aleksandergabriel Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 Vidim da imate kar nekaj izkušenj z nakupovanjem preko tujih spletnih strani, pa me zanima kakšne so poštnine? (Vem da sem len in da vse na neti piše)
impulz Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 odvisno od dosti stvari. (teža, veličina, razdalja...) to bo najbolj da sam pogledaš ker ti nihče ne more točno povedat. generalno ti bom reko od 15-30€ :) kot primer sm vzel ebay.
simon7 Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 še ena stvar me zanima, danes sem se menil z serviserjem za verižni set in tam bi moral pac placati 180 € za kvaliteten verizni set, ki bi zdrazl okoli 30000 km, ce bi pa pac jaz narocil tisto REGINA za 60 €, ki bi zdrazala nekje 10000 km. to mi je serviser rekel, kaj bi mi svetovali, da raje kupim oz. naredim glede tega. hvala za odgovore lp.
impulz Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 ne spoznam se na te stvari, lahk ti pa za zihr rečm da vprašaj najprej nekoga k ni udeležen pri nakupu!
sonda Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 (popravljeno) še ena stvar me zanima, danes sem se menil z serviserjem za verižni set in tam bi moral pac placati 180 € za kvaliteten verizni set, ki bi zdrazl okoli 30000 km, ce bi pa pac jaz narocil tisto REGINA za 60 €, ki bi zdrazala nekje 10000 km. to mi je serviser rekel, kaj bi mi svetovali, da raje kupim oz. naredim glede tega. hvala za odgovore lp. ja če ti REGINA ni vredo pa kupi D.I.D ketno oz. komplet, te pa vrjetno pride okol 120€ :D Popravljeno Marec 5, 2009. Popravil sonda
Rizla Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 še ena stvar me zanima, danes sem se menil z serviserjem za verižni set in tam bi moral pac placati 180 € za kvaliteten verizni set, ki bi zdrazl okoli 30000 km, ce bi pa pac jaz narocil tisto REGINA za 60 €, ki bi zdrazala nekje 10000 km. to mi je serviser rekel, kaj bi mi svetovali, da raje kupim oz. naredim glede tega. hvala za odgovore lp. To oboje regina in did sta super ferme heh tko da nevrjamm temu da bi ti regina zdrzala samo 10k km res! tole 180€ je mal pretirano... Se ti bol splaca da kups eno od unih dveh pa lepo sam zmonteras gor in to je to =)
0b5353n Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 še ena stvar me zanima, danes sem se menil z serviserjem za verižni set in tam bi moral pac placati 180 € za kvaliteten verizni set, ki bi zdrazl okoli 30000 km, ce bi pa pac jaz narocil tisto REGINA za 60 €, ki bi zdrazala nekje 10000 km. to mi je serviser rekel, kaj bi mi svetovali, da raje kupim oz. naredim glede tega. hvala za odgovore lp. Ma lej kup REGINO ki kao 10.000km drži čeprav vrjetno več čne boš pa 3 × kupu pa boš dau glih 180€pa 30.000 boš naredu.Izgubiti nimaš kej.
shark90 Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 lei meni je original regina crknila na 18k km in bi mogo menjat... in dobi se za kupit regina original to je taka ko je bla zai na motorju in je slaba 60€ pol pa maš tote finte o-ring pa to in to ti bo držalo pa daš za njo 90-120€ NE DAVAJ 180€ serviserju, ki ti bo sao € pobrau...
simon7 Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 lei meni je original regina crknila na 18k km in bi mogo menjat... in dobi se za kupit regina original to je taka ko je bla zai na motorju in je slaba 60€ pol pa maš tote finte o-ring pa to in to ti bo držalo pa daš za njo 90-120€NE DAVAJ 180€ serviserju, ki ti bo sao € pobrau... potemtakem bi najraje kupil pac to REGINO in pac dal za njo 100€. To potem narocim prek te spletne strani www.louis.de? mogoce kdo ve v kolikšnem času pride roba domov?
