italjet maniac Objavljeno Junij 29, 2005 Opozori Objavljeno Junij 29, 2005 ce mas samo cobro gor ti filter nebo nic kaj pomago, filter menjas ko menjas bat pa dizo, zdaj pa ko mas vse serisko razen izpuha ni potrebe... skoda denarja .)
RoSSi_ Objavljeno Junij 29, 2005 Opozori Objavljeno Junij 29, 2005 ce keri rabi BING 18 in nov športni filter prodam! rabu bi pa DELLORTO 16/16 za apn pa dobro bi blo da s kolenom :glare:
romero Objavljeno Junij 29, 2005 Opozori Objavljeno Junij 29, 2005 ne jaz mislin najmrej športni filter in potem vom zamenjal šajbice mi lahko svetujete koliko me stanejo nove dize pa športni filter?
RoSSi_ Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 Jaz ti prodam sportni filter! PM me Kupim peto brzino pa dellorto 16 prodam BING 18 in ŠPORTNI FILTER
yamaha TT-R125 Objavljeno Julij 24, 2005 Opozori Objavljeno Julij 24, 2005 zdravo mne pa zanima če ima kdo kaj delov za tomos apn6 pa prosim če ima do naj piše
mathias Objavljeno Julij 24, 2005 Opozori Objavljeno Julij 24, 2005 jst mam en cilinder pa kapo, cilinder je zbrušen na 42. aja, lojzek, apn6 niso mele ALU cilindrov, z izjemo 2005 letnikov.
JaRaNe Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 dejte kot prvo se naucit kaj je tipka caps lock in za kaj se uporablja, kot drugo pa mal pomislte ka pisete, gre tud men na smeh zravn... ...najbolj mi je vsec tista o krajsanju bata... :D ...a bi mal pomislil zakaj in kje se to dela? in kaksne posledice ma to? da ce ze, se ga pobrusi na lunco, ne pa da batu premaknes tezisce kolk se da, da bo ob straneh ja cimmanj simetricno obremenjen? ← kako pa izgleda bat če je brušen na lunco, ker tud jaz nisem točno dobesedno mislil da ga skrajšaš, sem pa slišu ga neki naržeš/zbrusiš/.... a maš mogoče kakšno slikco, s čim ga zbrusiš, ...... uglavnem malo več povej o tem a lohk glavo zbrusim do konca, če jo do konca, al je treba tud kaj bat po vrhu zbrusit, a je treba svečko kaj podložit...
e90 Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 Dize so okoli 700 sit,športni filtri od 3k dalje.Glede rezanja bata ,če ga hočte krajšat se ga krajša na zgornji strani pr vsisu s tem mal pridobite na končni(mašina se mal bolj zvrti),pa mal zgubite na navoru(lažji bat).
BaHa Objavljeno Avgust 6, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2005 just like he said :) pac bat rata lazji in s tem se bl hitro vrti .... v bistvu to pride brusenje na lunco ... bat iz spodnje strani tko pobrusis ... sej tko mam jst tud na fifty-ju sam da ma moj bat to ze original ...
Staycool Objavljeno Avgust 6, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2005 da ne bo neumnosti. krajšanje bata pri sesalnem kanalu pomeni da se sesalni kanal prej odpre, posledično v spodnjo komoro vstopi več mešanice, kar pomeni močnejšo explozijo. nekateri bati so izvedeni tudi tako, da imajo na zgornjem repku luknjo, skozi katero steče mešanica. vendar ne pozabit, da to vse drastično zmanjša življenjsko dobo in bata in celotne mašine. sploh pa izkoristke.
slovenc46 Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 mene zanima ce pasejo felgne od avtomatika na 4ko :hmm:
Zok Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 mene zanima ce pasejo felgne od avtomatika na 4ko :hmm: ← ne. gato 1
mathias Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 drgač pa je za APN6 najbolša svečka bosna F75.
slovenc46 Objavljeno September 17, 2005 Opozori Objavljeno September 17, 2005 ka pa od 4ke masina na avtomatika :hmm:
slovenc46 Objavljeno December 6, 2005 Opozori Objavljeno December 6, 2005 mene zanima ce pasejo vilce od avtomatika na rust od 4ke :?
