Ice Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 Tale tazadnja fajn zgleda. Bo treba v Graz skočit. So te zadeve običajno na zalogi? ne. vecinoma je potrebno narociti.
fecko Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 MRA ima tudi Pilko v LJ. Touring je 22.000 SIT
siljo Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Živjo. Sem tudi srečen lastnik XX pa bi imel par vprašanj. Me zanima, če kdo kaj ve, kje bi se dalo dobit kakšno dodatno opremo za xx, mislim predvsem na tuning opremo? Zanima me še, če je že kdo poskusil DYNOJET elektroniko in če se obnese oz. kje se da prebrati kake teste, če to res deluje in koliko škoduje motorju, če mu sploh. Ali kdo ve, koliko konjev ima xx z elektronskim vbrizgom, ker berem v večino revijah podatek 152KM (9500 rpm), meni pa piše v prometni ter knjišici 121 kW (164 km/10000 rpm)? Hvala.
Petzl Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Živjo. Sem tudi srečen lastnik XX pa bi imel par vprašanj. Me zanima, če kdo kaj ve, kje bi se dalo dobit kakšno dodatno opremo za xx, mislim predvsem na tuning opremo? Zanima me še, če je že kdo poskusil DYNOJET elektroniko in če se obnese oz. kje se da prebrati kake teste, če to res deluje in koliko škoduje motorju, če mu sploh. Ali kdo ve, koliko konjev ima xx z elektronskim vbrizgom, ker berem v večino revijah podatek 152KM (9500 rpm), meni pa piše v prometni ter knjišici 121 kW (164 km/10000 rpm)? Hvala. Uporabi ISKALNIK in poisci temo od XX-e, drugac je pa odvisn kater letnik imas motor, oce ima 04 in ima 121kW (164hp), novejse imajo pa 152hp, zakaj so to nardil ne vem... mislim pa da je to od vkljucno 06 naprej (mogoce nekateri modeli 05). Sicer pa ne vem zakaj bi poskusil dynojet? motor gre itak kot puscica in vseh 121kW nikakor ne izkoristis, za na progo je pa krepko pretezak. Ne vem, osebno se mi zdi metanje denarja v prazno. Ce pa imas res zeljo poiskusit pa prodaja to trgovino nitro - www.nitro.si, poslji jim email in ti bodo vse skupaj razlozili. Lp, David
Einherjar Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 Živjo. Sem tudi srečen lastnik XX pa bi imel par vprašanj. Me zanima, če kdo kaj ve, kje bi se dalo dobit kakšno dodatno opremo za xx, mislim predvsem na tuning opremo? Zanima me še, če je že kdo poskusil DYNOJET elektroniko in če se obnese oz. kje se da prebrati kake teste, če to res deluje in koliko škoduje motorju, če mu sploh. Ali kdo ve, koliko konjev ima xx z elektronskim vbrizgom, ker berem v večino revijah podatek 152KM (9500 rpm), meni pa piše v prometni ter knjišici 121 kW (164 km/10000 rpm)? Hvala. Dynojet ti ne bo nic pomagal, ce imas XXo narejeno po letu 98 (ali 99), ker ima injektor in ne vplinjacev. Dynojet je samo za vplinjace. Ce pa bi rad tunal motor, kateremu moci ne manjka pa si poglej power commanderja...
Einherjar Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 Dragi solastniki Crnih Ptic... Imam eno vprasanje/prosnjo Ali ima kdo na XXi zmontiran full rack s stranskimi in zadnjim kovckom, katerega bi se dalo sposoditi. Od 14. do 27. avgusta grem namrec na dopust s svojo boljso polovico. Seveda ce sem sam lahko vse natovorim na zadnji sedez, kar pa sedaj ne pride v postev. Upam, da se bo nasla kaka dobra dusa...
andrej Objavljeno Julij 25, 2006 Opozori Objavljeno Julij 25, 2006 Za vse lastnike XX nad '99 (ki že imajo iridium svečke): Na koliko km ste menjali svečke? V servisni knjigi piše če se ne motim prva menjava šele na 56 000 km. Je že kdo menjal in koliko so prišle? pa pod 2: Na koliko km delate menjave olja? V servisni piše na 12 000, opažam da večina pooblaščenih serviserjev dela (oz. želi delati) na 6.
Petzl Objavljeno Julij 25, 2006 Opozori Objavljeno Julij 25, 2006 Na koliko km delate menjave olja? V servisni piše na 12 000, opažam da večina pooblaščenih serviserjev dela (oz. želi delati) na 6. Pr ns fotr menja olje na 6500km oz. pred sezono. Lp, David
andrej Objavljeno Julij 25, 2006 Opozori Objavljeno Julij 25, 2006 Jaz olje in filter menjam iz preventive na 9000 km, je pa res, da naredim letno cca. 18000, torej menjam dvakrat letno. Motul 5100.
