k0ci Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 ja sam odvisno kje, lahko je šel tam ko je not lukna za šrauf (tam boš rabu navojni sveder), če je pa tam ko gleda navoj ven, boš rabu pa navojno čeljust, lahko pa tut tko, da un navoj ven odšraufaš s kombinirkam, in potem najdeš doma en šrauf, ko ima enak navoj, mu odžagaš kapo in zašraufaš nazaj noter, pa bo lih tko dobro
ffaca Objavljeno December 21, 2006 Opozori Objavljeno December 21, 2006 Ja tam je lukna. Bom ju3 dol dal cilindr pa naredo lepo nov navoj pa poročam :D
ffaca Objavljeno December 21, 2006 Opozori Objavljeno December 21, 2006 Evo dans sm v Avstriji nabavo komplet za navoje delat :OK: . Morm ju3 it k serviserju po cilindr da naredm navoje.
ffaca Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 A bi mi prosim lahka kdo dal kontaktno številko od nekoga ki obnavlja cilindre??
ffaca Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 A nism razločno napiso?? Kam bi lahka dat obnovit alu cilindr kr je zaribo??
k0ci Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 Obnaula al brus???(hona) kakšna pa je tu razlika :?
zverac Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 No, jst sm spet odpru novo temo, ker se mi zdi, da takšne še nimamo... Torej, tuki notr naj bi vsak napisu, kakšne načrte ima pri svoji predelavi, kaj pač načrtuje v prihodnjosti, mogoče bližnji... :) Lpo bi blo napisat, kaj nameravaš predelat, kolk dnara boš uložu, lohk pa tut en drugmu svetujemo, kaj to pa kaj tisto, kaj bi blo lohk bolš za to in tako dalje, prosu bi, da brez smetenja in da se ta tema ne bi zaprla zarad tega...hvala! ;) :eek: Jest usak dan bl :hmm: gruntam, kuko bi lohk svojo :cry: 44 let staro ženo predelou :grim u dve :evilgrin: 22 letnce :whistle: :devil: :headbang: :kva2: :yea1:
play Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 :eek: Jest usak dan bl :hmm: gruntam, kuko bi lohk svojo :cry: 44 let staro ženo predelou :grim u dve :evilgrin: 22 letnce :whistle: :devil: :headbang: :kva2: :yea1: Lol, nebi blo slabo ane :D
Fric Objavljeno December 28, 2006 Opozori Objavljeno December 28, 2006 kakšna pa je tu razlika :? ja ce ga brusis pol ga das na nadmero tko da ni vec (55mm ampak je 56 naprimer) ce ga das obnovt pol pa obdrzis tisot mero k je original ampak brusis lahko samo gus cilindre aluminjaste pa nemors
Cilindr Objavljeno December 28, 2006 Opozori Objavljeno December 28, 2006 Obnovis alu celindre Honas, brusis gus celindre=)
StArII Objavljeno December 29, 2006 Opozori Objavljeno December 29, 2006 tako je, pri obnovi cilindra gre za nov nanos nikasila na stene cilindra, in je dejansko ko novi pol.. namrec vsak alu cilinder je odznostraj oblozen z nikasilom in ko se le-ta obrabi oz. nastanejo risi, jasno da se zgubi kompresija zato je treba dat obnovit da gre spet takko treba :)
speed-lover Objavljeno Januar 9, 2007 Opozori Objavljeno Januar 9, 2007 tako je, pri obnovi cilindra gre za nov nanos nikasila na stene cilindra, in je dejansko ko novi pol.. namrec vsak alu cilinder je odznostraj oblozen z nikasilom in ko se le-ta obrabi oz. nastanejo risi, jasno da se zgubi kompresija zato je treba dat obnovit da gre spet takko treba :) starii..... respect :worship: hehe... daj pridi kaj okoli... :grim
StArII Objavljeno Januar 10, 2007 Opozori Objavljeno Januar 10, 2007 starii..... respect :worship: hehe... daj pridi kaj okoli... :grim ki se mi te da :P
ffaca Objavljeno Februar 10, 2007 Opozori Objavljeno Februar 10, 2007 Pozdravljeni. Končno sm si uspel zrihtat motor tak da zej kit s5 deluje. mal je zgubu na moči sam vseen cool. Mislim da valčki niso dobri(prelahki) sam naj bi polini evo delvol pod vlkimi obrati tko da nwem. Pol k pridem domu al pa ju3 posnamem en muvie da vidte kaka je situacija.
_rac3r_ Objavljeno Februar 10, 2007 Opozori Objavljeno Februar 10, 2007 A mi lohk kdo pove kok bi mi kej šou Piaggio ZIP 2T (zračno hlajen 2001 letnik) mam sam vzunih blokado iz auspuffa po števcu gre 78.. kolk bi mi kej šou če bi dau blokade iz auspuffa ven ???? LP Jure
SiMoN` Objavljeno Februar 11, 2007 Opozori Objavljeno Februar 11, 2007 Kaj 2x bi vzel blokado iz avspuha ven? :D Lp
Fric Objavljeno Februar 11, 2007 Opozori Objavljeno Februar 11, 2007 A mi lohk kdo pove kok bi mi kej šou Piaggio ZIP 2T (zračno hlajen 2001 letnik) mam sam vzunih blokado iz auspuffa po števcu gre 78.. kolk bi mi kej šou če bi dau blokade iz auspuffa ven ???? LP Jure ti pa si mojstr hehe :OK: :OK:
_rac3r_ Objavljeno Februar 11, 2007 Opozori Objavljeno Februar 11, 2007 ka sm zdej naredu spet ?? ka je narobe =)=) mmm js bi dau obedve blokadi ven ja iz auspuffa =) woops ka sm napisu nimam noter blokade od variomata,dau bi pa še iz auspuffa vse =) moja napaka se opravičujem =)
ffaca Objavljeno Februar 11, 2007 Opozori Objavljeno Februar 11, 2007 Auspuffa :D lol :D ja odreži bek slepo črevo pa če maš blokadpo tam k se stikata cilindr pa auspuh skup jo pobrusi pa je to to. Pa maš najbol stunan motor v sloveniji :D
_rac3r_ Objavljeno Februar 13, 2007 Opozori Objavljeno Februar 13, 2007 Sam si ti veselko nde , ka se kr vsi zajebavate pač pizda nevem no ka nej zdej
k0ci Objavljeno Februar 13, 2007 Opozori Objavljeno Februar 13, 2007 Sam si ti veselko nde , ka se kr vsi zajebavate pač pizda nevem no ka nej zdej če ti gre po števcu 78, imaš vse blokade zuni
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se