Sadida Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 Ja. Sej so skor enake, če ne kr enake.
leteči kranjec Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 Pozdravljeni! Veliko je govora o slavnem lamo cilindru. Zanima, me ali je to cilinder za izvenkrmni motor Tomos 18 ali Tomos 10. Kaksne so razlike med njima? Po priblizno kaksni ceni se prodajajo iz druge roke? Vnaprej hvala za pomoc! Jan
franc Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 Lamo je Tomos 4 ali pa kakšna kosilnica, agregat, črpalka ipd. 60ccm, brez predelave ne gre na apn bloke. Od 2-10k. lp Franc
Dragon14 Objavljeno Julij 9, 2006 Opozori Objavljeno Julij 9, 2006 Lp! Mam sledeč problem, pelov sm se po makedamu, zapeljem cez kanal za vodo, mi zabije vilce, pa spredi kolo pol mal dvigne in glej ga vraga, pade mi spredna guma dol :o wtf?! Pol jst seveda padem in sm tko padu na vilco, da sm jo skrvu,,, zdj me pa zanima,,, popravt se jo pomoje ne da, ker je kr precej skrivlena sm ze probov mal... am zanima me, kolko stanejo nove vilce (rdeče od APN6 Alpino 02 letnik) al pa če se jih splača popravt dat kerem strokovnjaku? sam jst ne vrjamem tega... da bi se dal to poglihat... Hvala za nasvete pa plz, djte link kje bi se te vilce dal naročit..
DoMy Objavljeno Julij 9, 2006 Opozori Objavljeno Julij 9, 2006 (popravljeno) Lp! Mam sledeč problem, pelov sm se po makedamu, zapeljem cez kanal za vodo, mi zabije vilce, pa spredi kolo pol mal dvigne in glej ga vraga, pade mi spredna guma dol :o wtf?! Pol jst seveda padem in sm tko padu na vilco, da sm jo skrvu,,, zdj me pa zanima,,, popravt se jo pomoje ne da, ker je kr precej skrivlena sm ze probov mal... am zanima me, kolko stanejo nove vilce (rdeče od APN6 Alpino 02 letnik) al pa če se jih splača popravt dat kerem strokovnjaku? sam jst ne vrjamem tega... da bi se dal to poglihat... Hvala za nasvete pa plz, djte link kje bi se te vilce dal naročit.. najboljše bi bilo pogledati na tomosovo uradno stran. TOMOS-kontakti najboljše da pol pokličeš al pa pošleš mail na tehnično servisno službo al pa na prodajo komponent. pa upam da čiprej dobiš nove vilce. Popravljeno Julij 9, 2006. Popravil DoMy
Zok Objavljeno Julij 9, 2006 Opozori Objavljeno Julij 9, 2006 vilice kvalitetno popravit? huh, teeezka bo...
DoMy Objavljeno Julij 9, 2006 Opozori Objavljeno Julij 9, 2006 vilice kvalitetno popravit? huh, teeezka bo... točno. če so enkrat zgejene jih pomoje ne boš več uspel zravnat. tak da pomoje je bolš da kupiš nove. saj vrjetno ne morjo nwm kak drage. po sporoči ceno ko jo boš vedel.
franc Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 točno. če so enkrat zgejene jih pomoje ne boš več uspel zravnat. tak da pomoje je bolš da kupiš nove. saj vrjetno ne morjo nwm kak drage. po sporoči ceno ko jo boš vedel. Ko sem se jaz zanimal za nakup so bile 32000.- (vendar niso bile pravi model), tako da sem jih razstavil in poravnal (v principu so navadne železne cevi). Če niso nikjer "zacvikane" bi se jih dalo poravnati. lp Franc p.s. Dali so mi naslov serviserja v Kranju, ki naj bi imel lepo zalogo rezervnih delov (pa ga zaradi cene potem nisem obiskal).
Dragon14 Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 ja so tam 30000sit ja..... sm klical mal po trgovinah pa nikjer nimajo, zdj bom prvo dol jih dal, pa ju3 jih bom peljov v kranj k enim k se prou s tem ukvarja, da jih bo poglihov.... pomoje, da niso nikjer tko zalomljene... mislim, da ne nism pa siguren... cya, grem sraubat tole alpino garo :angry2: :angry2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se