Skoči na vsebino

Novosti 2006: Aprilia RS 125

Priporočene objave

Objavljeno

Moja NSR se je bolj drla od MI-jeve in bolj drla od Žigcove RSke, šla ja pa pol manj od Mi-jeve NSR... ker je bla zaprta...

Nisi sigurn da je čist odprta in ne morš bit siguren da jo je gonu, ker glas ima podoben pr 9000 alpa pr 11000rpm...

In verjetno ima tanova drugačen izpuh, tko da nevemo zdej tega....

IN mislm da vsak odprt mito poči dol vsako odprto RS ali NSR za šalo... vidu sm kako gre un od denjija, jest sm gonu čez ride do rdečega on je pa zraven mene prbremzu pol pa prbil pa sm samo debelo gledu v tiste dve kvardatni lučki.... V prvi je pohodu in je bil na zadnji...

Tko da to da si zdej pohvalu Mitota je brezveze in nepotrebno ker je tudi brezveze hvalit tak dirkalnik in tako hitro 125ko... RS Ali NSR ji ne sežeta do kolen, in to se ve, NSRki pa noben 2T ne seže do kolen po vzdržljivost, porabi in majhnih stroških...

Sej vemo da si vesel ker maš nov motor... .)

Jest sm prej 50ccm skuterja spiču ku za šalo :whistle:

Objavljeno

ja sm...a ga ti tud daš????...no a bo kej :angry:

Ni varjante :naughty:

Objavljeno

burek delno se strinjam s tabo...sam delno pa tud ne...nč se ne hvalm...sej bom drugič rajš tih k vidm da če tuki poveš neki resnice je use narobe...mejte se v vašem jebačkem lajfu :D

aydeeeeee

Objavljeno

Aja glede tega, kateri je hitrejši... brezveze razpravlat... moje mnenje je: ni vse v hitrosti.

Objavljeno

Reesko sej lahko poveš kaj se je zgodl ampak v tvojm primeru se res vidi ko da bi se hvalu ker si tok govoril kok je aprilia bedna k je tok počasna pa da si jo tako sramotno premagu...

To zame je hvaljenje ampak dokaj brezvezno hvaljenje.

Tko da kej tazga lahko objavš potem ko boš eno 250ko prehitu!

Objavljeno

Buerk, saj ima BaHa svojo aprilio tako navito, da lahko resno tekmuje s katerim kol odprtim mitotom.

Po vseh vaših prebranih postih o 125. bi preje rekel, da je NSR vzdržljiva in udobna, RS in Mito, sta si pa malce bolj enaka, glede hitrosti, nasploh zmogljivosti.

Objavljeno

Buerk, saj ima BaHa svojo aprilio tako navito, da lahko resno tekmuje s katerim kol odprtim mitotom.

Po vseh vaših prebranih postih o 125. bi preje rekel, da je NSR vzdržljiva in udobna, RS in Mito, sta si pa malce bolj enaka, glede hitrosti, nasploh zmogljivosti.

ti dam kr prav,povrh vsega sta pa še oba italjana

Objavljeno

Defenitivno odprta Cagiva(samo odprta!!!) ne poči za šalo odprte Aprilie... Pust ti zdej reesko svojo Cagivo .)

Objavljeno

lej..zdej vs mam dost...če je kdo pametn pač gremo probat...pa še denzi pride k je lih prou naštuderan...pa gremo pogledat kok ste hitri..itq da ni vse v hitrosti...sam zdej pa vi neki hočete...

jst sm reku da men je usen...sam povedu sm no da sm jo prehitu...vm se res ne sme nč druzga povedat k da je treba na 5000km menat batzajlo .)

Objavljeno

burek delno se strinjam s tabo...sam delno pa tud ne...nč se ne hvalm...sej bom drugič rajš tih k vidm da če tuki poveš neki resnice je use narobe...mejte se v vašem jebačkem lajfu :D

aydeeeeee

Sej OK, resnica, ampak ti neveš kaj je on mel v mašini oz. kaj ni mel in neveš kako je vozil(obrati), tko da to je resnica, nepodkrepljena z utemeljenimi argumenti... .)

Objavljeno

ja sej smo že ugotovil da se je vozu pod štantgasom pa da mu je motor kr na zadno skaku...kaj nej rečem...aprilia ga rula :OK:

Objavljeno

Sej Bahc nima tok sfrizirane... Lejte tko je. Jst in denji(on naj bi meu najhitrejšega mitota) sva že probavala in sicer po eni ravnini ene 2km. Morte razumet da ma mito 7-speed še princip mašine, z mikunijem 35mm in se aprilija z dellorto 28mm lihk ne more kosat z njim. No jst sm se lahko samo je pa treba met polini kit pa gianellija gor. V pospeških po moji ulici sva bla popolnoma enaka, ko sva pa probavala končno sm biu na zečetku jst spredi pol me je pa on iz zavetrja prehitu pa sm pol mu skos slediu šla sva pa tam skor 180km/h po števcu pa mislm da je šlo že kr do konca jst pa verjamem v moj števc, da kaže kar realno.Mam pa aprilio 2001 letnik. To je use ne morte se kregat Kok gre nova aprilia in stari mito, ker niti slučajno ne morš primerjat teh dveh motorjev. Lahko bi zravn mitota postavu Futuro al pa Chesterfieldko ne pa novejših letnikov, pol bi pa stvari čist drugač pele. Če je mito res tok hud pa dejte Mitota letnik 2000 dalje, ki ima isti fergi kot aprilia pa bomo vidl kako bo mito zadi ustou ker vem kako grejo novejši mitoti. No to je pa use z moje strani. Upam da sm kej pametnga povedu da se nehate kregat. LP .)

