NejcZ Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 em ja novo sm kupo :D drgac sm pa iz draml....skod si pa ti??? pa lahk se bomo zmenl heh smo da sneg skopni pa da je mal bol topl B) O:-) Boš dal za en krog? O:-)
payback Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 Boš dal za en krog? O:-) hehe ta bo pa bl tezka :D k zlo nerad devam drugim za vozt :) pa ne zato da bi biu stiskasi...smo mam slabe izkusnje z tem :( pa upam da ne zameris :lol: :yea1:
NejcZ Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 Baraba :trance_33_sleep: Ma ne, sj kul :)
gusti Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 (popravljeno) Verjamem da ti ni žal. Cene majo ful nabite res, ampak vem da je zakon motorčič :) To leti 120 ne? Moj tomos gre sam 95 heehe :whistle: 95km/h je pa res žalost tut za 125ccm agregat. :yawn: Meni je atx letel od 75 do 80km/h brez nekih posebnih predelav, pa je mel uradno tist 1KW. Stevc se je zasukal čist okrog do nule, hitrost mi je zmeril pa kolega zadaj z avtom. :yea1: Tomosa maš navadno sam 1x v življenju, ker te tolikokrat pusti na cedilu, da si rečeš nikoli več. No vsaj mene je. Kvaliteta materialov je na psu. Ok to je varadero forum zato je to :topic: . Popravljeno Januar 1, 2008. Popravil gusti
DreamRider Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 HEY...a kdo ve če slučajno pride nov Varadero ta let??, Zatu k me res zanima kašn bo k je že moj (2007) dost izpopolnjen :P , če kdo ve kej več nej powe...
payback Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 HEY...a kdo ve če slučajno pride nov Varadero ta let??, Zatu k me res zanima kašn bo k je že moj (2007) dost izpopolnjen :P , če kdo ve kej več nej powe... a cis nou model drugacn od 2007...skor mal tezk edin ce mislis modelno leto 2007 letnik 2008...
Gizmo_ Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 HEY...a kdo ve če slučajno pride nov Varadero ta let??, Zatu k me res zanima kašn bo k je že moj (2007) dost izpopolnjen :P , če kdo ve kej več nej powe... čist usak let pa ne naredijo novga tko da.... ta se bo kr obdržal ene 2 3 leta ... pol bo kkšn face lift.. čez 5 let recmo bo pa nov pršu kej tazga pomoje...
DreamRider Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 ja zdej newem jst sm prebirav novice po svetu da pride letos maja nova honda varadero, zdej...kdaj bo v sloveniji newem
Gixxer Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 ja mogoce 1000, kar pa tud dvomim, ker je prav tako bila lani nova. Halo, takih motorjev ne obnavljajo vsako leto, ampak kot je ze bilo receno, na 2,3 leta...se cestaki, ki so veliko bolj prodajani, so novi ponavadi na 2 leti..
DreamRider Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 ja sej men se je tut tko zdel, sm k sm lih nejk prebrav na eni strani, da "kao" pride nov model vn, ma dobr sej nima veze, jst sm s tem k ga mam še najbol zadovoln :lol:
_N3jC_ Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 OrAzEm a to je twoj filmcek na netu ko ovinke polaga z varaderco?????nice movie drgac... :naughty: :) B) Kot je blo že rečeno mal pozn drugač pa moj ja :P :grim
Gizmo_ Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 Kot je blo že rečeno mal pozn drugač pa moj ja :P :grim Filmčk je moj...:P:P:P:P:P:P:P one je pa un na njem... haha :whistle: :whistle: sam reesko je bolši, uan varadera krneki ruži po tleh :whistle: :whistle: hehehe
shark90 Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 ja sej men se je tut tko zdel, sm k sm lih nejk prebrav na eni strani, da "kao" pride nov model vn, ma dobr sej nima veze, jst sm s tem k ga mam še najbol zadovoln :lol: v franciji je travel edition ki ma spodni spojlerček pa kufer. to pa je vse...
deycy Objavljeno Februar 20, 2008 Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 a kdo slučajno ve če se da ta spodni spojlerček dobit u sloveniji???
deycy Objavljeno Februar 20, 2008 Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 a kdo slučajno ve če se da ta spodni spojlerček dobit u sloveniji???
payback Objavljeno Februar 20, 2008 Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 a kdo slučajno ve če se da ta spodni spojlerček dobit u sloveniji??? to mislis pro travel spoiler al navadnega???a to mas za star al nou model drgac O:-) posebi se nism zaznal da se prodaja sam bos najprej zvedo ce poklices na as domzale pa mal povprasas... :D
shark90 Objavljeno Februar 20, 2008 Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 a kdo slučajno ve če se da ta spodni spojlerček dobit u sloveniji??? navaden spodni spojlerček se dobi v as domžale oni travel edition pa se ne dobi.
deycy Objavljeno Februar 21, 2008 Opozori Objavljeno Februar 21, 2008 v mislih sem imel travel spoiler ampak bom vseeno mal okol povprašal
deycy Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 a kdo ve kaj razn avspuha se da predelat de bl leti, pa ker avspuh je najbolš
shark90 Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 a kdo ve kaj razn avspuha se da predelat de bl leti, pa ker avspuh je najbolš z menjavo izpuha ne gre nič več pridobiš samo na zvoku...
miklavc Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 (popravljeno) A imate vaše honda kaj vizualno predelan? Pa kako sliko lahk dodate .) Popravljeno Junij 2, 2008. Popravil miklavc
shark90 Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 A imate vaše honda kaj vizualno predelan?Pa kako sliko lahk dodate .) pa neke male dodatke ja kai več pa nemoreš... slike: msn ( je napisan v mojem profilu)
Čamac Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 eee tole hondo z akrapotom pa sem zadnjič videl mimo Mlade Lipe :P
shark90 Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 eee tole hondo z akrapotom pa sem zadnjič videl mimo Mlade Lipe :P ki je že to? :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se