Skoči na vsebino

Honda XL 125 V Varadero

Priporočene objave

Objavljeno
em ja novo sm kupo :D drgac sm pa iz draml....skod si pa ti??? pa lahk se bomo zmenl heh smo da sneg skopni pa da je mal bol topl B) O:-)

Boš dal za en krog? O:-)

Objavljeno
Boš dal za en krog? O:-)

hehe ta bo pa bl tezka :D k zlo nerad devam drugim za vozt :) pa ne zato da bi biu stiskasi...smo mam slabe izkusnje z tem :( pa upam da ne zameris :lol: :yea1:

Objavljeno

Baraba :trance_33_sleep: Ma ne, sj kul :)

Objavljeno (popravljeno)
Verjamem da ti ni žal. Cene majo ful nabite res, ampak vem da je zakon motorčič :) To leti 120 ne? Moj tomos gre sam 95 heehe :whistle:

95km/h je pa res žalost tut za 125ccm agregat. :yawn: Meni je atx letel od 75 do 80km/h brez nekih posebnih predelav, pa je mel uradno tist 1KW. Stevc se je zasukal čist okrog do nule, hitrost mi je zmeril pa kolega zadaj z avtom. :yea1: Tomosa maš navadno sam 1x v življenju, ker te tolikokrat pusti na cedilu, da si rečeš nikoli več. No vsaj mene je. Kvaliteta materialov je na psu. Ok to je varadero forum zato je to :topic: .

Popravljeno . Popravil gusti
  • 1 mesec pozneje...
Objavljeno

HEY...a kdo ve če slučajno pride nov Varadero ta let??, Zatu k me res zanima kašn bo k je že moj (2007) dost izpopolnjen :P , če kdo ve kej več nej powe...

Objavljeno
HEY...a kdo ve če slučajno pride nov Varadero ta let??, Zatu k me res zanima kašn bo k je že moj (2007) dost izpopolnjen :P , če kdo ve kej več nej powe...

a cis nou model drugacn od 2007...skor mal tezk edin ce mislis modelno leto 2007 letnik 2008...

Objavljeno

čist usak let pa ne naredijo novga tko da.... ta se bo kr obdržal ene 2 3 leta ... pol bo kkšn face lift.. čez 5 let recmo bo pa nov pršu kej tazga pomoje...

Objavljeno

ja zdej newem jst sm prebirav novice po svetu da pride letos maja nova honda varadero, zdej...kdaj bo v sloveniji newem

Objavljeno

ja mogoce 1000, kar pa tud dvomim, ker je prav tako bila lani nova. Halo, takih motorjev ne obnavljajo vsako leto, ampak kot je ze bilo receno, na 2,3 leta...se cestaki, ki so veliko bolj prodajani, so novi ponavadi na 2 leti..

Objavljeno

ja sej men se je tut tko zdel, sm k sm lih nejk prebrav na eni strani, da "kao" pride nov model vn, ma dobr sej nima veze, jst sm s tem k ga mam še najbol zadovoln :lol:

Objavljeno
OrAzEm a to je twoj filmcek na netu ko ovinke polaga z varaderco?????nice movie drgac... :naughty: :) B)

Kot je blo že rečeno mal pozn drugač pa moj ja :P :grim

Objavljeno
Kot je blo že rečeno mal pozn drugač pa moj ja :P :grim

Filmčk je moj...:P:P:P:P:P:P:P

one je pa un na njem... haha :whistle: :whistle:

sam reesko je bolši, uan varadera krneki ruži po tleh :whistle: :whistle: hehehe

Objavljeno
ja sej men se je tut tko zdel, sm k sm lih nejk prebrav na eni strani, da "kao" pride nov model vn, ma dobr sej nima veze, jst sm s tem k ga mam še najbol zadovoln :lol:

v franciji je travel edition ki ma spodni spojlerček pa kufer. to pa je vse...

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

a kdo slučajno ve če se da ta spodni spojlerček dobit u sloveniji???

Objavljeno

Objavljeno

Objavljeno

to mislis pro travel spoiler al navadnega???a to mas za star al nou model drgac O:-) posebi se nism zaznal da se prodaja sam bos najprej zvedo ce poklices na as domzale pa mal povprasas... :D

Objavljeno

navaden spodni spojlerček se dobi v as domžale oni travel edition pa se ne dobi.

Objavljeno

v mislih sem imel travel spoiler ampak bom vseeno mal okol povprašal

• 3 mesecev pozneje...
Objavljeno

a kdo ve kaj razn avspuha se da predelat de bl leti, pa ker avspuh je najbolš

Objavljeno
a kdo ve kaj razn avspuha se da predelat de bl leti, pa ker avspuh je najbolš

z menjavo izpuha ne gre nič več pridobiš samo na zvoku...

Objavljeno (popravljeno)

A imate vaše honda kaj vizualno predelan?

Pa kako sliko lahk dodate .)

Popravljeno . Popravil miklavc
Objavljeno
A imate vaše honda kaj vizualno predelan?

Pa kako sliko lahk dodate .)

pa neke male dodatke ja kai več pa nemoreš...

slike: msn ( je napisan v mojem profilu)

post-16842-1212438062_thumb.jpg

post-16842-1212438105_thumb.jpg

post-16842-1212438134_thumb.jpg

Objavljeno

eee tole hondo z akrapotom pa sem zadnjič videl mimo Mlade Lipe :P

Objavljeno
eee tole hondo z akrapotom pa sem zadnjič videl mimo Mlade Lipe :P

ki je že to? :whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!