zvone500 Objavljeno April 28, 2010 Opozori Objavljeno April 28, 2010 Tudi midva sva včeraj uživala... hvala za prijetno družbo in maxiscooterju za fajn pogostitev ... Glede obiska Louisa v maju mi javite, če/ko greste, bi šel zraven Lp
Johnny500 Objavljeno April 29, 2010 Opozori Objavljeno April 29, 2010 Sam k vas vse tle vidim že "stari mački" na maxijih, se počutim k en "začetnik" pa čeprav mam pr 25ih že 5 let maxija sicer pa izlet se bliža.... poooooooočas
sat500 Objavljeno April 29, 2010 Opozori Objavljeno April 29, 2010 Sam k vas vse tle vidim že "stari mački" na maxijih, se počutim k en "začetnik" pa čeprav mam pr 25ih že 5 let maxija sicer pa izlet se bliža.... poooooooočas jaz sem enkrat starejši od tebe , pa imam pol manj "maxi dobe" kot ti...pojem začetnik je pa bolj tako-tako
skuterist Objavljeno April 29, 2010 Opozori Objavljeno April 29, 2010 Kot kaže bom imel za prvomajske praznike končno malo več časa za kakšno furo. Ker je dobra družba vedno dobrodošla, se mi še kdo lahko pridruži. smer: Idrija - Tolmin - Gorica - Kras A lahko napišeš kdaj boš štartal iz LJ in približno kdaj se vrneš. Nisem 100% vendar bi tako lažje "premislil".
1965 Objavljeno April 29, 2010 Opozori Objavljeno April 29, 2010 A lahko napišeš kdaj boš štartal iz LJ in približno kdaj se vrneš. Nisem 100% vendar bi tako lažje "premislil". Štart okrog 10 h. Vrnem se, ko se pač vrnem. Lepo na izi, kakšna kavica...
skuterist Objavljeno April 29, 2010 Opozori Objavljeno April 29, 2010 Štart okrog 10 h. Vrnem se, ko se pač vrnem. Lepo na izi, kakšna kavica... Koliko km (približno) se bo nabralo , da vem kdaj bom približno bova nazaj. Zjutraj ni problema, proti večeru pa imam nekaj v planu . Posodobljena lista prijav: 1.@Maxiscooter; 2 dni 2.@Taliban + sopotnica; 2 dni 3.@Sat500 + sopotnica; 2 dni 4.@Pelikan; 2 dni 5. motorist MB; 2 dni 6.@Dore61 + sopotnica; 2 dni 7.@Brane + sopotnica, 8.@X-raider + sopotnica; 9.@Drejči; 2 dni 10.@Ssabič + sopotnica; 1 dan 11.@Skuterist; 2 dni 12.@Jože B; 1 dan 13.@Dant3(moto), 1 dan 14.@MrkiXi + sopotnica, 2 dni 15.@Posavc + sopotnica, 2 dni 16.@Zvone500 + sopotnica, 2 dni 17. Sandi (prijatelj X raiderja), 1 dan 18.@Johnny500 + sopotnica, 2 dni 19.@delpero, 2 dni 20.@delpero prijatelj1, 2 dni 21.@delpero prijatelj2, 2 dni 22.@delpero prijatelj3, 2 dni Tako večina je dala avans, nekateri se sedaj pač niso več javili. @Voda se nam bo verjetno pridružila (100% zvem konec tedna). Nabralo se je 20 maxijev ter dva "mopeda". Upam da bo številka ostala (je pa še nekaj interesentov, ki se nam bodo mogoče še priključili), najlepše pa je da gre večina za dva dni. Sedaj se moramo dogovoriti samo še podrobnosti okoli poti.
