Skoči na vsebino

Honda XL 125 V Varadero

Priporočene objave

Objavljeno

sprednje vilce bi mogo malo skrajsat, da ne grejo tak dalec naprej kot pri kakem supermotu...

Objavljeno

Sam če mene vprašate, ful bolj pašejo supermoto kolesa na varco... :doze:

Objavljeno (popravljeno)

VARADERO POWAHHH!!! :D

varadero & Mito

jaooo...komi čakam nov zobnik! :yea1:

pol bom pa tud jst zlahka delu wheelije :D

Popravljeno . Popravil Stig
Objavljeno

Wheelije lohk delaž že zdej, zadi dej prraufi nekam eno 20 cm palco, pa nanjo ene 20 kil, ap bo šlo na zadnjo :P

Objavljeno

zdravo! še ene sveže moči :D jest mam tud varadero in tud najbl zadovoln z no. Letos sm naredu mal več kokr 3 000 km sam mam zpit šele dobr mesec :) aja me pa zanima kako je zej s temu leovince izpuhom a je kej bol pol aj je sam glas drgač tnx za odgovor. lp

[attachmentid=85690]

ti je pa moja varaderca :kva2:

post-12304-1163101405_thumb.jpg

Objavljeno

ja normalno da dobiš ven tudi boljše performance, saj glas si lahko sam spremeniš....luknjavrorupress

sam pomoje ni izpuh vreden svojega denarja, glede na to kaj ti ponudi, razen če imaš preveč dnara

PS: go find yourself a nest :devil:

Objavljeno

Js mam ta leovinche izpuh.... Zvok je fenomenalen, poveča pe se navor... :OK:

Ti ga ful priporočam!!!

Objavljeno

Js mam ta leovinche izpuh.... Zvok je fenomenalen, poveča pe se navor... :OK:

Ti ga ful priporočam!!!

a niso enkrat govorl da gre ta honda z drugmu izuhom clo manj :hmm: :huh:

Objavljeno

Ja moja gre 125km/h z leovinchijem...Sm jo pa že 140km/h nateru (sm se ulegu) :OK:

Res...sem jo dal zadnjič enm za peljat, ki ima navaden izpuh in je reku da se fuuuul pozna. Js svoje z navadnim sploh pelju nisem, jst sm že ko sem jo v salonu kupu naroču izpuh...

Se splača!!

Objavljeno

aham ket si ga pa kupu? pa kok si dav zanga pa to a sam lonc a komplet od celindrov? tnx LP ;)

Objavljeno

uff...ne vem kok je bil mislim da nekje okoli 72k sit...nisem prepričan...je pa lonec + del cevi

Objavljeno

celih cevi (kao) ne smeš menjat ker je gor katalizator pa ena blokada, zato je cev pri zadnjem cilindru zavita za 180 stopinj

Objavljeno

aja to še nism slišov :? drgač sm pa na ebuy gledov tud izpuh sam ne vem a je sam lonc a je komplet za 200 eurov ket si ga ti kupu? lp

Objavljeno

Poklici v AS Domžale, pa lepo reci za LeoVince izpuh in ti bojo z veseljem povedli kaksna je cena...

Objavljeno

ej stig a bi ti sam men poslov en posnetk kakšn zvok ma z leovince izpuhom a pa k kot si ajd

Objavljeno

mah ni res da ti kaj da leo ... razen zvoka,.... meni je celo pobrau.. kar se tiče kolen pa mislim da je boljše imet original;)

tine se je mislim da prepričau sam ....:D

hehe

po zadnjem kolesu pa nikakor ne boš peljal več kot v prvi brzini...=) sprobano..(NI ŠLO VEČ KOT 30 m=)

za ga vršt na zadnjo pa ga moreš dat na 10000 rpm in naenkrat spustit sklopko... kar ni zdravo=)

:photo: :lol1:

Objavljeno

nism se prepriču, js mam leota od vare 1000 tako da nevem kak zvok bi biu

Objavljeno

Hehe...Leo ti da občutno več navora, in max. hitrost je do 10kmh večja!!!

Zvok je pa FENOMENALEN!!!!

Aja....dobu sm zobnik...upam da si bom vzel čas, da ga že ta teden zmontiram :OK:

Objavljeno

Aja....dobu sm zobnik...upam da si bom vzel čas, da ga že ta teden zmontiram :OK:

pol pa nujno porocaj :OK: :D

Objavljeno
za ga vršt na zadnjo pa ga moreš dat na 10000 rpm in naenkrat spustit sklopko...

da se ga tud že pri 8500, sam se morš res usedt na čist skrajni zadnji konec motorja...

z zobnikom...pa teh težav ni...motor naenkrat postane ultra poskočen :P

Objavljeno

Hehe...Leo ti da občutno več navora, in max. hitrost je do 10kmh večja!!!

Zvok je pa FENOMENALEN!!!!

ah dej ne govori neumnosti=)

vem jaz točno kolko mi je dal oziroma odvzel leo..

za 10 km/h več pa ti ne gre ni šans ... evo odsečem jajca če je res, ne govori neumnosti=) :BUA:

in kakšen zobnik si dal zdej gor??..in kolko je končna??

Objavljeno

Ma dej ala kašen navor pri 125 :slap: :lol1:

Objavljeno (popravljeno)

No...upam da te zdele tvoja amputirana jajca močno bolijo... :yes:

Ne vem kaj si ti delu da ti je odvzelo hitrost...men gre 10 kmh več + pospeški so boljši

Sva primerjala z nekom ki ima original izpuh in se je čudil kako je možno z izpuhom tok pridobit...

Če pa kdo ne verjame, se pa lahko zmenimo in mu rade volje dam en krog...

Zobnika še nisem montiral...imam dva, eden ima 13, drugi pa 12 zobcev...bom najprej probal 13ko...12ke najraje ne bi dal, ker je to že preveč...

Popravljeno . Popravil Stig

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!