Popularna objava Snečer Objavljeno April 24, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 24, 2017 sh20 v nulo, razen 400m pred mejo mne, kjer je voda cesto odnesla, sicer pa 10/10, razgledi, narava, dolžina, asfalt...vsaj vemo kam smo eu denar dali... pri nas še vršiča ne moremo zrihtat, tu pa 50km+ vukojebine...celo vasice so v nulo, umetno na novo igc1, dr.looney, ofc in 26 others 29 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno April 24, 2017 Deli Objavljeno April 24, 2017 Albanski Stelvio....s pridihom pure-nature....za zdaj.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
u-r-o-s Objavljeno April 24, 2017 Deli Objavljeno April 24, 2017 Letos ga prevozim iz kontra smeri (iz MNE v ALB), potem pa proti Thethu naprej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 24, 2017 Deli Objavljeno April 24, 2017 Cesta je lepša kot na Stelvio pa tudi narava je lepša za razliko od skomercializiranega Stelvia. pred 2 minutami, u-r-o-s pravi: Letos ga prevozim iz kontra smeri (iz MNE v ALB), potem pa proti Thethu naprej iz obeh smeri ga bom grem jutri tu nazaj bosa, roksy, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 24, 2017 Deli Objavljeno April 24, 2017 A mogoče kdo ve kako je z mejo med Grčijo in Makedonijo ? A so kakšne težave ? Letos je plan Grčija, dol s trajektom nazaj po kopnem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 25, 2017 Deli Objavljeno April 25, 2017 pred 10 urami, dr.looney pravi: A mogoče kdo ve kako je z mejo med Grčijo in Makedonijo ? A so kakšne težave ? nobenih težav ... če greš iz grške strani težko najdeš smer Makedonija .. bolje je gledat table za Beograd pred 10 urami, Snecer pravi: iz obeh smeri ga bom grem jutri tu nazaj dj pejt domou DAMI34 in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno April 25, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 25, 2017 jutri pridem, ni mi več brezveze postaja, ker se ponavlja, sicer pa na nobeni meji težav, di zdaj vedno pole, trajalo pa 15 minut iz albanije v mne, ker na roko piše v knjigo danes tudi lepo vreme gift, NumLock, roksy in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno April 25, 2017 Deli Objavljeno April 25, 2017 pred 8 minutami, Snecer pravi: trajalo pa 15 minut iz albanije v mne, ker na roko piše v knjigo Še vedno????.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 25, 2017 Deli Objavljeno April 25, 2017 še vedno, niti tolk ni bil brihten da bi videl, da sem tri vrstice višje že bil vpisan prejšnji dan, da bi hitreje prepisal no na glavni meji alb-mne ko prideš dol pa je elektronski sistem, hitro eksotika je mne, ko prideš iz bosne, trebinje-hercegnovi, plačaš cestnino krnekaj DAMI34 in MiNa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 25, 2017 Deli Objavljeno April 25, 2017 Svašta, nikol plačal, sicer pa bomo čez par dni videli kako je s tem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 25, 2017 Deli Objavljeno April 25, 2017 plača se samo tista relacija, drugje ne majo kar rampo ko za ac, sem ga vprašal če je nova ac al kaj... Pa mi je dal zloženko, lol MiNa, Tex in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 25, 2017 Deli Objavljeno April 25, 2017 http://www.blic.rs/vesti/drustvo/najskuplji-put-na-svetu-tri-evra-za-13-km-regionalnog-puta-u-crnoj-gori-ako-zaobidete/rzvye9t to je to, nategunska trasa... Lol šel sem tu, ker ni nobene gužve, nikogar, to pa se plača se izogneš glavni meji na jadranki, čeprav mi je gazda rekel da je možno preko Prevlake za "nas"... Bostjan L, DAMI34 in MiNa 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno April 25, 2017 Deli Objavljeno April 25, 2017 Zloženko? Za cesto? To si šel čez Božaj na SH20 pa pol nazaj al še naprej in tam ponovno v mng? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno April 25, 2017 Deli Objavljeno April 25, 2017 Sm mislil lani, da sem že na mejo prletu in mu tiščim osebno... Tex, mladench, bosa in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 25, 2017 Deli Objavljeno April 25, 2017 na sh20 sem šel iz Malezije (lol, tak se reče kraju), torej iz smeri Podgorice, takoj za mejo ko pridešv alb greš levo na sh20... Potem pa nazaj v mne v Gusinje, Plav ( musotu) pred 11 minutami, Tex pravi: Zloženko? Za cesto? To si šel čez Božaj na SH20 pa pol nazaj al še naprej in tam ponovno v mng? sorry, ja božaj je, tudi malesia Tex 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno April 26, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 26, 2017 Še malo o SH20 Albanija, sneg pa je bil na Čakorju, sem hotel @Tedybear pozdravit na Kosmet pa ni šlo še suhoparni podatki kp-kp, amateur, blazzarss in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno April 26, 2017 Deli Objavljeno April 26, 2017 pred 54 minutami, Snecer pravi: Albanija Lepa cesta, ni kaj, kar se pa tiče Stelvia moraš iti gor ko ni gužve, prazna cesta. Je prava gorska cesta, pripeta na steno. Sam sem jo dal dvakrat skozi iz Prata preko 48 rid s kolesom, enkrat z motorjem. Me pa zanima katero napravo imaš, da ti meri in hrani vse te podatke? Lepe in varne kilometre.m Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 26, 2017 Deli Objavljeno April 26, 2017 Na Stelviu sem bil 3x (samo z motorjem), tudi ko ni bilo gužve, zjutraj iz Bormia prvič je bilo tako, tako da sem dobil lahko najboljši vtis, lepo sončno vreme, toplo. Seveda se oboje ne da primerjat, ker Stelvio se vleče in vleče, tu pa je par serpentin in potem po dolini itd. Ampak cesta, tale v Albaniji pa je v nulo, nova, Stelvio pa je na sever precej poflikana pa seveda ozke serpentine, ki jih ne moreš "odvozit". Obljudenost pa ga še dodatno naredi neprivlačnega. Kapo dol, da si šel s kolesom gor p.s. naprava je Garmin Oregon 600 (ima še več podatkov bosa, Quest in Bostjan L 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno April 27, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 27, 2017 trije posnetki iz "starta" Quest, NumLock, SAR-Solo Adventure rider in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 27, 2017 Deli Objavljeno April 27, 2017 Tu pa že znotraj kanjona, res lepo, cesta pa, take mi nimamo ... roksy, Quest, amateur in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 27, 2017 Deli Objavljeno April 27, 2017 prihod v MNE, 400m šodra, ker je cesto odneslo tu pa neki vložki popoldne v okolici hotela gsxf750, RobiRoberto, roksy in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 27, 2017 Deli Objavljeno April 27, 2017 Omeniti je še, da se gradi nov mejni prehod na trasi SH20 in sicer tukaj, financira EU. Tako da se bo dalo priti na to cesto še iz iz zahoda. https://goo.gl/maps/q7BrvCEwj2E2 http://www.portalanalitika.me/clanak/257757/krece-izgradnja-granicnog-prelaza-zatrijebacka-cijevna-grabon Na GE se vidi, da je cesta že narejena, tudi črte potegnjene, tako da se da ilegalno preko res pa je da delajo še 27km ceste v MNE. gsxf750 in amateur 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 28, 2017 Deli Objavljeno April 28, 2017 Še par posnetkov sh20 iz druge smeri MiNa, Bostjan L, J.a.m.e.s in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsxf750 Objavljeno April 28, 2017 Deli Objavljeno April 28, 2017 Snecer za objavo. Kakšno je stanje ceste Bashkimi (dolina bunkerjev) - Qafe Perdolec? Lokacija za prvim tvojim videom. Je že asfaltirano oz. v kolikšni meri razširjeno splanirano, ... ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 28, 2017 Deli Objavljeno April 28, 2017 pred 17 minutami, gsxf750 pravi: Snecer za objavo. Kakšno je stanje ceste Bashkimi (dolina bunkerjev) - Qafe Perdolec? Lokacija za prvim tvojim videom. Je že asfaltirano oz. v kolikšni meri razširjeno splanirano, ... ? Pa saj to je SH20, celotna cesta je asfaltirana (kjer ni bilo, na novo). Zdaj je vse normalno prevozno. MiNa, notranc, milan11 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se