sat500 Objavljeno April 29, 2010 Opozori Objavljeno April 29, 2010 Koliko km (približno) se bo nabralo , da vem kdaj bom približno bova nazaj. Zjutraj ni problema, proti večeru pa imam nekaj v planu . Posodobljena lista prijav: 1.@Maxiscooter; 2 dni 2.@Taliban + sopotnica; 2 dni 3.@Sat500 + sopotnica; 2 dni 4.@Pelikan; 2 dni 5. motorist MB; 2 dni 6.@Dore61 + sopotnica; 2 dni 7.@Brane + sopotnica, 8.@X-raider + sopotnica; 9.@Drejči; 2 dni 10.@Ssabič + sopotnica; 1 dan 11.@Skuterist; 2 dni 12.@Jože B; 1 dan 13.@Dant3(moto), 1 dan 14.@MrkiXi + sopotnica, 2 dni 15.@Posavc + sopotnica, 2 dni 16.@Zvone500 + sopotnica, 2 dni 17. Sandi (prijatelj X raiderja), 1 dan 18.@Johnny500 + sopotnica, 2 dni 19.@delpero, 2 dni 20.@delpero prijatelj1, 2 dni 21.@delpero prijatelj2, 2 dni 22.@delpero prijatelj3, 2 dni Tako večina je dala avans, nekateri se sedaj pač niso več javili. @Voda se nam bo verjetno pridružila (100% zvem konec tedna). Nabralo se je 20 maxijev ter dva "mopeda". Upam da bo številka ostala (je pa še nekaj interesentov, ki se nam bodo mogoče še priključili), najlepše pa je da gre večina za dva dni. Sedaj se moramo dogovoriti samo še podrobnosti okoli poti. (Spet) si pozabil na @petek123 ?
skuterist Objavljeno April 29, 2010 Opozori Objavljeno April 29, 2010 (Spet) si pozabil na @petek123 ? 1.@Maxiscooter; 2 dni 2.@Taliban + sopotnica; 2 dni 3.@Sat500 + sopotnica; 2 dni 4.@Pelikan; 2 dni 5. motorist MB; 2 dni 6.@Dore61 + sopotnica; 2 dni 7.@Brane + sopotnica, 8.@X-raider + sopotnica; 9.@Drejči; 2 dni 10.@Ssabič + sopotnica; 1 dan 11.@Skuterist; 2 dni 12.@Jože B; 1 dan 13.@Dant3(moto), 1 dan 14.@MrkiXi + sopotnica, 2 dni 15.@Posavc + sopotnica, 2 dni 16.@Zvone500 + sopotnica, 2 dni 17. Sandi (prijatelj X raiderja), 1 dan 18.@Johnny500 + sopotnica, 2 dni 19.@delpero, 2 dni 20.@delpero prijatelj1, 2 dni 21.@delpero prijatelj2, 2 dni 22.@delpero prijatelj3, 2 dni 23.Petek123 + sopotnica, 2 dni Pa še nekaj, jutri grem v http://www.der-schweighofer.at (Golica je blizu ). Iz CE štartam verjetno okoli 11:30 - 12:00, če bi šel kdo zraven naj javi (PM ali SMS tudi veljata).
1965 Objavljeno April 29, 2010 Opozori Objavljeno April 29, 2010 Koliko km (približno) se bo nabralo , da vem kdaj bom približno bova nazaj. Zjutraj ni problema, proti večeru pa imam nekaj v planu . Posodobljena lista prijav: 1.@Maxiscooter; 2 dni 2.@Taliban + sopotnica; 2 dni 3.@Sat500 + sopotnica; 2 dni 4.@Pelikan; 2 dni 5. motorist MB; 2 dni 6.@Dore61 + sopotnica; 2 dni 7.@Brane + sopotnica, 8.@X-raider + sopotnica; 9.@Drejči; 2 dni 10.@Ssabič + sopotnica; 1 dan 11.@Skuterist; 2 dni 12.@Jože B; 1 dan 13.@Dant3(moto), 1 dan 14.@MrkiXi + sopotnica, 2 dni 15.@Posavc + sopotnica, 2 dni 16.@Zvone500 + sopotnica, 2 dni 17. Sandi (prijatelj X raiderja), 1 dan 18.@Johnny500 + sopotnica, 2 dni 19.@delpero, 2 dni 20.@delpero prijatelj1, 2 dni 21.@delpero prijatelj2, 2 dni 22.@delpero prijatelj3, 2 dni Tako večina je dala avans, nekateri se sedaj pač niso več javili. @Voda se nam bo verjetno pridružila (100% zvem konec tedna). Nabralo se je 20 maxijev ter dva "mopeda". Upam da bo številka ostala (je pa še nekaj interesentov, ki se nam bodo mogoče še priključili), najlepše pa je da gre večina za dva dni. Sedaj se moramo dogovoriti samo še podrobnosti okoli poti. Računam da se vrnem v Ljubljano do 18 h. Še to, tudi mene ni na seznamu, sem se prijavil za 1 dan.
