AJ Objavljeno Maj 11, 2013 Opozori Objavljeno Maj 11, 2013 Sem uspešno priklopil mašino na TuneECU, zadeva špila kot mora. Če kdo rabi "dele" za sestavit kabel, PM, imam nekaj konektorjev viška...
OrangePower Objavljeno Maj 12, 2013 Opozori Objavljeno Maj 12, 2013 AJ, jaz bi rabil konektor, saj misliš na tegale ne? http://www.corsa-technic.com/item.php?item_id=343&category_id=54 Boš sam testiral mape ali boš peljal kam na mizo? Boš menjal filter in blokiral SAS?
Mavti Objavljeno Maj 12, 2013 Opozori Objavljeno Maj 12, 2013 Prodam KTM 990ADV več na ZS Kako jo je pa KTM odnesel :surrender: ? Glede na to,da ga prodajaš ga verjetno ne boš popravljal .No jaz nisem kupec me pa zadeva zanima, ker kadar sem šel jaz potleh je bil motor potem vedno totalka .
hajoktejn Objavljeno Maj 12, 2013 Opozori Objavljeno Maj 12, 2013 Kako jo je pa KTM odnesel :surrender: ? Glede na to,da ga prodajaš ga verjetno ne boš popravljal .No jaz nisem kupec me pa zadeva zanima, ker kadar sem šel jaz potleh je bil motor potem vedno totalka . ma ni on tko padu; sam tolk da ma izgovor za prodajo sicer mas pa slike v temi o vtisih Kmet2 1
gift Objavljeno Maj 12, 2013 Opozori Objavljeno Maj 12, 2013 Po moje bo Kmet zdaj kupil Kawasakija, da ga se enkrat ven ne zabrise
Kmet2 Objavljeno Maj 12, 2013 Opozori Objavljeno Maj 12, 2013 Kako jo je pa KTM odnesel :surrender: ? Glede na to,da ga prodajaš ga verjetno ne boš popravljal .No jaz nisem kupec me pa zadeva zanima, ker kadar sem šel jaz potleh je bil motor potem vedno totalka . Tok kot je Hajo komentiral,ni blo panike,padel sem po tleh kake 50-60kmh ,motor bom popravil,ni neke hude škode.Padel sem že večkrat in vedno odnesel dobro razen enkrat ko je bil totalka motor in prav tako jaz za las preživel.
AJ Objavljeno Maj 12, 2013 Opozori Objavljeno Maj 12, 2013 Orange, da odpišem kar tukaj... ja, to je ta konektor, na PM mi napiši naslov in lahko pošljem. Zaenkrat sem samo sprobal zadevo, na dyno ga verjetno ne bom dal, bom pa probal še kakšno drugo mapo da vidim če se slučajno bolje obnese. Mislim da je SAS v Akrapovič mapi, ki jo imam trenutno naloženo, že izklopljen, nisem pa preverjal. Zaenkrat imam par drugih stvari za poštimat, če bo zneslo (finančno) pa bom menjal tudi filter Zaenkrat sem v začetni fazi študija, kako in kaj sploh prilagajati v mapah, tako da se še ne nameravam spuščati v to, tako da ko bo čas... Če bo pa kdo kaj sprobal TuneECU pa kar na dan z besedo
Mavti Objavljeno Maj 12, 2013 Opozori Objavljeno Maj 12, 2013 Tok kot je Hajo komentiral,ni blo panike,padel sem po tleh kake 50-60kmh ,motor bom popravil,ni neke hude škode.Padel sem že večkrat in vedno odnesel dobro razen enkrat ko je bil totalka motor in prav tako jaz za las preživel. Ja, očitno je KTM res prava zadeva in ima več živlenj na zalogi :hooray: sicer pa važno ,da so kosti cele ostalo bo že , veliko sreče in veselja v vožnji z motorji želim še naprej . Kmet2 1
carsvemira Objavljeno Julij 8, 2013 Opozori Objavljeno Julij 8, 2013 Prosim za pomoč in nasvet! Na Ktm 990 adventure letnik 2008 mi je crknila bencinska črpalka !! Cena nove je kot veste precej visoka!! Ali se da še kaj drugega narediti (mojo pumpo so sicer poskušali obuditi od mrtvih, zaživela je, vendar ne dela tako kot mora). Če ima kdo kakšno idejo, kako zmanjšati stroške bom zelo hvaležen !! lp pozdrav vsem
sayo Objavljeno Julij 8, 2013 Opozori Objavljeno Julij 8, 2013 Prosim za pomoč in nasvet! Na Ktm 990 adventure letnik 2008 mi je crknila bencinska črpalka !! Cena nove je kot veste precej visoka!! Ali se da še kaj drugega narediti (mojo pumpo so sicer poskušali obuditi od mrtvih, zaživela je, vendar ne dela tako kot mora). Če ima kdo kakšno idejo, kako zmanjšati stroške bom zelo hvaležen !! lp pozdrav vsem A je pumpa Mitsubishi, daj poslikaj pa daj na PM mogoče ti lahko pomagam
kasti Objavljeno Julij 8, 2013 Opozori Objavljeno Julij 8, 2013 Prosim za pomoč in nasvet! Na Ktm 990 adventure letnik 2008 mi je crknila bencinska črpalka !! Cena nove je kot veste precej visoka!! Ali se da še kaj drugega narediti (mojo pumpo so sicer poskušali obuditi od mrtvih, zaživela je, vendar ne dela tako kot mora). Če ima kdo kakšno idejo, kako zmanjšati stroške bom zelo hvaležen !! lp pozdrav vsem Imam eno naprodaj, rabljena cca. 500 prevoženih km in je od Keihina. Če te zanima pošlji PM. Kmet2 1
kasti Objavljeno Julij 8, 2013 Opozori Objavljeno Julij 8, 2013 Aja....tovarniška koda črpalke je 61007088200.
