Carr Objavljeno December 20, 2006 Deli Objavljeno December 20, 2006 Ja, Honda je res zakon :OK: . Sem imel Accorda letnik 1994. Leta 2002 je imel skoraj 200.000 km, crknilo pa ni popolnoma nič. Izpušni lonec je bil original, na njem je bil pa še popolnoma čitljiv listek s tovarniško kodo. Nikoli nisem menjal nobenega logarja ali končnika, še sklopka je bila original, celo diski so bili še čisto OK... :D Ampak servis sem pa delal lepo na 10.000km in zamenjal kakšnen filter ali svečke raje mal prej kot kasneje. Skratka, res ne moreš verjet :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno December 21, 2006 Deli Objavljeno December 21, 2006 :hmm: jest osebno ne...k se mercedesa enostavo izogibam vidm pa sodelavca zraven (diagnostika in mehanika) ta dva bi mela pa za povedat čez mercedesa........ če kupuješ mercedesa ti ga ne priporočam(okvare,stroški okvar,.....)nima smisla res......preveč te lahko stane.......za tist dnar dobiš kaj dosti boljšega :grim so pa tud izjeme (čeprav mal) eni "delajo" BP čeprav majo lepe cifre na števcu .) :xx: tnx, vidm da zadnje čase nima noben kakih pozitivnih mnenj o mercedesu. BMWja tud velka večina pograja, bemu, ni mi druzga k na hondi ostat :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 21, 2006 Deli Objavljeno December 21, 2006 Golf 2, letnik 90, dizel, bele barve, brez pete brzine!! Pol milijona kilometrov. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Carr Objavljeno December 23, 2006 Deli Objavljeno December 23, 2006 Golf 2, letnik 90, dizel, bele barve, brez pete brzine!! Pol milijona kilometrov. :grim Verjamem, da so takrat Nemci še znali avtomobile delat (če ni morda TAS-ov)... :lol: Ko so šle pa zadeve mal naprej (beri: elektronika v avtu), pa je šla počasi adijo nemška "zanesljivost", "kvaliteta", "napredek" itd. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno December 24, 2006 Deli Objavljeno December 24, 2006 jaz vozim mercedesa 230E avtomatik l93 pred kakim tednom dopolnil 380k km pa ni nekih težav z njim razn da mi bencinska pumpa ruži treba menjat, Bruder vozi isto mercedesa 240D l83 zdaj ma nekje 600k km pa avto dela ko urca Glede novih pa se strinjam da so same težave z njimi, samo od kirega letnika dalje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 24, 2006 Deli Objavljeno December 24, 2006 Bruder vozi isto mercedesa 240D l83 zdaj ma nekje 600k km pa avto dela ko urca ta je res legenda.... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno December 24, 2006 Deli Objavljeno December 24, 2006 Veliko starejših vozil je bilo narejenih tako, da so zdržali dlje (po sistemu; preprosto je najboljše). Danes pa nikoli ne veš, kdaj se bo nekemu čipu zmešalo in ostaneš za cesto. Poznam veliko primerov, ko je bilo potrebno resetirati računalnike na motorjih (seveda ko so bili najdlje od doma). Recimo Citroen C5. Super avto ah in sploh, na armaturki pa skoz gorijo neke opozorilne lučke (parkiraš na hribu in senzor zazna, da je v avtu kao premal olja). Novejših avtov sploh ne moreš več vžgati na kable. V veliki večini primerov ne moreš zamenjati niti žarnice, pa čeprav jih moraš voziti s seboj v prtljažniku. Ko je... ves ta napredek, ko pa so avte zakompliciral čist do konca. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno December 24, 2006 Deli Objavljeno December 24, 2006 nism brau vseh postov, tku d ne vem če je blo omenjen, ampk opel je biu izbran za najbolj zanesljiv evropski avto leta 2006 .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno December 24, 2006 Deli Objavljeno December 24, 2006 nism brau vseh postov, tku d ne vem če je blo omenjen, ampk opel je biu izbran za najbolj zanesljiv evropski avto leta 2006 .) :nono: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno December 25, 2006 Deli Objavljeno December 25, 2006 (popravljeno) kva pa tu sm prebrau v dnevniku in sicer biu je zbran v tem smislu d so mel z opli najmanj težav, najmanj servisov in je bilo glede na št. prodanih oplov največji procent zadovoljnih kupcev :) Popravljeno December 25, 2006. Popravil C4V4L13R Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno December 26, 2006 Deli Objavljeno December 26, 2006 (popravljeno) kva pa tu sm prebrau v dnevniku in sicer biu je zbran v tem smislu d so mel z opli najmanj težav, najmanj servisov in je bilo glede na št. prodanih oplov največji procent zadovoljnih kupcev :) Nisis opazil da sem odebelil "evropski"? Sm hotu sam rečt da je debata glede vseh znamk, ne sam EU, je pa lepo da si povedal .) Popravljeno December 26, 2006. Popravil Stric Burek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno December 26, 2006 Deli Objavljeno December 26, 2006 ajaaa :slap: ...se opravičavam :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Januar 16, 2007 Deli Objavljeno Januar 16, 2007 (popravljeno) Najprej vsi Japonci, nato ostali. Preprosto. Popravljeno Januar 16, 2007. Popravil gattolina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Carr Objavljeno Januar 16, 2007 Deli Objavljeno Januar 16, 2007 Najprej vsi Japonci, nato ostali. Preprosto. :OK: Najprej vsi Japonci, potem dooooooolgo časa nič, nato ostali. