ptiček-brez-gnezda Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 a pol tanovo varaderco si vidu? težko falit :D sploh nism vedu d ma zadi mal zatemnene luči
Stig Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 Ne sam vidu...sedel sm na njej :D Sam oblika mi ni všeč...zdej je preveč sofisticirana...prejšnja ima mal bolj "rough" videz... Mi je pa všeč armaturka!!! :OK:
D_u_H_e_C Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 ce koga zanima: PRODAJA SE :cry: jao pa nemorš no :D sj boš kupo še letos kaj drugega ne?? drgač nea prodaj da omo šli na kako furco skup :)
Gixxer Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 itak da bom novega kupo ja :D saj malo mi bo hudo...samo pol pa pride kaka zverina k bajti :D
Gixxer Objavljeno Marec 21, 2007 Opozori Objavljeno Marec 21, 2007 cist zares ni nobenga ki bi mel varaderco? :D
trony Objavljeno April 4, 2007 Opozori Objavljeno April 4, 2007 (popravljeno) SE NAJDE TUDI ZA MANJ DNARJA.. recimo moja:D Popravljeno April 4, 2007. Popravil trony
SEOI-NAGE Objavljeno April 4, 2007 Opozori Objavljeno April 4, 2007 Ja od trony-a, je poceni super motor, res se lepo pelje. Sem peljal pa gre nežno, imaš občutek da si na velikem stroju, še posebej glas :wub:
mihha Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Dobr večer.prašu bi če bi se dal kje dubit kšn rabl izpuh za varaderota 125 in kakšna je cena novega?? Lp
Gixxer Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 ja glej kupis lahko izpuh od LeoVince-ja. Ta stane ca. 280-300€, sam je pa zvok opasn :OK: :OK: :OK:
mihha Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Ja za zvok sm slišu da je res uredu...sam zdj a je kšna intrnetna stran za kšne rablene izpuhe al se rajš splača uzet nouga?? Lp
Gixxer Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 tak je, na te motorje lahko itak montiras kiri izpuh hoces, ker nebos nicesar zgubil, pridobil pa se majn. tak da lahko tud pogledas na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.), pa kakega rablenega od drugega motorja kupis za relativno malo denarja
tlazar4 Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 tak je, na te motorje lahko itak montiras kiri izpuh hoces, ker nebos nicesar zgubil, pridobil pa se majn. tak da lahko tud pogledas na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.), pa kakega rablenega od drugega motorja kupis za relativno malo denarja Hm, sej mogoče se boste smejali, sam js mam zdej tak lonc da gre direkt vn kukr pr racing auspuhih pa se mi zdi da sm pridobu, ker se motorček zelo hitro in lepo zavrti, je bolj odziven, mogoče je sam psihičen učinek, sam meni se ne zdi:D
mihha Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 prašu bi ponovno .) ...če pač k kupm leovince sbk za varaderota 125 homologeran izpuh al je lahko tut off road?a murjaki dost murijo?? Lp
Roky Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 prašu bi ponovno .) ...če pač k kupm leovince sbk za varaderota 125 homologeran izpuh al je lahko tut off road?a murjaki dost murijo?? Lp Če ima homologacijo ti nimajo kej morit? :hmm:
mihha Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 to vem sam kaj če dam gor off road?a pol dost murijo??a je sploh dost razlike med homologiranim pa off road..zvok mislm??
admiral Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Lep pozdrav, kupil si bom en motor pa mi je tale vara zlo všeč sam seveda 125 ker kej več še ne smem pa me zanima kaj gre pri tem motorju lahko narobe ker gledam kej tam okol 2003 letnika pa kaj se še posebaj splača pogledat ko bom skakal okol :worship: pa kaj je treba zamenjat od 0 do 30k km
reesko Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Lep pozdrav,kupil si bom en motor pa mi je tale vara zlo všeč sam seveda 125 ker kej več še ne smem pa me zanima kaj gre pri tem motorju lahko narobe ker gledam kej tam okol 2003 letnika pa kaj se še posebaj splača pogledat ko bom skakal okol :worship: pa kaj je treba zamenjat od 0 do 30k km to DELA..ti sam nabav ;)
C4V4L13R Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 niste ravno zadnjič mene napizdeval, da naj folku ne svetujem 4-takt :unsure: čeprav je res, da je vara razred zase in je že "odrasel motor" sam je še vedno 125cc 4T :whistle: mislm, da ne boš zgrešu z nakupom .)
admiral Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 ja verjamem da ne bom zgrešil sa a mi lahko kdo pove kaj vse bi-je bilo potrebno zamenjat do recimo 30k km
NejcZ Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 Nič, opraviš samo redne servise. Tudi za nadaljne kilometre je tako :whistle:
C4V4L13R Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 bremz ploščice, svečke, bremz olje, mašinsko olje...potrošni material v glavnem, če boš le lepo delal z njim. če meriš na menajvo cilindrov, batov and shit :grrr ni to cvajtakt ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se