1965 Objavljeno April 29, 2010 Opozori Objavljeno April 29, 2010 Koliko km (približno) se bo nabralo , da vem kdaj bom približno bova nazaj. Zjutraj ni problema, proti večeru pa imam nekaj v planu . KIlometrov je ca 250. od Lj do LJ + ostalo.
skuterist Objavljeno April 29, 2010 Opozori Objavljeno April 29, 2010 Računam da se vrnem v Ljubljano do 18 h. Še to, tudi mene ni na seznamu, sem se prijavil za 1 dan. Te dodam ali pa se sam dopiši. Za soboto Ti javim jutri.
Mavti Objavljeno April 29, 2010 Opozori Objavljeno April 29, 2010 Lep pozdrav ,zaradi delovnih obveznosti žal ne morem z vami na dvodnevni izlet lahko pa se vam pridružim v nedeljo zjutraj oziroma se pripeljem do obale in se potem skupaj odpeljemo naprej in proti domu
1965 Objavljeno April 30, 2010 Opozori Objavljeno April 30, 2010 1.@Maxiscooter; 2 dni 2.@Taliban + sopotnica; 2 dni 3.@Sat500 + sopotnica; 2 dni 4.@Pelikan; 2 dni 5. motorist MB; 2 dni 6.@Dore61 + sopotnica; 2 dni 7.@Brane + sopotnica, 8.@X-raider + sopotnica; 9.@Drejči; 2 dni 10.@Ssabič + sopotnica; 1 dan 11.@Skuterist; 2 dni 12.@Jože B; 1 dan 13.@Dant3(moto), 1 dan 14.@MrkiXi + sopotnica, 2 dni 15.@Posavc + sopotnica, 2 dni 16.@Zvone500 + sopotnica, 2 dni 17. Sandi (prijatelj X raiderja), 1 dan 18.@Johnny500 + sopotnica, 2 dni 19.@delpero, 2 dni 20.@delpero prijatelj1, 2 dni 21.@delpero prijatelj2, 2 dni 22.@delpero prijatelj3, 2 dni 23.Petek123 + sopotnica, 2 dni 24.1965, 1 dan (nedelja) Vsi, ki greste samo v nedeljo, se javite. Lahko se dogovorimo za skupni prihod k GLAVNINI.