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Januar 17, 2007 Deli Objavljeno Januar 17, 2007 :OK: Najprej vsi Japonci, potem dooooooolgo časa nič, nato ostali. :D Točno tako. Vse ostalo, so oslarije. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Januar 18, 2007 Deli Objavljeno Januar 18, 2007 Japonci rulajo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 18, 2007 Avtor Deli Objavljeno Januar 18, 2007 Točno tako. Vse ostalo, so oslarije. edino deli so mal dragi ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Januar 18, 2007 Deli Objavljeno Januar 18, 2007 edino deli so mal dragi ... To pa je res. In včasih dobavno rok zanje tudi. Če jih nimajo v evropskem skladišču. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SuzyRider Objavljeno Januar 18, 2007 Deli Objavljeno Januar 18, 2007 japonci so res kul, ampak kake posebne emocije pa mi ne sproža niti eden. prej mel citroena xsaro brez kake extra opreme in se je obnesel super! ni enega problema. tut žarnica ni šla. zdej sem na bmw-jih :OK: bolj kot je v letih, lepše dela :OK: te lestvice so zame nepomembne. .) p.s. pri takih raziskavah bi morali upoštevati tudi odnos do samega avtomobila, ki ga ima lastnik. tako kot boš ti delal z stvarjo (avto ali motor) tako ti vrača... .) če si vztrajen lahko zjebeš hondo, lahko pa ti najbolj delikaten opel služi brez problemov. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Januar 18, 2007 Deli Objavljeno Januar 18, 2007 japonci so res kul, ampak kake posebne emocije pa mi ne sproža niti eden. prej mel citroena xsaro brez kake extra opreme in se je obnesel super! ni enega problema. tut žarnica ni šla. zdej sem na bmw-jih :OK: bolj kot je v letih, lepše dela :OK: te lestvice so zame nepomembne. .) p.s. pri takih raziskavah bi morali upoštevati tudi odnos do samega avtomobila, ki ga ima lastnik. tako kot boš ti delal z stvarjo (avto ali motor) tako ti vrača... .) če si vztrajen lahko zjebeš hondo, lahko pa ti najbolj delikaten opel služi brez problemov. :) Duša jim manjka. Definitivno. In image tudi. V kvaliteti pa so neprekosljivi. Nikoli ne moreš imeti vsega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Marec 3, 2007 Deli Objavljeno Marec 3, 2007 edino deli so mal dragi ... Ko se spomnim, da je kolega dal za bremz pakne za svojega japončka več denarja, kot jaz za zavarovanje avta, me volja do poševnookih mine. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 (popravljeno) bla bla bla.... peesda pa vi še kar živite v cajtih. ko so ga švabi rulali... :grrr poševnooki bojo počasi(hitro) na vseh področjih ves svet nabili na ku*ac... tak da zbudimo se iz pravljice :grim čuj to kar ti o paknah.. eno vprašanje.. kaj to voziš oldtjmera, da stane registracija tolko ko pakne... ker jaz sem na moji pošvnooki raketi menjal pol podvozja z zavorami vred za 60k sit.. daj no.. premisli.. .) Popravljeno Marec 4, 2007. Popravil pizdek 69 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 ... ker jaz sem na moji pošvnooki raketi menjal pol podvozja z zavorami vred za 60k sit.. daj no.. premisli.. .) Kaj te maš zaeno garo, da si že vse to moral menjat? Oldtajmerja? :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 (popravljeno) se pardoniram, sem bil malo :grim v šusu ko sem napisal prejšnji post... za 60k sem mejal vse štiri stabilizatorje, levo kuglo (zglob?), zadnje pakne, pa neko dihtungo na sprednjem desnem zavornem cilindru... avto pa je Lantra 1.8 '96... 135000 km.. 320k sit + 60k ta sevis, pa je avto tipi topi.... .) zelo zadovoljen... hej.. pa brez zamere Lobo :) KLIK Popravljeno Marec 4, 2007. Popravil pizdek 69 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 si se pa malček zajebu...lantra ni japonc, temveč korejc, kar pa je razlika .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se