Maniac Objavljeno Oktober 19, 2008 Deli Objavljeno Oktober 19, 2008 Lep pozdrav vsem! Mene pa samo zanima, ce obstaja kaksna spletna trgovina za KTM dodatke in rezervne dele? Hvala za odgovore! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Oktober 19, 2008 Deli Objavljeno Oktober 19, 2008 kolikor vem, lahko v habatu ali motorjetu naročiš vse iz orange kataloga. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kasti Objavljeno Oktober 20, 2008 Deli Objavljeno Oktober 20, 2008 Kasti, mene pa bolj zanima kaj ti je bilo najbolj všeč na njem.... mene osebno je najbolj presenetila lega motorja in oprijem gum na asfaltu.... na začetku nikakor nisem zaupal tisti 90/90 21 gumi spredaj....kasenje pa spoznal, da se lahko pelješ izredno hitro in da guma daje dober občutek....všeč mi je pa tudi odzivnost agregata, brum brum pok pok pa gasa :) Motor je (razen rajdnega kroga :winkiss: ) res prava igračka kar se vodljivosti tiče. Kar se oprijema gum tiče, ti lahko samo pritrdim. Moč na cesto podaja precej "hard" kar je lahko za neukega motorista lahko precej nevarno pri pospeševanju - sicer mi je tak način podajanja moči pri crcu. Posledica dobrega navora je tudi odlično zaviranje s pomočjo agregata. Skratka.... bi/bom imel v garaži!!! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Oktober 20, 2008 Deli Objavljeno Oktober 20, 2008 Skratka.... bom imel v garaži!!! :worship: Pametno Polde, pametno... .) . Pa 30 gre kdaj češ :P . Če boš kupoval novega pozimi, pokliči na mobi... LP. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Oktober 29, 2008 Deli Objavljeno Oktober 29, 2008 A se mogoče da ta motor kje sprobat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Oktober 29, 2008 Deli Objavljeno Oktober 29, 2008 (popravljeno) + Na koliko km dolivate olje in na koliko servis ( a je kak dober servis, po možnosti pocen )? Kako se obnaša ko je polno naložen in s sopotnico ( ok vem da slabše kot brez ... ) ? Kako je z zanesljivostjo ( vajen sem Honde ) ? Mal vprašanj za domačo nalogo :P LP, Rok Popravljeno Oktober 29, 2008. Popravil Rok1679 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UrbanB Objavljeno Oktober 29, 2008 Deli Objavljeno Oktober 29, 2008 Od 0 do 14.000 BP!! Olje pa malenkost pije- standard za LC8.. Poln z sopotnico- s pravilno nastavitvijo vzmetenja ok, rajš pa brez. Če maš možnost, pejd probat, boš zellloooo presenečen, kot sm bil sam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Oktober 30, 2008 Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 Na koliko km dolivate olje in na koliko servis ( a je kak dober servis, po možnosti pocen )?Kako se obnaša ko je polno naložen in s sopotnico ( ok vem da slabše kot brez ... ) ? Kako je z zanesljivostjo ( vajen sem Honde ) ? Poraba olja na 7600 km po Turčiji, cca 3 dl - ni omembe vredno. Polno naložen in s sopotnico, se obnaša kot polno naložen s sopotnico :P ... nea jamra Zanesljiv! Prvi KTM ima v 2,5 letih cca 60 000 km, drugi letos cca 25 000. Vleče nad 3500 obrati, pod 2500 drni. Včasih bincne, KTM pač :whistle: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UrbanB Objavljeno November 3, 2008 Deli Objavljeno November 3, 2008 Kkšn dober naslov za alu-kufre+nosilce??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
efi990 Objavljeno November 4, 2008 Deli Objavljeno November 4, 2008 Kkšn dober naslov za alu-kufre+nosilce??? Poglej te povezave. kovčki-1 kovčki-2 kovčki-3 kovčki-4 kovčki-5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UrbanB Objavljeno November 4, 2008 Deli Objavljeno November 4, 2008 Hvala... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RVT Objavljeno November 5, 2008 Deli Objavljeno November 5, 2008 KTM 990 SUPERMOTO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suhi Objavljeno November 5, 2008 Deli Objavljeno November 5, 2008 to je pa bol touring varianta SM-a. Men se dopade - ali so to samo osnutki, al pride čez kako leto v proizvodnjo? ajd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T 120 Objavljeno November 5, 2008 Deli Objavljeno November 5, 2008 Naslednje leto še sigurno ne. Kot pravijo prodajalci so nove samo barve-nianse. Drugače pa tudi mene zanimajo omenjeni mopedi, ker imam že poln kufer "vreščačev oz. sportakov" in veliko problemov s hrbtenico. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suhi Objavljeno November 5, 2008 Deli Objavljeno November 5, 2008 nekako mi vleče na Tigerja 1050, vsekakor ni tole čistokrvni SM ampak je funbike! (kar ni slabo :)) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno November 5, 2008 Deli Objavljeno November 5, 2008 Naslednje leto še sigurno ne. Kot pravijo prodajalci so nove samo barve-nianse. Drugače pa tudi mene zanimajo omenjeni mopedi, ker imam že poln kufer "vreščačev oz. sportakov" in veliko problemov s hrbtenico. Daj ne seri, za letnike 2009 je že vse razjasnjeno na KTMovi uradni strani. Moč motorja za Adventureja je povečana na 115 KM, nove barve... Pa tudi tale novi (dodatni) Supermoto pride (saj so že slike iz Milana objavljene na netu), čeprav to ni tema zanj, saj je drug koncept motorja (to je tema od adventureja). Kdor če, naj si pogleda na uradno stran. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suhi Objavljeno November 5, 2008 Deli Objavljeno November 5, 2008 Daj ne seri, za letnike 2009 je že vse razjasnjeno na KTMovi uradni strani. Moč motorja za Adventureja je povečana na 115 KM, nove barve... Pa tudi tale novi (dodatni) Supermoto pride (saj so že slike iz Milana objavljene na netu), čeprav to ni tema zanj, saj je drug koncept motorja (to je tema od adventureja). Kdor če, naj si pogleda na uradno stran. prijaznost pa taka - no sm pogledu in hvala za info vseeno. Pa lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T 120 Objavljeno November 5, 2008 Deli Objavljeno November 5, 2008 Daj ne seri, za letnike 2009 je že vse razjasnjeno na KTMovi uradni strani. Moč motorja za Adventureja je povečana na 115 KM, nove barve... Pa tudi tale novi (dodatni) Supermoto pride (saj so že slike iz Milana objavljene na netu), čeprav to ni tema zanj, saj je drug koncept motorja (to je tema od adventureja). Kdor če, naj si pogleda na uradno stran. Nič ne serjem, to sem opravil že zjutraj. Na internetu nisem domač. Zgleda, da uradni prodajalci lažejo. L.p. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Temty Objavljeno November 6, 2008 Deli Objavljeno November 6, 2008 Nič ne serjem, to sem opravil že zjutraj. Na internetu nisem domač. Zgleda, da uradni prodajalci lažejo. L.p. Kdaj si klical? Slike so žal slabše kakovosti. Adventure S je postal Adventure R, kot je znano za ostale modele Duke, SD,SM ima tudi zdaj Adventure R okvir oranžen in drugo vzmetenje, spremenjena je pa tudi "armaturna plošča". LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Temty Objavljeno November 6, 2008 Deli Objavljeno November 6, 2008 Še to, kovčki so za 2009 črne barve, Adventure je zraven bele barve še v znani oranžni, Akrapovič pa ni več oval ampak hexagonalne oblike isto kot pri SD in SM 990. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno November 6, 2008 Deli Objavljeno November 6, 2008 prijaznost pa taka - no sm pogledu in hvala za info vseeno. Pa lp nisem tebe skritiziral, ampak sem skritiziral tak šlampast odgovor na tvoje zastavljeno vprašanje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UrbanB Objavljeno November 19, 2008 Deli Objavljeno November 19, 2008 Za pesek bolše tkc80 al karoo? (pustmo desertke...) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest pmali Objavljeno November 20, 2008 Deli Objavljeno November 20, 2008 115 km in omenjene barve in drugačno vzmetenje velja samo za ispeljanko R ostalimodeli so nespremenjeni!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno November 20, 2008 Deli Objavljeno November 20, 2008 115 km in omenjene barve in drugačno vzmetenje velja samo za ispeljanko R ostalimodeli so nespremenjeni!! ostali modeli imajo tudi povečano moč na 106 KM, barve so bela in oranžna, kolikor pa je še mogoče razbrati iz slik, pa imajo tudi malenkost optično spremenjeno prednjo masko ter nove števce. R izvedenka nima opcije za ABS (menda niti za doplačilo), navadna pa ga ima. nestrpno se že čaka prve teste in cena v SLO. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno Januar 16, 2009 Deli Objavljeno Januar 16, 2009 Po novem, nekaj več moči ---> http://www.motosvet.com/ktm-990-adventure-za-leto-2009.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se