d_r_e_j_c Objavljeno April 30, 2010 Opozori Objavljeno April 30, 2010 Kot ponavadi, mi datumi ne špilajo. Če vas bo pa vreme prisililo na zadnji vikend v mesecu, bom prišel nekje nasproti oziroma na postanek. Toliko, da me vklučite v statistiko. lep pozdrav
maxiscooter Objavljeno April 30, 2010 Opozori Objavljeno April 30, 2010 Toliko, da me vklučite v statistiko. Saj mi tega ne izvajamo za statistiko ampak za prijetno druženje ljudi iz celotne naše Slovenije . Poleg naših pridejo še Hrvati. Torej glavni cilj i poanta vsega je prijetno druženje z dobro voljo in prijetna vožnja na easy
petek123 Objavljeno April 30, 2010 Opozori Objavljeno April 30, 2010 danes sem prvo zjutraj smučal, nato sedel malo na motor.Odličen občutek vse v enem dnevu.Jaz bi se vam pridružil na kakšni furci pa mam gume čisto fuč in čakam nove
skuterist Objavljeno April 30, 2010 Opozori Objavljeno April 30, 2010 Kot ponavadi, mi datumi ne špilajo. Če vas bo pa vreme prisililo na zadnji vikend v mesecu, bom prišel nekje nasproti oziroma na postanek. Toliko, da me vklučite v statistiko. lep pozdrav Raje vidim da se nam pridružiš na naslednjem izletu (pa ne me narobe razumet ). Ta datum bi raje imel lepo vreme. Je bilo že nekaj "dela" vloženega, sobe so rezervirane (dan je tudi polog), ker poteka takrat tudi "refoškijada" so rezervacije nujne. danes sem prvo zjutraj smučal, nato sedel malo na motor.Odličen občutek vse v enem dnevu.Jaz bi se vam pridružil na kakšni furci pa mam gume čisto fuč in čakam nove Jaz sem šel čez Golico do modelarske trgovine (@drejči moraš it pogledat, imajo še več raztavljenega, trgovina pa je najmanj za 2 prejšnji) in nato preko Radelj do MB in nazaj do CE. Prijetnih 280km. Sem pa na vrhu Golice, ko sem pil kavo videl @605 s ženo, vendar mojega mahanja nista opazila. Po hitrem postopku sem šel naprej vendar se žal nista ustavila "spodaj" pri jezeru, kjer sem upal da ju bom ujel . Upam da se kaj javita tule in organizirata še kakšno vožnjo po Koroški in okolici. @1965 jutri žal ne morem iti , kdaj drugič pa sem za , sploh če bi zavi še na Mangart.
ante46 Objavljeno April 30, 2010 Opozori Objavljeno April 30, 2010 Jeste li bili na điru? Vreme? Jeste li išli do Kopra? Ako ne, možda se vidimo sutra? Lp Izvini sto kasnim sa odgovorom ali sam bio službeno odsutan. Da bilo je dobro i bili smo do Postojne i tamo ručali u gostioni "pri kaminu" ili nesto slično.Vrijeme je bilo ljepo i to ćemo ponoviti. Lp.
sat500 Objavljeno Maj 1, 2010 Opozori Objavljeno Maj 1, 2010 Raje vidim da se nam pridružiš na naslednjem izletu (pa ne me narobe razumet ). Ta datum bi raje imel lepo vreme. Je bilo že nekaj "dela" vloženega, sobe so rezervirane (dan je tudi polog), ker poteka takrat tudi "refoškijada" so rezervacije nujne. Jaz sem šel čez Golico do modelarske trgovine (@drejči moraš it pogledat, imajo še več raztavljenega, trgovina pa je najmanj za 2 prejšnji) in nato preko Radelj do MB in nazaj do CE. Prijetnih 280km. Sem pa na vrhu Golice, ko sem pil kavo videl @605 s ženo, vendar mojega mahanja nista opazila. Po hitrem postopku sem šel naprej vendar se žal nista ustavila "spodaj" pri jezeru, kjer sem upal da ju bom ujel . Upam da se kaj javita tule in organizirata še kakšno vožnjo po Koroški in okolici. @1965 jutri žal ne morem iti , kdaj drugič pa sem za , sploh če bi zavi še na Mangart. Danes sem srečal @605 na žegnanju v Mislinji. Najverjetneje se nam bo pridružil 22./23. maja, pa se bomo lahko kaj dogovorili. :yes:
maxiscooter Objavljeno Maj 2, 2010 Opozori Objavljeno Maj 2, 2010 Danes sem poizkusno opravil vožnjo po vzhodni obali Istre. Od Opatije do Trgeta po cesti Plominka kakor ji pravijo domačini. Cesta je v dobrem stanju in zelo zanimiva. Le v okolici Labina imajo delo na cesti a za kratko razdaljo. V Trgetu, ki je zeloo majhno ribiško mestece izven vsega živ žava sem kosilal v gostilni po priporočilu Anteja. Vtisi mesteca in jasno okusi hrane so odlični . V Trgetu bomo tudi 22.05 kosilali. Po obilnem kosilu me je čakala pot do doma. Na poti domov me je presenetil dež ,ki je padal ko iz škafa. Na srečo pa sem prišel domov suh ker moj AVTO ni puščal .
