Čamac Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 Danes okrog 19.00 mimo TUŠ OILA ( Maribor ) Honda Varadero , Dainese jakna... Mogoče kdo od tu? :P
Gixxer Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 jap jaz :D sal ravno izpod pohorja domov :D
trony Objavljeno Oktober 5, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2006 ojla fantje,...=))) sem najdu en hud oglas;))) http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornakolesa/oglas.asp?id=1084276
tlazar4 Objavljeno Oktober 5, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2006 ma dej dej to je use sfukano, pa še bumbar je pozabu lkjuč v kovčku :devil: :lol1:
Čamac Objavljeno Oktober 5, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2006 ma dej dej to je use sfukano, pa še bumbar je pozabu lkjuč v kovčku :devil: :lol1: Ja pe če že pišeš da je sfukan te še vsaj povej zakaj je po tvojem sfukan... Nekomu se je zdel vrei motor kaj naj zaj voha kaj je sfukano al kaj? povej mu te vsaj kaj je vse sfukano... Glede ključa ---> :lol:
trony Objavljeno Oktober 5, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2006 (popravljeno) ja ključ je v kovčku ker je bil fotoaparat not=) samo zdej je poštimana u nulo=) mrežica plastike.. ma vse=) a čaki tine kaj ti si imel prometno al kaj?? ki sem neki prebral da si vilce zvil? Popravljeno Oktober 5, 2006. Popravil trony
tlazar4 Objavljeno Oktober 23, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2006 hehe nene nč takega sam majhna praskica no mene zanima če je kdo probal dat h4 ultra blue žarnice notr , me matra če plastika zdrži, ker js bom dau 60w pa bo sam 1 gorela druga bo za podnevi:P in se bojim d mi kej stopi plastiko al kej takega:S
Stig Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 Youtube- varadero 125 wheelie fantje...razložte mi kako je to možno...js sm s svojo probu na vse načine, pa se dvigne od tal le za par sekund pol pa dol pade... pa ima več navora kot serijska (leo vinchi izpuh)
Stig Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 fantje....a ima kdo mogoče to v svoji varci? varadero zobnik piše da pridobiš ful na navoru in max hitrost se ti poveča na 145km/h
Gixxer Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 hmm navor ponavadi pridobis z manjsim zobnikom, hitrost pa z vecjim...zdaj pa kr vse z enim :?
Stig Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 ja....sej to mi je dalo za mislit... ponavadi če pridobiš navor (pospeške) izgubiš hitrost in obratno... za tole pa ne vem...no js sm si ga naroču pa da vidmo... Aja...probite vzet iz vaše varce kovinski del (za sopotnika, da se drži)...full lepš zgleda! :OK:
tlazar4 Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 ma meni je lep tak kot je:P ma tudi nova ni lih grda:P
_N3jC_ Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 Ej stig k boš probu tale zobnik nam povej kko je če je kj bolš, d še mi to kupmo :D :D
Gixxer Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 Ej stig k boš probu tale zobnik nam povej kko je če je kj bolš, d še mi to kupmo :D :D ja nekdo naj bo poskusni zajcek :OK: :P
Stig Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 (popravljeno) Sem klicu v AS domžale...so mi povedal da mam nešteto možnosti...lahko dam gor sprednji zobnik, zadnji zobnik, zamenjam verigo... da se tudi neki z elektroniko in dizo zrihtat, ampak to ni najbolj priporočljivo... Js sm naroču sprednji in zadnji zobnik, pa da probam kaj je bolš... So mi pa v ASu povedal da če menjam zadnjega se izgubi končna hitrost in se pridobi na pospeških...če pa menjam sprednjega se pa ne hitrosti ne pridobi veliko (le kakih 10kmh)...se pa pridobi veliko na navoru...motor naj bi potem delaoval z višjimi vrtljaji... Kaj če bi se Varca driverji dobil na kaki pijači al pa kej...da se mal spoznamo pa to.... :beer2: Aja...js sm iz okolice Kamnika...tko da bi se tisti v bližini lahko dobil... Popravljeno November 3, 2006. Popravil Stig
Gixxer Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 ja samo drugo leto bi se dobli prosim :D
Stig Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 Zakaj... a vas je strah mraza :P Ja...js sm zato da bi se zdej... :hmm:
Gixxer Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 ni problem v mrazu, ampak v nesreci
Stig Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 hehe...mal sm se pozabaval v photoshopu... :D izpuh je Akrapovič, Kolesa in vilice od KTM 250EXC, spodnji spojler od Varadere 1000, ogledala od varadere 1000, zadnja kovina odstranjena...
tlazar4 Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 ja js sm pa iz hrpelj torej se lahko dobimo na primorskem?:D čene pa nekje na pol poti recimo v postojni:D aja glede zobnikov , če daš spredaj manjšega pridobiš na navoru, če daš večjega na hitrosti zadaj je pa ravno obratno, glede photoshopa je vse ql sam tista plastika zadaj more bit tako zgleda čudna...
_N3jC_ Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 Ej stig jst sm tud iz kamnka, tko d midva se brez problema tud pozim kj dobiva pa mal pogovoriva glede vare sam nebi se iz motorji k jst sm za letos čist zakluču :closedeyes: :closedeyes:
Stig Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 Aja... Ja, lahko se dobiva da mal podebatirava, ti sam povej kje pa kdaj... Moj Msn maš pa v privatnem sporočilu :OK: hehe...evo, sm se spet mal pozabavu z mojim photoshopom pa sm mal varaderco "spedenu" :D [attachmentid=85449] Honda XL125V Extreme varadero_extreeeeeme.bmp
Stig Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 Hehe...sprednji del je od CBRke :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se