Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

to je kit

paše na a55 mašine (tanovi frčki in apni), obstajajo pa tudi v več izvedenkah (tudi več ccm), na tanove šterke se pa tud da dobit več kot 65ccm, sam je treba bloke širt

zame prelahka rešitev, pa še blajerca bolj trpi (težji bat) :naughty:

prisegam na kanale in obrate :evilgrin:

Objavljeno
pokat nima kaj not

saj vem da ne, ampak poka?? sliši se pri ventilatorju, samo kaj zdaj veš kje, sliši se tam lahko pa poka tudi drugje.

Objavljeno

edino kar mi pride ma misel je to da ti nekje ena dihtunga prebija

a a dela pok pok al bolj pif pif?

Objavljeno

jah glej, na forumu bo zeloo težko ugotovit kaj poka..... možno je prebita dihtunga na levi strani ja (na cilindru), to se sliši takšno značilno pokanje.. lahko pa da ti ventilator kje hajsa.. lahko tudi da ti je semering na levi prebilo. to pa je na levi strani bolj ali manj vse...

ker je bilo pred šraufanjem to pokanje OK, potem sumim ali cilinder (dihtunge) ali pa ventilator.

Objavljeno

Ma niso dihtunge, pol je lahko samo kaj drugega, ampak zanima me nekaj drugega. Najprej morem priti do ventilatorja, zato je potrebno dol vzet kurbl in pokrov. Kako vzamem dol kurbl (tisti šrauf bi mogo nekak skoz zbit, a ne gre)?

Objavljeno

kako veš da niso dihtunge?? če lahko obrazložiš. ker ko je dihtunga prebita ali pa slabo stisnjena, potem se sliši prav pokanje. tako pk pk, pk......

Objavljeno

Pa jaz mislim da ni kriva dihtunga, ker so vse nove. Ampak vse je možno... Čuješ a ti veš kako spraviš oni šrauf ven pri kurblu? Da pool lahko dol vzameš kurbl in pol še pokrov?

Objavljeno

tisti ki je v normalni legi navpičen in ima veliko podložko?

jaz sem stisnil kurbel ob njegovo akso in nalahhno (da se kvint ne uniči) potolkel po zgornji strani in bi moglo padit narazen

pol pa sam kurbel dol z lukn, pol pa še obroček na katerega je kurbel pritrjen preprosto potegneš z akse

Objavljeno

to je dokaj res

ampak starejši originalni tomosi so itak večni

sam btk, rabljene dele ti komot kdo všenka, pa niti nek višek tehnologije niso

Objavljeno

matico odvij toliko, da bo zgornjih par navojev še držalo, pa vdari s hamrom. še bolje, če daš vmes kos aluminija

Objavljeno
jes pa poznam enga k ma Minimoto pa mu bl potegne kt APN....za končno pa nevem.

jas sem tudi meu mini motota pol leta, 47ccm,zategnilo bol ko apn,takoj prišlo na končnik 50km/h! 8700obratov na minuto,mašina je pri full gasu dobesedno piskala! polago pa si minija lahko,do stopalk,pa te ni vrglo po tleh! ,mater je blo trdo za sedet!!!!!!!!!! :rolleyes: :naughty: :closedeyes: pol sn ga pa le uspel prodat,predno je celi crkno,1x si se pelo mater,da si 2dni šraufal! :headbang: ,eh drugače pa je blo za zajebancijo zakon,itak si bil vsepovsot glavni!LP

Objavljeno

35zob si lahko dam odzadi na apn ,samo mislim da bom kar pusto 13/32,ker sem se zaj spet peljal 75po ravnini,pa nebi rad zmanjševal končne!LP :whistle: :worship:

Objavljeno

Kolk pa je pol prbližn življenska doba mini motota. Mislim njegove mašine. Sej je itak logično da za 160 € ne dobiš nevem kakšne tehnoligije......in da grejo druge stvari prej kt pa mašina......ampak 8700 vrtljajev je veliko a ni tko.

Objavljeno

in kakšno vezo ma to z predelovanjem "šestke"?

drugače bi se jaz čimbolj ogibal takih minimototov in bi se (za rednejšo vožnjo ) omislil vsaj kakega za 500€

Objavljeno

ne, to pa ne.

pri tem štiftu sicer n velik problem ampak pri katerih drugih delih pa te lahko to drago stane

Objavljeno
ne, to pa ne.

pri tem štiftu sicer n velik problem ampak pri katerih drugih delih pa te lahko to drago stane

to je res ja! :evilgrin: dont try this at home!

Objavljeno
in kakšno vezo ma to z predelovanjem "šestke"?

drugače bi se jaz čimbolj ogibal takih minimototov in bi se (za rednejšo vožnjo ) omislil vsaj kakega za 500€

nebi si kupo minimoto nikol...no usaj ne kazga za mal keša k so navadna jajca.....

se pa raj z šestko okul vozm...haha :unsure: :krneki:

Objavljeno

evoga,zaj sn kupo zobnik 35zob,zaj bom mel razmerje 13/35,poročam ju3,če kdo kupi skoraj nov zobnik 32zob naj kontaktira na PM. LP :whistle:

Objavljeno

kaj mašini od apn4,pa apn6(Starejši tip) sta isti?

Objavljeno

razlika je v barvi, drugače bi mogle biti iste (pa možno je da so novejše manj kvalitetne ampak ni uradno potrjeno)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!