sonda Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 (popravljeno) naroči preko firme v sloveniji TRG d.o.o. poveš jim kataloško številko ti naročijo in dobiš lepo na dom....čakaš pa okol teden do dva. http://www.podjetje-trg.si/opodjetju.html Popravljeno Marec 5, 2009. Popravil sonda
shark90 Objavljeno Marec 6, 2009 Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 naroči preko firme v sloveniji TRG d.o.o.poveš jim kataloško številko ti naročijo in dobiš lepo na dom....čakaš pa okol teden do dva. http://www.podjetje-trg.si/opodjetju.html tako ja. drugače pa če nisi daleč od avstrijske meje pač da nisi nevem kak daleč od louisa pač greš sam.. drugač pa kr naroči ja ;) bo najbolše
simon7 Objavljeno Marec 13, 2009 Opozori Objavljeno Marec 13, 2009 zanima me glede verige. ali jo je res dobro menjati, ker ce verige ne enakomerno obtegjena oz. raztegnjena. Danes sem bil pri serviserju in je rekel, da bi jo bilo dobro menjati, vendar so zobniki se cisto uredu, kar mi je potrdil tudi neki drug serviser. da bi se kaj slisalo cudno ali kaj drugega, nisem opazil, zato me zanima, ali jo naj zamenjam sploh ali ne... lp, :trance_33_sleep:
sesir Objavljeno Marec 13, 2009 Opozori Objavljeno Marec 13, 2009 zanima me glede verige. ali jo je res dobro menjati, ker ce verige ne enakomerno obtegjena oz. raztegnjena. Danes sem bil pri serviserju in je rekel, da bi jo bilo dobro menjati, vendar so zobniki se cisto uredu, kar mi je potrdil tudi neki drug serviser.da bi se kaj slisalo cudno ali kaj drugega, nisem opazil, zato me zanima, ali jo naj zamenjam sploh ali ne... Kolk kilometrov maš?A zobniki so prvi?Mal čudno,da bi bila veriga zanič,zobniki pa ne!A mazal pa si jo?Če že kupi za ta motor(varadero) cenejšo kot so ti že ostali svetovali!
simon7 Objavljeno Marec 13, 2009 Opozori Objavljeno Marec 13, 2009 Kolk kilometrov maš?A zobniki so prvi?Mal čudno,da bi bila veriga zanič,zobniki pa ne!A mazal pa si jo?Če že kupi za ta motor(varadero) cenejšo kot so ti že ostali svetovali! tam je prislo do napake, ko se se po telefonu pogovarjal 180 €, je za 1000 kub. varadero, 130 € je za mojo 125, drugace pa imam narejenih s to ketno 19.000 km, motor je bil pripeljan iz nemcije in je pred 2 leti pa se malo bila zamenjana, vendar nisem uspel najti katera znamka verige, ampak cena je bila 137 €, kar menim, da mora biti kar kvalitetna. ketno sm mazal na vsakih 500 km, z posebnim sprejom za to. Kakorkoli drugace sam malo preveril pregibe na ketni in je videti use normalno... zame le toliko, ker nimam ne vem kaj denarja in mi je skoda da bi menjal ketno in dal 150 €, ce bo ketna zdrzala se dobrih 5000 km
sesir Objavljeno Marec 13, 2009 Opozori Objavljeno Marec 13, 2009 zame le toliko, ker nimam ne vem kaj denarja in mi je skoda da bi menjal ketno in dal 150 €, ce bo ketna zdrzala se dobrih 5000 km Sam je nebi menjal.Razen,če v primeru,da imaš kolo že čisto nazaj in visi dol že več kot 3cm!Se pravi,da bi jo moral našponat in je ne moreš več!V tem primeru jo moraš res menjat!Kupi tisto za 60eu,če že! Si slučajno kupo motor v bistrici ob sotli?
