aleksandergabriel Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 to je tudi mene zanimalo. Mimogrede jest mam eno :rolleyes: . Aja pa glede teže. Nima 170kg ampak 150kg.
payback Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 (popravljeno) to je tudi mene zanimalo. Mimogrede jest mam eno :rolleyes: . Aja pa glede teže. Nima 170kg ampak 150kg. men pise v prometni in homologaciji 169kg...zaj nevem ali z tekocinami ali brez....predvidevam da z ponim keslom in usemi tekocinami..pol suhe teze pa lahk ma 150kg Popravljeno Februar 5, 2009. Popravil payback
miklavc Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 glede na to da ma motor 170..ko je na tleh ga je presneto lahko pobrat hh...sm ze 2x probo hehe... Če poznaš tehniko ni tako težko ko pa če ga hočeš kar tako gor pobrat.
NejcZ Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 Kakšna tehnika neki... tehnika za motor pobirat? Djte nehat no :)
Igorr Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 Pravjo, da je Varandero največ motocikla v 125 razredu. (motosi) Bullshit. Po mojem mnenju, je dosti več motorja (kar se allround uporabe tiče) v 125ccm naked klasi. Hyosung Comet, MZ RT, Cagiva Raptor/Planet, Tuono,.. Varadero ni slab, ni pa najboljši.
NejcZ Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 Bullshit. Po mojem mnenju, je dosti več motorja (kar se allround uporabe tiče) v 125ccm naked klasi. Hyosung Comet, MZ RT, Cagiva Raptor/Planet, Tuono,.. Varadero ni slab, ni pa najboljši. Bullshit. Varadero je najboljši sigurno. Pelji enkrat pa boš videl kaj je to prava 125-ka :)
Igorr Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 Bullshit.Varadero je najboljši sigurno. Pelji enkrat pa boš videl kaj je to prava 125-ka :) Zakaj je najboljši? (ojoj, a se bo tukaj vse končalo? ali bo tipičen neargumentiran odgovor- zato, ker je Honda?)
payback Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 (popravljeno) Zakaj je najboljši? (ojoj, a se bo tukaj vse končalo? ali bo tipičen neargumentiran odgovor- zato, ker je Honda?) hehe odvisn v kakem smislu si predstavljas ˝najbolsi˝ ...v udobnosti..izdelavi,kakovosti materijalov itd itQ da zmaga,voznja je mirna..brez kakega skripanja vibracij ali kakrsni koli znak ˝kičaste˝ izdelave(je tud cena primerna) res je da ni med najhitrejsimi...se pa tud najde kaka pomnakljivost kar je normaln skor na usakem(pa ne zej mislat da sm varadero hvalm k pac jo majo tud drugi motorji kasno bolso lastnost) Popravljeno Februar 5, 2009. Popravil payback
NejcZ Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 Zakaj je najboljši? (ojoj, a se bo tukaj vse končalo? ali bo tipičen neargumentiran odgovor- zato, ker je Honda?) Honda mi sploh ni všeč.. niti avti, niti motorji. Zato ker se po mojem mnenju najbolš pele od kere kol druge 125-ke, vsestransko uporabn, najbolj udobn, fajn za vozt.. zame najjača 125-ka :worship:
Gixxer Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 sej kuk pa je kej lastnikov varader tle prisotnih???? :krneki: Jaz sem ga mel :D
payback Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 Jaz sem ga mel :D za tebe pa vem da si jo mel hehehe :whistle: ceprav si meu prej mnda drgac nick???
Gixxer Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 VaraderoDriver sem mel ja :) pol pa ni vec pasalo zraven in sem spremenil...zdaj pa s5 ni vredu, ampak bo kr ostalo tak :D
shark90 Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 jas sn tudi meu pa bi še letos meu sao pač kai nai :D glede vožnje je super, kar se pa hitrosti tiče pa kai pač 125 4t :D poraba mala dost kilometrov nevem kai še :D zgleda nea kot 125 :P fajni motorček. sicer mam zai r125 pa sn tud zadovoln ;)
and051602 Objavljeno Februar 6, 2009 Opozori Objavljeno Februar 6, 2009 sam neki me zanima kolk ma tale motor sploh kilogramov???
miklavc Objavljeno Februar 6, 2009 Opozori Objavljeno Februar 6, 2009 sam neki me zanima kolk ma tale motor sploh kilogramov??? V prometni je napisano 170kg.
aleksandergabriel Objavljeno Februar 6, 2009 Opozori Objavljeno Februar 6, 2009 payback očitno imaš prav glede teže, tudi meni v prometni piše 169kg
payback Objavljeno Februar 6, 2009 Opozori Objavljeno Februar 6, 2009 da bi ta motor mel 120kg+ voznik max 75kg bi pomoje use stegno 4t... :krneki:
shaggyxd Objavljeno Februar 6, 2009 Opozori Objavljeno Februar 6, 2009 payback očitno imaš prav glede teže, tudi meni v prometni piše 169kg pol bi se pa zbudu sz prstam v riti
aleksandergabriel Objavljeno Februar 6, 2009 Opozori Objavljeno Februar 6, 2009 pol bi se pa zbudu sz prstam v riti pardon no, gledal sem podatke ki so na strani od generalnega uvoznika->As Domžale
simon7 Objavljeno Marec 4, 2009 Opozori Objavljeno Marec 4, 2009 lp, mene zanima kje bi lahko dobil cim ceneje verizni set za varaderota l. 2004, sam sem sicer ze pozanimal, ce bi narocil preko pooblaščenega servisa bi me prislo 127 € oz. se en drazji je 175€ nekaj sem gledal na ebay, tam bi me prislo od 30-70€ samo mi je preveč rizično, tako da me malo zanima, ce poznate kaj, kjer bi se dalo dobiti najceneje lp,
sonda Objavljeno Marec 4, 2009 Opozori Objavljeno Marec 4, 2009 poglej na louis.de ...drugače pa preko ebaya ni nič kaj rizično...samo poglej kk je prodajalec ocenjen in če ma lepe ocene in komentarje lahko naročiš brez strahu
impulz Objavljeno Marec 4, 2009 Opozori Objavljeno Marec 4, 2009 od ebaya je še sam ukradena roba lahk cenej : )
sonda Objavljeno Marec 4, 2009 Opozori Objavljeno Marec 4, 2009 pogledal sem malo na luisovo stran... REGINA ketna+zobniki pridejo za tvoj motor 60€
Brejker Objavljeno Marec 4, 2009 Opozori Objavljeno Marec 4, 2009 pogledal sem malo na luisovo stran... REGINA ketna+zobniki pridejo za tvoj motor 60€ ĐABE
_N3jC_ Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 A kdo rab za varadero desno stran plastik srebrne barve, letnik 2006 ??
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se