bol ozki, dobra zaščita, vse tam kjer more bit itd... Zelo fini škorni. Oba modela se zdita nekako "nikakva" če probaš še njihov model supertech, to pa je škoren , prec ko ga daš na nogo je kot da bi obul copate. Samo obuvanje je relativno enostavno, ima snemljiv notranji škoren, uglavnem super škorni za nosit. So pa malo debelejši kot smx plus, mogoče samo za na stezo bi bili plus model celo bolši(res ozki kot se spodobi), vendar udobje supertech ni primerljivo z drugima dvema modeloma. Tko na kratko, do vseh teh zaklučkov prideš zelo na hitro, če se zapelješ v litijo in jih tam probaš
vonAxl Objavljeno Marec 29, 2011 Opozori Objavljeno Marec 29, 2011 (popravljeno) S čim pa pedenate škornje smx recimo? Bi probal njihow beewax pa mi res ni jasno kje v Slo ali bližnji At ga lahko najdem? merci Popravljeno Marec 29, 2011. Popravil vonAxl
TSC-LABA Objavljeno Marec 29, 2011 Opozori Objavljeno Marec 29, 2011 S čim pa pedenate škornje smx recimo? Bi probal njihow beewax pa mi res ni jasno kje v Slo ali bližnji At ga lahko najdem? merci Beewax dobite pri nas, cena je 19,95 eur. Lep dan Boštjan
cikadina Objavljeno Marec 29, 2011 Opozori Objavljeno Marec 29, 2011 za spravit dol umazanijo mlacna voda s pralnimi orescki in staro zobno scetko. se plastika potem lepo sveti. za namazat pa en ta vosek, ga mamo ze neki casa pr hisi za cevlje.
HyperJack Objavljeno September 19, 2012 Opozori Objavljeno September 19, 2012 Se morda bližajo kakšni popusti za zadnje kose rokavic ali kaj podobnega? Moje SP-1 so ratale zračne* ....* (beri: so prsti pogledali ven :closedeyes: )
KeC Objavljeno September 19, 2012 Opozori Objavljeno September 19, 2012 (popravljeno) Ne! Lahko pa nove kupiš pa garancijo uveljavljaš. Tako nategovanje ti je baje domače. Popravljeno September 19, 2012. Popravil KeC HyperJack 1
HyperJack Objavljeno September 20, 2012 Opozori Objavljeno September 20, 2012 Ne! Lahko pa nove kupiš pa garancijo uveljavljaš. Tako nategovanje ti je baje domače. Res je imaš prav. Čisto vsak dan imam posla s takšnim nategovanjem...ampak jaz delam na tem, da nisem nategnjen ...čist tko off topic, jaz tega pač ne prakticiram, sem se rodil čist prepošten človek. lp SLVR 1
sesir Objavljeno September 20, 2012 Opozori Objavljeno September 20, 2012 začni ...čist tko off topic, jaz tega pač ne prakticiram, sem se rodil čist prepošten človek. Začni
paris2 Objavljeno Februar 24, 2013 Opozori Objavljeno Februar 24, 2013 Me zanima kdaj bo na voljo lanskoletno nagrajeni TOP enodelni kombinezon Alpinestars Atem na voljo pri nas za probat. v Labi mislm, če kdo ve? Mogoče še kej?
rajder Objavljeno Marec 5, 2013 Opozori Objavljeno Marec 5, 2013 Me zanima kdaj bo na voljo lanskoletno nagrajeni TOP enodelni kombinezon Alpinestars Atem na voljo pri nas za probat. v Labi mislm, če kdo ve? Mogoče še kej? Danes naj bi dobili ene dobre kobinezone se ne spomnim imena so pa 1000 eur tako mi je rekelv petek poklič v labo v btc.
Frips Objavljeno Marec 5, 2013 Opozori Objavljeno Marec 5, 2013 Bil danes zjutraj v Labi BTC, polno skatel nove robe so imeli:))
paris2 Objavljeno Marec 7, 2013 Opozori Objavljeno Marec 7, 2013 Probal. Kombinezon je super. nimam pripomb. Mi sede TOP napram ostalim modelom.
paris2 Objavljeno Marec 7, 2013 Opozori Objavljeno Marec 7, 2013 Je tudi v rdeči barvi, poleg bele, rumene in črne.
cikadina Objavljeno Marec 7, 2013 Opozori Objavljeno Marec 7, 2013 sej v športni drži je super (sicer atem nism poskusla, sm replico), pa zaščita, izdelava res vse top, samo je pa res več al manj izključno za na pisto in tako se tudi počutiš, direkt za na moto gp . Pa za oblačit bi me s tem mogli čakat ene 15min več (sej po parih nošnjah se bi gotovo navadla tako kot sm se na tega in ne bi več "jamrala" ). Pa hvala Boštjanu, da sm se lahko za trenutek počutla kot pravi dirkač! BelaStrela 1
Frips Objavljeno Marec 7, 2013 Opozori Objavljeno Marec 7, 2013 Belo rdec mi je vsec, ceprav bi lahko malo manj bele in vec rdece bilo:)
ludiluka Objavljeno Marec 7, 2013 Opozori Objavljeno Marec 7, 2013 Dej jst bom pocasi znorel čakam že nevem kolk časa da naredijo kombinezon kjer bo prevladovala rdeča barva pa povsod to črno zraven rinejo
NinjaRider04 Objavljeno Marec 7, 2013 Opozori Objavljeno Marec 7, 2013 Ni boljše znamke kot je ALPINESTARS!!!..zadovoljen z to firmo na polno!! BelaStrela 1
rosse20 Objavljeno Marec 8, 2013 Opozori Objavljeno Marec 8, 2013 Dej jst bom pocasi znorel čakam že nevem kolk časa da naredijo kombinezon kjer bo prevladovala rdeča barva pa povsod to črno zraven rinejo sej si ga lahko daš naredit po naročilu in potem je lahko cel rdeč!
cikadina Objavljeno Marec 8, 2013 Opozori Objavljeno Marec 8, 2013 Dej jst bom pocasi znorel čakam že nevem kolk časa da naredijo kombinezon kjer bo prevladovala rdeča barva pa povsod to črno zraven rinejo luka za na ducati je itak samo dainese tko da bo treba njihovega original ducati pa bo cel ta prave rdeče barve
Zivnorc Objavljeno Marec 8, 2013 Opozori Objavljeno Marec 8, 2013 ... jest glih avijon doma na rdeče barvam..... pa lohka še tebe malo pihnem... pa lak čez z zlatimi kristalčki... da se boš svetu... cikadina 1
ludiluka Objavljeno Marec 8, 2013 Opozori Objavljeno Marec 8, 2013 Sej vedno bolj razmišljam da bo treba res direkt od ducatija kupit :glare: pol pa ludiluka na rit napisat da me boste prepoznali
NinjaRider04 Objavljeno Marec 9, 2013 Opozori Objavljeno Marec 9, 2013 Sej vedno bolj razmišljam da bo treba res direkt od ducatija kupit :glare: pol pa ludiluka na rit napisat da me boste prepoznali hahaha
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se