Skoči na vsebino

Honda XL 125 V Varadero

Priporočene objave

Objavljeno
niste ravno zadnjič mene napizdeval, da naj folku ne svetujem 4-takt :unsure:

čeprav je res, da je vara razred zase in je že "odrasel motor" sam je še vedno 125cc 4T :whistle:

mislm, da ne boš zgrešu z nakupom .)

---> definitivno ne

Varadero 125 je edin 4t motor k zgleda ok :evilgrin: :evilgrin:

pa tut orazm, fuksi in ostali k ga majo k jih poznam motor tko pelejo da niso ovira 2t 125 (aprilie, mitoti) sledijo tempu...

newem zkaj niso dal na cbr 125 tega motorja :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:

Objavljeno

vprašaj k0cija, kako se mu je blo furat z mano, dokler je meu mitota...

Objavljeno
vprašaj k0cija, kako se mu je blo furat z mano, dokler je meu mitota...

js sm zase reku in te k sm se z njimi vozu...tebe pa k0ci ja pa še nism vidu pelat tko da....pustimo odprto

Objavljeno (popravljeno)

ovinek je ovinek, na ravnini pa valda ga z 2T bolj stisneš. za normalno grupno vožnjo ga pa nikjer ne preteraš. ponavadi se skupina bolj kulturno pelje, recimo okol 100 na uro, tolko pa zmorejo tud naši motorini. torej...

verjetno bi za varo lih tko reku, kot za ostale 4T, če se nebi skup vozil. ker si se pa skupaj z varo furov čis normalno, z drugimi pa ne, pa se ti zdi, da je vara ful boljša, druge pa v koš mečeš...

Popravljeno . Popravil C4V4L13R
Objavljeno
ovinek je ovinek, na ravnini pa valda ga z 2T bolj stisneš. za normalno grupno vožnjo ga pa nikjer ne preteraš. ponavadi se skupina bolj kulturno pelje, recimo okol 100 na uro, tolko pa zmorejo tud naši motorini. torej...

verjetno bi za varo lih tko reku, kot za ostale 4T, če se nebi skup vozil. ker si se pa skupaj z varo furov čis normalno, z drugimi pa ne, pa se ti zdi, da je vara ful boljša, druge pa v koš mečeš...

varadera gre mal mn k moj k je zaprt... ostale 125 4t k so se vozile so šle bl počas

mi mamo hitrost okol 110 - 120 po ravnini navdol mal več...odvisno od ceste

nism nikol reku sam varadero je kralj 125 4t k gre zihr 10-15km/h hitrej k drugi... ( u povprečju) --> ne mislim končne pa to sam sama odzivnost

sej newem pravm ti se bomo 1x dobil v preboldu pa bomo vidl :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: (ne tekmovanje sam tko)

marija reka :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

Objavljeno

niaš kaj zgrešit z nakupom. če ne druga ima dva cilindra pa še dosti bolj kvalitetno je skup sestavljen kot pa kakšen tomos za primerjavo...

Objavljeno

varderotu kapo dol :D

fajn motorčič

potegne dobro

končno ma kakih 115-120km/h pa jo kr hitro doseže...

zvok ma ql

gre do tačke :D

če maš šanso ga kupi pa ti neo žal :D

Objavljeno (popravljeno)
varadera gre mal mn k moj k je zaprt... ostale 125 4t k so se vozile so šle bl počas

mi mamo hitrost okol 110 - 120 po ravnini navdol mal več...odvisno od ceste

nism nikol reku sam varadero je kralj 125 4t k gre zihr 10-15km/h hitrej k drugi... ( u povprečju) --> ne mislim končne pa to sam sama odzivnost

sej newem pravm ti se bomo 1x dobil v preboldu pa bomo vidl :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: (ne tekmovanje sam tko)

marija reka :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

to ja, itak da je hitrejši, sej ma več moči in navora...sam vseen veš...10, 20km/h...ja no...kokr se vzame, nekomu se to velik zdi, drugem ne...

Popravljeno . Popravil C4V4L13R
Objavljeno

Majka je tala Varadero :whistle: Js bi ga takoj mel :krneki:

Objavljeno

Varadero je ZAKON!!! Ne bi ga zamenju za nobeno drugo 125ko... :OK:

Objavljeno

Mogoče malo visoka, samo ko ga kupiš ti sigurno ni žal vloženega denarja!

Objavljeno

hmnja... enih 800-900k bsit bi recimo lahko bil, glede na ostale 125-ke...1.2 mio bsit je pa krepko preveč... :whistle:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Ja varadero je res fajn motor, se vid kvaliteta zato je tud mal dražji ampak maš pol tud neki od tega...okretn tko k mal ker...čez ovinke če ga znaš pelat pa lohk dol vržš tud kkšn 600ccm motor ne sam 125 2t :worship: :worship: pa brodar ne gre sam do tačke ampak tud do auspuha...sam gume morjo bit uredu :whistle:

Objavljeno

hahaha ej dele me je pa čist zmedl...brau sm to temo pa sm vidu d je duhec napisu neki d gre do tačke glih prejšn post je biu pa tvoj in k sm pisu sm čist avtomatsko tebe napisu :krneki:

Objavljeno

no ce mogoce koga zanima Varaderka, jo jaz prodajam :)

za vec informacij pa seveda PM :)

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

mene pa zanima kako je kaj z novo verzijo varadero 125. agregat, vožnja, poraba, servisi, pospeški, hitrost, zvok, predelave (če so možne)...

Popravljeno . Popravil shark90
Objavljeno
mene pa zanima kako je kaj z novo verzijo varadero 125. agregat, vožnja, poraba, servisi, pospeški, hitrost, zvok, predelave (če so možne)...

kaj te boli za hitrost pa zvok?? 4t poraba mala zvok tih pospeski nikakvi koncna 130 al 140 in toj to :krneki: :krneki: :krneki: :krneki:

Objavljeno
kaj te boli za hitrost pa zvok?? 4t poraba mala zvok tih pospeski nikakvi koncna 130 al 140 in toj to :krneki: :krneki: :krneki: :krneki:

končna se nekje pri 130km/ konča :) kar pa je za 125 4t motor odlično :)

Objavljeno
končna se nekje pri 130km/ konča :) kar pa je za 125 4t motor odlično :)

ej duhec tvoja nsrka je tut 4T? Če pa ti gre ravno tolko :P

Objavljeno

Ja ja pr hitrosti si se mal zmotu, namreč pr 125 je blokada tko d več k 125 ne gre pa če je ne vem kakšn klanc navzdol, saj začne motor trokerat :winkiss:

Objavljeno
ej duhec tvoja nsrka je tut 4T? Če pa ti gre ravno tolko :P

hahaha, če to so kuj neke hitrosti...za pussyje :D

Objavljeno
Ja ja pr hitrosti si se mal zmotu, namreč pr 125 je blokada tko d več k 125 ne gre pa če je ne vem kakšn klanc navzdol, saj začne motor trokerat :winkiss:

varadero ma tud blokado? in kje jo ima?

Objavljeno
varadero ma tud blokado? in kje jo ima?

blokado štroma... da se ne vrti v ne vem kakšne obrate. Sej to je dobro, čene mašino uničiš. Verjetno se peleš 125km/h v šesti prestavi pri kakšnih... 11, 12k obratih... :headbang: pa še dobr se sliš k ga na mestu lohka do blokade nažigaš :evilgrin: :evilgrin: jest je pa nimam :trance_33_sleep: :trance_33_sleep: se pa sam neha vrtet :rolleyes: res nefer :closedeyes:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!