MIRci Objavljeno December 18, 2010 Opozori Objavljeno December 18, 2010 Slučajno sem šel mimo, a je to ta mašinca?
filipe Objavljeno December 19, 2010 Opozori Objavljeno December 19, 2010 Evo sedaj ga pa imam :boobies:. Moja je rekla kwa pa je tu zdej zaena kobilca. Pa še paše mu rumena barva. Zdej pa ketne gor pa gasa.
Dragothic Objavljeno December 19, 2010 Opozori Objavljeno December 19, 2010 Ja pa po trebuhi v graben. Na žalost bom mogu počakat še ene 3 mesece. Registrirat ga bom dal naslednje levo. Zdej sem samo akumulator spipu ven in ga pokril. To je to. Pa še paše mu rumena barva. Zdej pa ketne gor pa gasa.
kotzi Objavljeno December 19, 2010 Opozori Objavljeno December 19, 2010 (popravljeno) Evo sedaj ga pa imam :boobies:. Moja je rekla kwa pa je tu zdej zaena kobilca. Ja, lep je! Sem ga tudi peljal. Ima ga moj kolega in sva enkrat zamenjala. Priznam, da sem ga v 3 minutah obvladal, kolega je bil pa malo trd in z velikimi očmi ko sva zamenjala nazaj. Res, prava igračka (pozitivno), verjetno pa malo prešvoh za 2 plus prtljaga (z mojimi kg, da ne bo pomote). Naj ti služi vsaj toliko dobro kot Vara!! Na cesti pa boš tudi prepoznaven, tak da , pa saj veš spremstvo bomo tudi rabl....! Lepe in varne km! Iztok in Magda Popravljeno December 19, 2010. Popravil kotzi
motofrik Objavljeno December 19, 2010 Opozori Objavljeno December 19, 2010 Ko je slikan motor na prikolici... kaj pa je tam za eno krzno na keslu? A se že mačke lepijo na mašino...?
baddad Objavljeno December 19, 2010 Opozori Objavljeno December 19, 2010 Bentiš... a veš da je lep. Naked že, tale šajba pa ... DRVOWP in roko 2
Dragothic Objavljeno December 19, 2010 Opozori Objavljeno December 19, 2010 Ko je slikan motor na prikolici... kaj pa je tam za eno krzno na keslu? A se že mačke lepijo na mašino...? Tank je mat črn. Je preveč mrzel, da bi se kej lepel na njega. Razen če kir plune .....
Snečer Objavljeno December 19, 2010 Opozori Objavljeno December 19, 2010 Predlagam tudi dodatno zadnji blatnik. Dragothic 1
Scarabeo 500 Objavljeno December 19, 2010 Opozori Objavljeno December 19, 2010 V tem rangu pomoje eden boljših motorjev. Zelo mi je všeč. Ja, pomlad pa gremo... Scarabeo
Dragothic Objavljeno December 19, 2010 Opozori Objavljeno December 19, 2010 Predlagam tudi dodatno zadnji blatnik. Ga imam v omari.
motofrik Objavljeno December 19, 2010 Opozori Objavljeno December 19, 2010 Tank je mat črn. Je preveč mrzel, da bi se kej lepel na njega. Razen če kir plune ..... Eh, zdaj sem sliko še enkrat šel gledat.. Eden ti pomaga na oni strani. Ali ena v krznenem oblačilu. Sem mislil, da imaš na ključih kakšen lisičji rep. Baddad, meni je pa ravno zaradi šipe super.
Snečer Objavljeno December 19, 2010 Opozori Objavljeno December 19, 2010 Itak da mora imeti šipo ta model, jaz bi edino original temno izbral. No, saj bo dal še kakšno sliko, ko ga bo uredil do konca
Dragothic Objavljeno December 25, 2010 Opozori Objavljeno December 25, 2010 Evo zmontirano gretje ročk, 12 V vtičnica in zadnji blatnik. Slike so bol k.., je bla tema. Kable sem potegnu točen tam, kjer grejo vsi kabli nazaj in jih pripel zraven. lp roko 1
oby Objavljeno December 25, 2010 Opozori Objavljeno December 25, 2010 a je to zadnji blatnik od ermax-a ali kak drug?
oby Objavljeno December 25, 2010 Opozori Objavljeno December 25, 2010 a se ti da še kako sliko narest z druge strani? mene tut tole mika, pa mi gre mal na živce, ker so na ermax strani vsi z spremenjenimi zadnjimi konci in pol po moje mal grdo izpade Dragothic 1
Dragothic Objavljeno December 25, 2010 Opozori Objavljeno December 25, 2010 Bom naredu jutr pa bom fotoaparat s sabo vzel. To so slike s telefona in če so slabe svetlobne razmere je drek od slike.
Dragothic Objavljeno December 27, 2010 Opozori Objavljeno December 27, 2010 Evo slike zadnjega blatnika.
oby Objavljeno Januar 8, 2011 Opozori Objavljeno Januar 8, 2011 a je kdo podiral versysa oz ali ima načrt elektrike. Danes sem našel spredaj levo ob tanku en 4-pinski konektor pa še 2 žici že pripravljeni za neki priklopit in me zanima kaj bi to blo? Ima kdo kako idejo?
MiNa Objavljeno Januar 8, 2011 Opozori Objavljeno Januar 8, 2011 a je kdo podiral versysa oz ali ima načrt elektrike. Danes sem našel spredaj levo ob tanku en 4-pinski konektor pa še 2 žici že pripravljeni za neki priklopit in me zanima kaj bi to blo? Ima kdo kako idejo? Tule so se nekaj razpisal.
rookie007 Objavljeno Januar 11, 2011 Opozori Objavljeno Januar 11, 2011 Oj, fantje! Katere gume kaj furate na Versysih in kako se obnesejo? Verjetno bom nekje sredi sezone preobuval mojega, pa še ne vem v kaj ga naj.
oby Objavljeno Januar 12, 2011 Opozori Objavljeno Januar 12, 2011 tole bodo moje naslednje. http://www.pirelli.com/tyre/ww/en/motorcycle/sheet/scorpion_trail.html Sam da tele oem dunlopke znucam.
rookie007 Objavljeno Januar 12, 2011 Opozori Objavljeno Januar 12, 2011 tole bodo moje naslednje. http://www.pirelli.com/tyre/ww/en/motorcycle/sheet/scorpion_trail.html Sam da tele oem dunlopke znucam. A boš Versysa tud po terenu vlaču? Baje je to tud malo offroad guma... No, boš javil, kako se obnesejo. Dragothic 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se