Objavljeno

ja tadej to maš večinoma prou...sam sej tko bom reku....bomo mi letos med sezono filmčke posnel...usak motor z vsakim..pa bomo temo odprl sam za muvize pa da se bo pol vedl..ker k vsak kr neki prbija...pol je to bl tko...

Objavljeno

Boste .) Ker učer sm meu en dan od frenda varadero 125, 2005 letnik, 2500km prevoženih dela k urca in sm se kr dost prevozu ene 80km in sm biu navdušen. Nobenih prizvokov motor laufa brez problema skos lepo vleče končna 120km/h čist dost tko da bo sigurn ta motor naslednji v moji garaži. Sm mislu da je

4-takt res ful počasn ampak sm vidu da gre čist dovolj.

Objavljeno (popravljeno)

ja tadej to maš večinoma prou...sam sej tko bom reku....bomo mi letos med sezono filmčke posnel...usak motor z vsakim..pa bomo temo odprl sam za muvize pa da se bo pol vedl..ker k vsak kr neki prbija...pol je to bl tko...

kocijev 6speed (2000) mito proti novejši aprilii, a zmejeno? :P to bo še dirka ne risko :naughty: pa se bomo pol res lahk nehal kregat

Popravljeno . Popravil k0ci
Objavljeno

O super :OK:

To bo nekaj zanimivega :OK:

Objavljeno

kocijev 6speed (2000) mito proti novejši aprilii, a zmejeno? :P to bo še dirka ne risko :naughty: pa se bomo pol res lahk nehal kregat

koci pokaž jim kaj je hitrost :OK:

bom a jst prot kšni stari probu it...oz prot 99 letniku aprilie če kdo upa... :P

Objavljeno

koci pokaž jim kaj je hitrost :OK:

bom a jst prot kšni stari probu it...oz prot 99 letniku aprilie če kdo upa... :P

99 letnik aprilia je isti model kot so pa nove,ce se ne ves :P

Objavljeno

Jep 99 je že novejša .)

Objavljeno

in kaj to mene briga???jst mam 99...in se hočm z isto starim borcem borit .)

sej tud z drugimi...sam istostar je najbl fer .)

Objavljeno

Tuki ni čisto nič fer. Aprilia je šla eno leto prej na drug koncept mašine. Nevem kje ti bo užitek prehitet aprilio, ki ma bistveno manj moči kokr mito 7-speed. Beri kot da bi se spravu na enga iz osnovne šole pa bi ga namlatu. tvoj motor je na ravni vallerosi replike ki je 98 letnik.

Objavljeno

pa ponavad se mer kok je kdo hitr v ovinkih pa to....pač kok oblada vožnjo....ne pa komu gre 5km/h več :BUA:

men se zdi to bedno........moje skromno mnenje

Objavljeno

ok folk vi ste čudni .)

učer napišem da sm prehitu tanovo rs-o in zdej je use narobe :slap:

pač taka je resnica tko da ne vem zakaj ne bi nehal o tem???

drgač pa itq da bom probal z VSEMI ki bojo upal...pa če majo 5 al pa 50KM al pa 18 prestav .)

zdej pa dost no :angry:

Objavljeno

Tuki ni čisto nič fer. Aprilia je šla eno leto prej na drug koncept mašine. Nevem kje ti bo užitek prehitet aprilio, ki ma bistveno manj moči kokr mito 7-speed. Beri kot da bi se spravu na enga iz osnovne šole pa bi ga namlatu. tvoj motor je na ravni vallerosi replike ki je 98 letnik.

ja toj res :grim

7-speed proti rs 98 in starejšim, 6-speed proti rs 99 in novejšim, tko bo edino fer

mi: itq pa smo se zmenil da bomo dragal

dejmo ta pogovor preselt v za to primerno temo ker je to spet smetenje (predlagam 125ke javite se)

Objavljeno

ok folk vi ste čudni .)

učer napišem da sm prehitu tanovo rs-o in zdej je use narobe :slap:

pač taka je resnica tko da ne vem zakaj ne bi nehal o tem???

drgač pa itq da bom probal z VSEMI ki bojo upal...pa če majo 5 al pa 50KM al pa 18 prestav .)

zdej pa dost no :angry:

Bi upal proti men ce pridem z fotrovo fazerko al pa kolegovo R1ko :? mislim da glih neb :P

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!