carsvemira Objavljeno Julij 9, 2013 Opozori Objavljeno Julij 9, 2013 Aja....tovarniška koda črpalke je 61007088200. Seveda me zanima, imaš na PM. lep dan!!
carsvemira Objavljeno Julij 9, 2013 Opozori Objavljeno Julij 9, 2013 A je pumpa Mitsubishi, daj poslikaj pa daj na PM mogoče ti lahko pomagam Dal sem na PM, lp!!
OrangePower Objavljeno Julij 10, 2013 Opozori Objavljeno Julij 10, 2013 pogovor ala: iz okna na okno: mujo dođi na telefon da te zovem na kafu Samo da bo KTM oživu, držim pesti SLVR in trebor 2
Bambi61 Objavljeno Julij 10, 2013 Opozori Objavljeno Julij 10, 2013 Jaz sem menjal samo filtre v črpalki-bili zamašeni od svinjarije.Potem je delala-še dela normalno.Probaj!
carsvemira Objavljeno Julij 13, 2013 Opozori Objavljeno Julij 13, 2013 pogovor ala: iz okna na okno: mujo dođi na telefon da te zovem na kafu Samo da bo KTM oživu, držim pesti Traktor oživel, jipiii!! Pumpa zamenjana (hvala Kasti ), akumulator napolnjen, pa je vžgal in dela tako kot je treba (vsaj za zdaj, upam, da bo še dolgo)!! Zdaj pa moram še gume zamenjati, potem pa ga bom lahko dal v garažo, ker mi bo zmanjkalo evrotkov ). Verjetno ima kdo izkušnje z gumami Haidenau mefo? Primerjava z originalnimi škorpijonkami, mokra, suha cesta, makedam. lega, vodljivost. življenjska doba, cena itd. Že vnaprej se zahvaljum za nasvete in hvala vsem, ki ste mi skušali pomagati pri pumpi!! Varno in srečno vožnjo vsem ter lep dan!!
Kmet2 Objavljeno Julij 15, 2013 Opozori Objavljeno Julij 15, 2013 Haidenau o primerjavah pa povpraš Cene_r in Meniha,ona sta prva začela prakticirat Hajdenau in Mefo....jaz sem Hajdenauke takoj nalimal gor ko sem ga kupil,tako ,da ti ne morem komentirat primerjav! Hajdenauka pa zdrži hard vožnje tam cirka 6-8kkm.
Kmetica2 Objavljeno Avgust 5, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 Prodam KTM 990ADV več na ZS Terenutno se KTM 990 ADV ne prodaja :grrr , ma se tako fantastično sedi zadaj :hooray: po skoraj 4000 km sedenja zadaj se je Kmetička odločila da krampek ostaja DOMA igorkr, trebor, DAMI34 in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Avgust 5, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 Terenutno se KTM 990 ADV ne prodaja :grrr , ma se tako fantastično sedi zadaj :hooray: po skoraj 4000 km sedenja zadaj se je Kmetička odločila da krampek ostaja DOMA
mato295 Objavljeno Avgust 7, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2013 A je mogoče kdo od tukaj ali pozna lastnika? http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7550468
Marjanček Objavljeno Avgust 7, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2013 A je mogoče kdo od tukaj ali pozna lastnika? http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7550468 ...ne me drzat za besedo, ampak mislim, da je bilo govora o tem motorju v temi o vrtenju kilometrov... Malo prebrskaj.. LP!{M}
CeneR Objavljeno Avgust 7, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2013 ...ne me drzat za besedo, ampak mislim, da je bilo govora o tem motorju v temi o vrtenju kilometrov... Malo prebrskaj.. LP!{M} lp točno,kilometri niso pravi. Cene
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se