TALJAN Objavljeno Julij 25, 2006 Opozori Objavljeno Julij 25, 2006 ZDRAVO! Imam vprašanje.Moj prijatelj je lani kupil xx-a.Drugače je z motorjem super zadovoljen,se pa pričnejo težave,če se pelješ v dežju.Takoj ko je cesta mokra motor po par kilometrih crkne.Potem ustaviš,odpreš rezervoar in se zopet pelješ približno 5 kilometrov,....no trenutno problem rešuje z uporabo rezervnega ključa v ključavnici rezervoarja,ampak samo v dežju,da se razumemo,po suhem gre kot singerica. Predvidevamo,da je problem v oddušku,ampak kje :? ? Problemu so se posvetili že tudi na enem pooblaščenem servisu-žal neuspešno :BUA: Fantje in dekleta ima kdo kakšno idejo,izkušnjo,predlog,... :hmm: :book: :worship: poglej oddušek spodaj, v priponki je slika. lp[attachmentid=76985] File0002.PDF
btobias Objavljeno Avgust 14, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2006 Še ena žal slaba novica!!!!! Meni je moja XX-sa letnik 2005 s prevoženimi 23500 km, ZARIBALA, zaenkratn še iz neznanega razloga. Res pa je, da je že na poti iz Japonske nova mašina, tako da ni zaenkrat nobenih problemov s servisom! O nadaljnih iskušnjah pa drugič! LP :xx:
andrej Objavljeno Avgust 17, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2006 Tudi mene zanima. Še nisem nikjer (tudi po XX forumih) zasledil, da bi komu zaribala, sploh pa ne tako nova.
btobias Objavljeno Avgust 17, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2006 Ko izvem oz. bo s strani nemških serviserjev opravljen pregled, vam sporočim! Ko bi vsaj še nekaj časa deževalo! :naughty:
andrej Objavljeno Avgust 17, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2006 Si kdaj menjal olje v teh 25.000 km? :naughty:
Andro90 Objavljeno Avgust 17, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2006 (popravljeno) Zgleda da je preveč ožemu ročico za gas :naughty: Sam to se vseen nebi smel zgodit tut če bi ga tišu k norc Popravljeno Avgust 17, 2006. Popravil Andro90
TALJAN Objavljeno Avgust 18, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2006 Tudi mene zelo zanima , kej je vzrok. Sem pa na svoji takoj pogledal kako je kaj z nivojem olja :hmm:
btobias Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 Pa še fotka, da se vidi kako izgleda počen blok motorja! :(
btobias Objavljeno Avgust 29, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2006 Torej v mojem primeru nobenih problemov z zastopnikom AS Domžale in serviserjem Vombergerjem, trajalo je res 3 tedne, nov agregat v celoti je bil poslan iz Japonske z letalskim prevoznikom, le špedicije so še vedno birokratske kot so bile! V glavnem, motor zopet dela, pa še nov je! :yea1: Če pa mi uspe izvedeti vzrok okvare, pa se slišimo! LP
Einherjar Objavljeno Avgust 29, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2006 Torej v mojem primeru nobenih problemov z zastopnikom AS Domžale in serviserjem Vombergerjem, trajalo je res 3 tedne, nov agregat v celoti je bil poslan iz Japonske z letalskim prevoznikom, le špedicije so še vedno birokratske kot so bile! V glavnem, motor zopet dela, pa še nov je! :yea1: Če pa mi uspe izvedeti vzrok okvare, pa se slišimo! LP Vesel zate... Res lepo zveni, kako so poskrbeli zate... Honda je cool - kaj sele XXa :)
Cegi Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 [attachmentid=79808] Vesel zate... Res lepo zveni, kako so poskrbeli zate... Honda je cool - kaj sele XXa :) ja pa še čist prov maš
andrej Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 Me veseli da so zrihtali. Zdaj pa le motor utečt in pravočasno menjat olje ;) Na sliki vidim da imaš MRAjev kombiniran vetrobran. Kako se obnese? Zanima me predvsem ali je kaj boljša vetrna zaščita v dvoje. LP.
btobias Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 Me veseli da so zrihtali. Zdaj pa le motor utečt in pravočasno menjat olje ;) Na sliki vidim da imaš MRAjev kombiniran vetrobran. Kako se obnese? Zanima me predvsem ali je kaj boljša vetrna zaščita v dvoje. LP. Ne boš verjel, vendar pred tem mi je pri 200 km/h glavo hotelo odtrgati, sedaj pa sploh pri 250 km/h ne vem da se peljem!
Cegi Objavljeno Avgust 31, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 Ne boš verjel, vendar pred tem mi je pri 200 km/h glavo hotelo odtrgati, sedaj pa sploh pri 250 km/h ne vem da se peljem! in koliko je to denarja...
btobias Objavljeno Avgust 31, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 in koliko je to denarja... CCA 150 euro
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se