simon7 Objavljeno Marec 13, 2009 Opozori Objavljeno Marec 13, 2009 ne ne, kupu sem ga v ljubljani. am ne, ketnco sm doma nasponal, tako da je sedaj toliko obtegjena kolikor mora biti, pa imam se placa kake pol centi, da os premaknem... ne vem tocno, sam vem da je se kar nekaj...
aleksandergabriel Objavljeno Marec 18, 2009 Opozori Objavljeno Marec 18, 2009 Jaz imam en problem. Lani čisto na koncu sezone sem si presekal sprednjo gumo, tako da je malo platna pogledalo skozi. Do sedaj na žalost ni bilo časa da bi z zadevo šel do serviserja oz vulkanizerja, pa me zanima če bi mi priznali garancijo na gumo? V garanciji piše da na gume in ostali potrošni material ni garancije, vendar je guma poškodovana nenamerno in še ni izrabljena.
miklavc Objavljeno Marec 18, 2009 Opozori Objavljeno Marec 18, 2009 Jaz imam en problem. Lani čisto na koncu sezone sem si presekal sprednjo gumo, tako da je malo platna pogledalo skozi. Do sedaj na žalost ni bilo časa da bi z zadevo šel do serviserja oz vulkanizerja, pa me zanima če bi mi priznali garancijo na gumo? V garanciji piše da na gume in ostali potrošni material ni garancije, vendar je guma poškodovana nenamerno in še ni izrabljena. Na gume zihr neboš dobo garancije, lahk pa vseeno poiskusiš sam malo vrjetno!
Kvasko Objavljeno Marec 18, 2009 Opozori Objavljeno Marec 18, 2009 (popravljeno) Jaz imam en problem. Lani čisto na koncu sezone sem si presekal sprednjo gumo, tako da je malo platna pogledalo skozi. Do sedaj na žalost ni bilo časa da bi z zadevo šel do serviserja oz vulkanizerja, pa me zanima če bi mi priznali garancijo na gumo? V garanciji piše da na gume in ostali potrošni material ni garancije, vendar je guma poškodovana nenamerno in še ni izrabljena. Sej si sam do tega pršu d ti v garanciji piše da na gumo ni garancije tko da kej novga boš tžko izumu. Neki si mogu povozt to da je nenamerno ti bo usak verjeu sam še vedno je tvoja krivda :closedeyes: Men so dal notr šlauh k mi je tut že spustila zadna k sm povozu neki pa me je pršlo u asu use skp 15€. Popravljeno Marec 18, 2009. Popravil Kvasko
and051602 Objavljeno Marec 26, 2009 Opozori Objavljeno Marec 26, 2009 a če maš motor kasko zavarovan, pa da ti na parkirplac en gumo zreže a dobiš novo??
_LuX_ Objavljeno Marec 27, 2009 Opozori Objavljeno Marec 27, 2009 a če maš motor kasko zavarovan, pa da ti na parkirplac en gumo zreže a dobiš novo?? haha :lol:
payback Objavljeno Marec 27, 2009 Opozori Objavljeno Marec 27, 2009 a če maš motor kasko zavarovan, pa da ti na parkirplac en gumo zreže a dobiš novo?? pomoje da bi mogo...gres na policijo nardis zapisnik mogoc tud kej da pofotkajo...pol gres pa z zapisnikom na zavarovalnico kot oskodovanec :whistle: ce se ne motim.... :krneki:
hondavaradero Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 Lp! Slucajno kdo prodaja motor 125ccm, 4-taktni, sport, naked al pa toured bike??? cena tm okoli 1500-2000 evrov... Pa po moznosti, da ne gre sam 100km/h, kej vec? Kaksna Honda Varadero 125 bi bla super, haha...
Gregc Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 Lp! Slucajno kdo prodaja motor 125ccm, 4-taktni, sport, naked al pa toured bike??? cena tm okoli 1500-2000 evrov... Pa po moznosti, da ne gre sam 100km/h, kej vec? Kaksna Honda Varadero 125 bi bla super, haha... Pa najbolš da bi bila zastonj kajne?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se