skuterist Objavljeno Maj 3, 2010 Opozori Objavljeno Maj 3, 2010 (popravljeno) Na turizmu v Truškah nam nudijo večerjo za 7 EUR(solata lai sladica + 1 EUR) in zajtrk za 4 EUR. Možnost jedi iz špargljev ali njoki, pečenic in kotletov verjetno ne boste jedli , sporočite da javim za hrano če ste za. Za pot pa sem računal nekako takole: bolje se bo razdeliti na dve skupini. Za skupino iz LJ bom prosil @Drejčija da prevzame "kolono" in jo pripelje do Kočevja (oziroma malo naprej če bo upošteval @Jetmanov predlog). Mi iz smeri MB-CE bi šli po poti MB-CE-Sevnica-Žužemberg-Kočevje-Brod na Kupi-Grobnik. Ker nas bo več in se bo kolona "raztegnila" bi bilo dobor štartati iz CE ob 8:30, tako imamo 4 uri časa da pridemo do Grobnika, kar pa mislim da bo več kot dovolj. Od Grobnika naprej nas bodo vodili "domačini". Popravljeno Maj 3, 2010. Popravil skuterist
sat500 Objavljeno Maj 3, 2010 Opozori Objavljeno Maj 3, 2010 Na turizmu v Truškah nam nudijo večerjo za 7 EUR(solata lai sladica + 1 EUR) in zajtrk za 4 EUR. Možnost jedi iz špargljev ali njoki, pečenic in kotletov verjetno ne boste jedli , sporočite da javim za hrano če ste za. Za pot pa sem računal nekako takole: bolje se bo razdeliti na dve skupini. Za skupino iz LJ bom prosil @Drejčija da prevzame "kolono" in jo pripelje do Kočevja (oziroma malo naprej če bo upošteval @Jetmanov predlog). Mi iz smeri MB-CE bi šli po poti MB-CE-Sevnica-Žužemberg-Kočevje-Brod na Kupi-Grobnik. Ker nas bo več in se bo kolona "raztegnila" bi bilo dobor štartati iz CE ob 8:30, tako imamo 4 uri časa da pridemo do Grobnika, kar pa mislim da bo več kot dovolj. Od Grobnika naprej nas bodo vodili "domačini". Za hrano nama je vseeno, bova jedla, kar bo pripravljeno oz. ponujeno. Odhod iz Ce ob 8,30 uri je ravnoprav, da mi ne bo treba štartati iz Raven/Kor. "sredi noči". :zzz:
dore61 Objavljeno Maj 4, 2010 Opozori Objavljeno Maj 4, 2010 Ja iz Prekmurja odrineva od doma okoli šeste, vendar pa ni problema, se bova malo bolj toplo oblekla pa bo. Kje bo zbirališče v CE, a pri sejmu, ali pa...? lp
dore61 Objavljeno Maj 4, 2010 Opozori Objavljeno Maj 4, 2010 Pa še nekaj sem pozabil, če gre kdo iz MB, se lahko dobimo v MB in skupaj štartamo! lp
pelikan Objavljeno Maj 4, 2010 Opozori Objavljeno Maj 4, 2010 (popravljeno) Pa še nekaj sem pozabil, če gre kdo iz MB, se lahko dobimo v MB in skupaj štartamo! lp Ja, se lahko skupaj zapeljemo do CE... Dva greva iz Mb... :yes: Se bomo še zmenili kje se dobimo... Lp Popravljeno Maj 4, 2010. Popravil pelikan
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se